15 yaşımdayken ifşam çıkmıştı 21 yaşıma geldim o ifşalar hala başka başka sitelerde ne yapacağım?

İfşa diyorum ama öyle vajinalı resim değil. Diyete girmiştim o dönem banyoda iç çamaşırımla hödük gibi bir poz verip çekiyordum vücudumdaki değişimi görmek için. Sonra bir telefonuma hesabınız çalındı diye bir mail geldi ben de ona bastım bütün bilgilerim gitti. 2 sene geçti. Her şey normal. 17 yaşımdayken birinden mesaj geldi işte şöyle poz vermezsen paylaşacağım diye ben de ne bk yersen ye dediğini yapmayacağım diyip engelledim ifşa sayfalarında paylaşıldı. Benim psikolojim bozuldu. Kız arkadaşım kendi masturbsy. Nuyla ilgili bir mesaj yazmış bana o dönem onu ss alıp paylaşmışlar. Yazıda da şeyini nerene sokarsan sok bana neden anlatıyorsun diyorum. O paylaşılmış. Bir fotoğrafımda da altıma sütyen giymemiştim elimle kapadım göğüslerimi altımda iç çamaşırı o zaman nerdeeee biri gelip hesabımı hackleyecekte resimlerimi paylaşacak hayatta aklıma gelmezdi. Neyse paylaşıldı resimeler. Ben 3 sene odalara kapandım kimseyle konuşmuyorum. Habire mesaj atıyorlar arkadaşıma ifşası çıktı şu int sitesinde gördüm diye kız hesabını sildi. İkimizinde adını biliyorlardı. Ben de sildim. Yeni bir hesap açtım şu an bile adım başkadır adımı soyadımı korsam yazarlar büyük ihtimalle. Orspuluk yapmadım bir şey yapmadım bunlar başıma geldi. Bir yere gidip şikayette edemiyorum babam muhtemelen benim canıma okur anneme anlattım bu olayı. SENİNLE KİMSE EVLENMEZ, HAYATIN BİTTİ ARTIK SENİN dedi. 1 sene de gece gündüz ona kafa yorup psikolojimi bozdum. Evlenme meraklısı da değilim. Ama koydu o söz bana. Okuldan biri görmüş bu sene o fotoğrafları sen misin diye mesaj attı. Olayı anlattım. Dedim böyle böyle oldu ertesi gün bir çocuk yazdı babana atacağım görüntüleri diye. O zamanda öyle mesajlar geliyordu babamın numarasını gönderip beni tehdit ediyorlardı. Her seferinde ağızlarının payını verip engelliyordum. Ama gözüm yıllarca hep babamın telefonunda oldu. Ödüm kopuyordu göndereceklerde babam görecek diye. Soruyorum ben nasıl iyi olabilirim. Her seferinde kirpi gibi diken diken oluyorum bıktım artık düşünmekten
15 yaşımdayken ifşam çıkmıştı 21 yaşıma geldim o ifşalar hala başka başka sitelerde ne yapacağım?