var mı sizede o zamanlara denk gelip sorupda yanıt olumsuz olunca dinsizmissiniz gibi hissettiren insanlarr. Sinir oluyorumm uleeeeeeen regl oluyoruz sunu bir kafanıza sokuuuunnn. İnsan acıklamıyordaa.
Cevabın nedir?
+1 yılOruç tutmayan insan dinsiz mi oluyor? Bende ilaç kullanıyorum, üstelik benim kullandığım ilaç 1 öğün bile atlansa kalıcı hasarlara neden olabiliyor. Kimin neye inandığı, neyi yaptığı kimseyi ilgilendirmez kardeşim, milletin içinde yemek yeme korkusu nedir ya? Lütfen bu kadar geri kafalı olmayın, ya hastalığı varsa, ya inanmıyorsa? Biraz aşın bunları aşın. Dinsiz olsan ne yazar olmasan ne yazar? Bu kalpte biten bir şeydir, aynı zamanda da dinde zorlama yoktur. Ateist biri değilim ancak, insanları da dinli dinsiz diye de ayırmak hiç hoş değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
aciklamak zorunda degilsin toplum icinde yeme icme yeter :) emin ol ki beyni regl olan insanlarin sayisi gün gectikce artıyor sen 1hafta reglsin diger sahis tüm ramazan :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhahhahaa :DDDD ya ne güldüm varyaaaa :D:D:DD
+1 yılkimseyi ilgilendirmez ki... diyelim ki hiç tutmuyorsun onlara ne? sadece sahura kalkarım o zamanlar babama saygısızlık olmasın diye. gündüz yer içerim yine
04 Yorumla
Soran+1 yılVaaaaaaaaay :D aynen öyle
- +1 yıl
senin tuttuğun orucun sevabı onlara yazılmıyo hesabı onlara sorulmuyo. anca bakarlar salla. ama çok uluorta yiyip içme canı çekmesin kimsenin
Soran+1 yılYok ulu orta asla yemem bişey zaten saygım sonsuz:D
- +1 yıl
iyi o zaman vicdanın rahat olsun o onların fesatlığı... sanki anaları bacıları kendileri adet görmüyor
Özel Günler & Hijyen konusunda 4b cevap paylaştı. Kimseye ackklamak zorunda olmadigim icin rahat davraniyorum. Kimse kimsenin durumunu bilemez dolayisiyla fikir yurutmek de kimseye kalmadi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylede var öyle gereksiz insanlar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
12
+1 yılHahaha ortaokulda gizli gizli yemek yerdim , su içicem içemezdim rahat rahat , utanırdım, neden tutmuyon derler die 😀😀
01 Yorumla
Soran+1 yılBende hiç öyle takıntı yoktu :D
Benim etrafımda kimse tutmadığı ve tutan tek ben olduğum için beni oruç tuttuğum için garipsiyorlar. Böylesi daha kötü inan bana:)
03 Yorumla
Soran+1 yılHahhaa :D etrafındakiler niye tutmuyo :D
Soran+1 yılhahahah:D bahaane bahaane :D
regl olmak utanç verici bir şey mi de açıklayamıyorsun canısı tam tersine sağlamsın ulan sağlam regl dönemindeyim de gitsin dişiliğin getirdiği güzelliklerden utanma
04 Yorumla- +1 yıl
nesi güzellik lan onun kanaman var sürekli asdfghjk
Soran+1 yılGüzellikten utanmıyorum ama söylemekten utanırım. :D ayrıca göthelangelo cogu kişi regl'den nefret ediyor olabilir ama ben çok seviyorum. Hem dişi olduğunun belirtisi hemde senden bir insan türemesi için şart olan birşey :) bu doğallık utanç vericide değil. Çoğu kişinin bu dönemde ağrısı olur ama bende ağrı denen bişey yok sadece canım çok çikolata çeker. Ve 7 günde toplam en az 40 tane çikolata yiyorumdur hiç abartmadan gerçekten :D
Özel Günler & Hijyen konusunda 929 cevap paylaştı. Dinsiz de olabilirsin, hasta da olabilirsin kime ne bundan... zaten sen niye baskalarinin ne dusunecegini dusunuyorsun ki.
00 YorumlaDurumdan rahatsızsan ya oruç gibi davranacaksın ya da açıkça regl olduğunu söyleyeceksin bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere soyleme o zaman. Kizlar sorunca reglym de. Erkekler sorunca orucluyum de. Ortalik yerde yiyip içmek zorundamisn sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D yalan söyleyememe hastalıgı var bende :D
- +1 yıl
O zaman regliym dersin.
+1 yıl"Ya aslında regliyken oruç tutabilirsin" demek istiyorum da 'kafasına göre fetva veriyor kâfir' diyecekler.^^
Oruçlu gibi davran.01 Yorumla
Soran+1 yılTutulmuyo işteee:D:DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin DINI KENDINE. KIMSEYE BIR SEY ACIKLAMAK ZORUNDA DEGILSIN
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle öyleede o bakışşlaaar varyaaa
Özel Günler & Hijyen konusunda 884 cevap paylaştı. oruçlu gibi takıl ilan etme millete
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapamıyorm :D
+1 yılAllah bilir de geç mayk.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir :D
Oruçluymuş gibi davran sende :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaz :D yalan kitabımızda yok:D
rahatsız oluyosan söyleme tutmadığını güzellik
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyolar :D
Erkekler Ne Diyor
27
+1 yılOruç tutmayan insan Kafirdir bizim bağnaz anlayışımıza göre.
İnsan hastadır doktor tutmasına izin vermiyordur filan hiç ilgilendirmez.
Öyleki 90 yaşında annanem var doktor oruç tutarsan ölürsün dedi buna oruç tutmuyor diye karı komşulara gidemiyor utancından.
Senin tutmadığın orucun tribine giren insanlardan uzaklaşmanı tavsiye ederim haddim olmayarak.
iyi geceler sayın soran ^^06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürleeer:D uzak durmaaya calıssamda her an dıbımdeler
- +1 yıl
Sizin için gerçekten çok üzgünüm sayın soran tahmin edebiliyorum ortamınızı ^^
Soran+1 yılTahmını bile kötü dmi:D
- +1 yıl
Vardı üniversitede okurken böyle bir arkadaşım tam sizin konumunuzda. 30 tane kapalı kız gezerlerdi bunlar. Tam sizin muzdarip olduğunuz gibiydi durumları. Birbirlerine dini laf sokma çabaları filan. Arkadaşım bizim yanımıza geldimi atardı baş örtüsünü ulan vallaha nefret ediyorum bunlardan diye dalga geçerdi ^^
o yüzden direk canlandırdım gözümde sayın soran ^^
Soran+1 yılBaş örtüsünü neden atıyodu :D
- +1 yıl
Kendisi dışarda mümindi evde değildi ^^
Ben baskı yapanları doğru bulmuyorum. Herkes ALLAH emir verdiği için tutuyor. Tutmayanın cezasını da o verecek. Hem oruç herkese farz değil (mesela ecnebilere, hastalara ve cenabetlere) . Ayrıca islam özgürlük dinidir. isteyen bu dünya da pişer (olgunlaşır) isteyen öbür dünya da pişer (misal yanarak:))))
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte özgürlük dini ama bunu bilmeyen müslümanlarda var:D
Soran+1 yılAynen aynennnnn :D
Soran+1 yılTam şimdi seçtiim yaaa :D amaa senin cevabında beğendiklerim arasında:D
Soran+1 yılTanışmam kimseynen
- +1 yıl
Ebu Hanife deniz kenarında yaşayan zengin bir tüccarmış. Bir gün bir adam şaka olsun diye. Fırtınalı bir günde kendisine "ya Ebu Hanife 40 geminde battı" demiş. "Elhamdürillah" demiş. Sonra adam şükür anlayışına şaşırıp "şaka yaptım" demiş ve yine "ELHAMDÜRILLAH" demiş. Umarum anlatabilmişimdir:))))
- +1 yıl
Özgürlük dini, yakma, cok mantıklı.
Ne oruç tutana bağnaz, ne de tutmayana kafir diyebilirsin. Kimse kimsenin hakkına tecavüz etmediği sürece isteyen istediğini yaşar. Asıl bunu taşıyamayan ya kibirin ya bağnazlığın esiridir. Her bir insan seçimlerini özgürce yaşamayı hakediyor. Sadece sığ ve sevgiden uzak yürekler herkesin kendi gibi olmasını, kendi doğrularına uymasını bekler.
02 Yorumla
Soran+1 yılHelaaaaaaaaaaaaaaallllllll
Bende body yaptığım için beslenmem su içmem gerekiyor aynı durum bendede var hiç takmıyorum ağzı olan konuşuyor her koyun kendi bacağından asılacak onlara ne :)
010 Yorumla- +1 yıl
Vay * konuyu buna nasıl bağlayabildin hayret
- +1 yıl
bizde yapıyoruzz ama ramazan dolayısıylaa ara verdik 1 ay bady oruçtan önemli degil kardeşş
Soran+1 yılHe ya sinir oluyorum öylelerine işte o yüzden isyan yaptım :D
Soran+1 yılMüsabik ne :D
Soran+1 yılAnladım :D
Sırf bu durumdadır da ayıp olur diye bile sorulmaz bırak dinsiz muamelesini.. ne ayılar varmış be kardeşim
04 Yorumla
Soran+1 yılVaaar vaar:D acıklayamayıp kafir durumuna dusuyorum :D
Soran+1 yılZooor gerçekten zor :D napalım onlarıda öyle kabullenmek lazım :D
+1 yılBen orucumu tutuyorum ama regl den hariçte bile tutmayana hiç sormam neden tutmuyosun diye. Sonra benim bildiğim bir kadına neden tutmuyosun diye sorulmaz yani kabaca bir tavır
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen :D var öyle kaba ınsanlar
- +1 yıl
Birkere işyerinde bir hatuna öyle bişe sordum boşluktan demek sonra aklıma geldi çok utandım. Kızda bişe diyemedi sonra güldük :)
Soran+1 yılhahhahaa :D açıklayamazdaa :D:D
- +1 yıl
Kaldı öylece bende özür diledm ikiizde utandık zaten:)
Soran+1 yılZor durum :D
- +1 yıl
Aynen :)
Bizim milletimize açık açık söyliceksin. Söyle ki bir daha başkalarına sormasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte o yuzden buraya yazdııım bilsinler diye :D
Ulan hastayık hasta kısmı beni güldürdü. Geçmiş olsun. ^_^
01 Yorumla
Soran+1 yılGüldürürüümm öyleee :D Sağolasın :DD:D
+1 yılHastayım de anlarsa anlar. Çoğu da bilmiyor ne olduğunu kestiremiyor.
00 Yorumlaben gibi yap evde hic kimse olmadıgnda basla herseyi yemeye yedekte al :D sonra odana geç kilitle kapını bak keyfine :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhahahhaha :D yok öyle yapamam :D
Soran+1 yılhahahhaha :D töbe ya :D
mahalle baskısı gerı kafalılık cahıllık.. baska hıc bırsey degıl ınsanların bu sekılde yaklasmarı. alısmaktan baska care yok..
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun böyle virüs gibi insanlara zarar veren kişilerden uzak durmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen uzak durmaya calıssamda dibimde bitiyolar. Denir ya istemedigin yanında biter diye :D
bakan baksın Allah o izni vermişse kulun ne düşündüğünün önemi yoktur ;)
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 347 cevap paylaştı. Kadinlarin ramazanda oruc tutamamaarini dogal karsiliyorum hastadir diye dusunup uzatmiyorum konuyu
04 Yorumla
Soran+1 yılHelal :D
Soran+1 yılAlmıyor cahil kafaaalar
+1 yılPeki o zaman tutarsan kabul olmaz mı yoksa zor mu olur tutması?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır zor falan olması sorun değil. Vücuttan sürekli kan akıyo arkideşim günaah günaaah kabul olmuyor her halükarda
- +1 yıl
cünup olduğun için öyle mi
Soran+1 yılay ne bilim işte günahmış
- +1 yıl
peki bizde de öyle bir şey var mı?
Soran+1 yılHayır :D biz 23 gün size 30gün :D
- +1 yıl
off yaa. olmalı bişeyler. emin misin bize bişey olmadığına
Soran+1 yılAraştır kardeşim ya :D
+1 yılSözde dini biliyorlar sorsan
03 Yorumla
Soran+1 yılAynennn aynennn. Bu dediğim kişilerde dedikodunun alasıııını yapıyorlar.
- +1 yıl
boşver gerzek insanları
aldırmıcaksın
Soran+1 yılAldırmıyorum artık :D
+1 yılhesabını mahşerde sorarsın. problem yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynennn :D
+1 yılhastayım de hastayım diyince anlamıyolar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD
Hastayim tutamiyorum de sende kanks
04 Yorumla
Soran+1 yıldiyemem :D
Soran+1 yılAnlaşılır :D
+1 yılKız isyan etmiş. Sakin ol champion.
15 Yorumla
Soran+1 yılİsyeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağnnnn
- +1 yıl
Bağırma lan gece gece :D
Soran+1 yılta ta ta taaa öldüüün çıq
- +1 yıl
ne bu şimdi regl kafası mı yoksa neyse :D
Soran+1 yılYok yok :D normal halim:D
+1 yılkimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAynendeee deli oluyorum :D
- +1 yıl
onun yaptıgı iftira olur onada yakışmaz müslümanlık
Soran+1 yılDedikoducunun önde gideni zaten :D
- +1 yıl
salla gec yaa takma :D
ne bagiriyon sagarmiyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzımı açmadığım halde sesim geldiyse ne mutlu banaaaa
+1 yılaynen ben anlıyorum hemen :D
00 Yorumla
+1 yılyalan söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz:D
- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorulmaz bile ama
04 Yorumla
Soran+1 yılSoran mallar var:D
- +1 yıl
halkımızın bilgisizliği cahilliği diyelim mal ağır kaçar birçoğu kadınların regl olduğunu bile bilmez :ÇD
Soran+1 yılMal bile derim onlara :D bilmiyolardır:D
- +1 yıl
toplumumuz bir kadınla ne konuşulur ne denilir bilmiyor yani öküz diyelim düşünmeden konuşuyorlar.
bana yok kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat sana güzel:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkla gitsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda öyle yapacam artık :D
Cevap sahibi+1 yılbana açıklasan ben oracıkta boşalırım :D
Soran+1 yılTöbe ya
Cevap sahibi+1 yılnoldu :D
Daha fazla(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Regl zamanlarımızda oruç tutmuyoruz ve insanlara oruç tutmadığımı söylüyorum o zamana denk geliyo. Dinsizmisim gibi bakıyo. Ulen hastaayık hasta?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım