Evden kaçmak istiyorum ama cesaret edemiyorum?

Lütfen yorum yazmadan önce dikkatlice okuyun. Evden kaçmak istiyorum daha doğrusu ülkeyi terk etmek istiyorum, ve İspanya’ya yerleşmek istiyorum (İspanyol vatandaşlığım var bir süre orda yaşadım) neyse şu an 19 yaşındayım ve yaşadığım evde ve ailemle çok mutsuzum babam benimle hiç ilgilenmez var mıyım yok muyum öldüm mü kaldım mı umrumda olmaz. Annem ondan daha beter sözde “sinirden” bana demediğini bırakmıyor, duymak bile istemeyeceğiniz şeyler (keşke ölsen, senden utanıyorum, çok çirkinsin, işte sen ölsen iki gün ağlar üçüncü gün hayatıma devam ederim, kimseye bir faydan yok boş yaşıyorsun gibi ve daha bir sürü şeyler açıkçası başta annemdir söyler, sinirlendi söyler diyordum ama cidden kalbim çok kıırılıyor) ailemin gözdesi hep küçük kardeşimdi benden daha güzel, daha başarılı herkes onu sever beni kimse takmaz annem ve o tüm gün evde benim hakkımda konuşurlar, gözümün önünde kardeşim dövsene şunu işte hiç bir işe yaramıyor boşuna masraf, annem diyor hele bir mezun olmasın o kendini sokakta bulacak, ve ben bunları her gün duyuyorum gerçekten küçüklüğümden beri hep bunlarla büyüdüm hep beni dövdüler, beni küçümsediler, bana değer vermediler beni insandan saymadılar. Zaten küçüklüğümden çokça zorbalığa uğramış bir insanım, çok kırılgan ve güçsüz bir yapım var ve gerçekten intiharın eşliğine geldim, dayanamıyorum. Evden kaçmak istiyorum ama buna cesaret edemiyorum. Kaçsam nereye gideceğim? Tek başıma olmak istemiyorum, nereye gideceğim nasıl düzen kuracağım. İspanyaya gitmeyi düşünüyorum orası bildiğim bir yet en azından ve onların yüzünü bir daha görmek istemiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? Ne yapmalıyım gerçekten çekilmiyorlar artık 😔😔
Evden kaçmak istiyorum ama cesaret edemiyorum?