Annemin yaptıklarını unutamiyorum?

Artık içimde o kadar birikti ki birileriyle paylaşmam lazım. Çevremdeki kimseye anlatamıyorum hem utanıyorum hem de başkasının günahlarını anlatmak istemiyorum. Ben küçükken bundan belki 10 -12 yıl önce annemin internetten tanıştığı evli bir adamla mesajlarını yakaladım. Aylarca babamı aldattığına şahit oldum. Annem isterik bir kadındır ağzınızı açıp tek kelime söyleyemezsiniz fakat ben yine de mesajları gördüğüme dair bir yazı yazıp ona verdim. Kiyametleri kopardı. Sen bana *** mı demeye çalışıyorsun o mesajlar benim değil arkadaşımın işte yiyorsa babana anlat falan bağır çağır kıyameti kopardı bana yemek yemiceksin hicbir işini yapmicam falan dedi ben de küçüktüm çaresizce özür dilemek zorunda kaldım. O günden sonra defalarca telefon konuşmalarına maruz kaldım. Babam gittikten sonra kapısını kitler bütün gün sahte Facebook hesabinda ne yapıyorsa yapardı. Bir tane arkadaşı vardı suç ortağı sahte Facebook hesaplarını birlikte kullanıyorlardı o arkadaşına gider beni evde bırakırdı ben de içten içe neden gittiğini bilirdim. Telefon konuşmalarında bulustuklarini da duymuştum adamla. Annemle aramız hiçbir zaman kötü olmadı benim sorunlarimla işlerimle hep ilgilendi bana karşı ilgili bir anne oldu hep fakat ben içimde ona karşı beslediğim öfkeyi bir türlü atamıyorum. Beni neden hiç opmuyorsun babani opuyorsun diye sitem ediyor ama benim içimden ona karşı hiçbir şey gelmiyor. Sürekli bu olayları atlatamadigim için ağlıyorum. Annem hakkında böyle düşündüğüm için aynı şeylerin başıma gelmesinden çok korkuyorum. Annemdir hakkını ödeyemem ama içten içe yaptıklarının yanına kalması sinirimi bozuyor. Annem asla kendi hatalarını kabullenmez ve kendini çok iyi bir insan sanıyor dışarıya da öyle gözüküyor bu benim sinirimi bozuyor. Bu yükten nasıl kurtulucam bilmiyorum yıllardır üstümden atamadım. Buraya kadar okuyanlar için teşekkürler aklı selim bir yoruma ihtiyacım var.
Annemin yaptıklarını unutamiyorum?