Türkiyede ateist Müslüman olmayan asker uzman çavuş jöh teğmen vs vs var mıdır?
Çünkü kutsal bir meslek yani Müslüman olmak gerekli bana göre ve ne bilim garip olur
Çünkü kutsal bir meslek yani Müslüman olmak gerekli bana göre ve ne bilim garip olur
Kesinlikle seninle aynı görüşteyiz. Maalesef var. Ama bu durum yüksek rutbelilerde daha çok lakin sayıları her geçen gün azalıyor, esasen bu topraklarda, ateist olan ve İslam inancı dışında olan yurttaşlarımız tabiki ve doğal olarak mevcut , müslüman olsun veya olmasın içinde art niyet taşımayan , vatan millet bayrak sevgisini, çıkarsız şekilde yüreğine taşıyan ve aklını art niyetlilere satmamis olanlar insanlık olarak millet olarak kardeşimiz. Ama art niyetli olanlar haindir düşmandır bizim için. Evet inancı İslam dışı olup görev yapanlar var, bunlarında art niyetli olanları bilinçli getirilmiş kişilerdir. Bunların amaçları haliyle farklıdır. Bu şahısları cephede biraz zor görürüz genelde rahat yerlerdedirler. İyi niyetli olanları ise gerçekten dürüst olurlar. Allah katındaki yerlerini bilemeyiz. Aynı zamanda art niyetli kişiler özel birliklerde yer almazlar. Kendileri istemezler , yalnızca ajanlık için olursa ayrı ama, bunda devletimiz derin araştırma yapıyor. Müslümanım diyerek yapmadığı kötülük kalmayan, ibadeti olmadığı gibi üniformayi kullanarak veya kimliğini kullanarak nice insanların hakkını gasp eden günahına girenler var, bunları ve daha fazlasını yaparken Müslümanım diyen kişi eğer ki bir şekilde terör kurşunu vb, sebeple hayatını kaybediyorsa ve bu işi sadece ve para ve diğer gayri meşru çıkarları için yapıyorsa, bu kişi tövbe etmeden hayatını kaybederse şehit olur mu? Bu çok önemli ayrıntı. Şimdilik bunları yazabildim. Güzel ince temiz düşünceli güzel.
Var tabii. Kaldı ki asker olmak için müslüman olmak gerekmez. Bu düşünce tamamen saçmalıktır. Vatanı sevmek, uğrunda can vermek için müslüman olmaya gerek yok. Hatta bence müslüman olmayan bir asker müslüman olan bir askerden daha cesaretlidir. Çünkü müslüman olan ölürsem cennete gideceğim zaten diye savaşır, ateist olan yok olup gideceğim diyerek savaşır. O yüzden saçma canım düşüncelerin lüzumu yok. İster ateist olsun, ister desit olsun ya da başka bir dinden olsun. Asker olur. Orduya asıl alınmaması gereken kişiler aşırı dincilerdir. Aldın da gördün 15 Temmuzda ne oldu.
saçma sapan düşüncelerin*
Bizim komutan demişti ki Ataist askerlerimle çatışmaya denk geldik bir kere, mermiler çocukların kulağının dibinden geçince benden daha müslüman oldular😂 avuçlarını açıp Allah'ım ölmek istemiyorum affet, lütfen yardım et cümleleri hala kulağımda demişti😂
Sizde mi askersiniz komutanım deyince merak ettim 😂
😀
Birşey anlamadım ama neyse
Hayır askerliğini yaparken ki anısını anlatmış
Cevap
8Cevap
Vardır inanmayan ama Türklüğü seven vatan ve bayrak sevgisi tartışılmazdır. Ne olursa olsun bizim için o kutsal görevi yapan o kamuflajı kuşanıp ülkenin güvenliği için savaşan herkes kuutsaldır değerlidir..
Vardır ateist din ile alakalı askerlik iş ve vatani görev , yani ikisi çok farklı konular vatanını çok seven ateistler filanda var
Fazla kullanmamalisin
Ne alaka ülkesini sadece müslümanlar mı seviyor ne saçma bir düşünce
Diamond Tema diye bir youtuber var o Türk ve müslüman olmadığı halde uzun dönem askerlik yapmıştı.
Papaz deist Yahudi benim üçünüjde gördüm
Teğmen miydi hepsi
Benim demeye çalıştığım ateist ya da başka dine mensup olan şehit olamıyor bunlari biliyorlardir umarim
Yanlış düşünmüyorum bir askerin şehit olmasi için mesela Müslüman olması lazım
👍👍
ateist değil atayiz. vardır kesin
Olabilir. Çoğu imandan kimiside vatan sevgisinden
İllaki vardır
Varr
Var olmaz mı.
Vardır.
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?