Arkadaşlar shifting nedir, shifting nasıl yapılır? Bilgi verir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Shifting Nedir?
Shifting, gerçekliği mevcut olan andan başka bir gerçekliğe, başka bir deneyime geçirmektir. Paralel evrenlerde seyahat de denebilir. Bir nevi gerçeklikten uzaklaşmadır, diğer evrenleri ziyaret etmedir. Kişi, başka bir kişi olarak başka bir hayat yaşama deneyimi de kazanabilir.
Shifting Nasıl Yapılır?
Shifting nedir öğrendiğimize göre artık shifting nasıl yapılır, buna bakalım. İlk adımda, shifting yapacak kişi hangi evrene gitmek istiyorsa, neleri arzuluyorsa bunları olabildiğince detaylı, 1. Tekil şahısta, gerçekten yaşanmış gibi bir dilde ve senaryo şeklinde yazmalıdır. Zor bir durumda mevcut ana dönebilmek için özel kelimeler de belirlemelidir. İkinci adımda, meditasyon yapılmalıdır. Bu adım önemlidir çünkü kişi meditasyon yaparken konsantrasyon artar ve zihin anda kalır. Üçüncü adımda, shifting methodları kullanılır. Böylece, kişi bilinçaltını ve duyu organlarını başka bir evrene gitmeye inandırmaya çalışır.
Shifting'e Başlamadan Önce Yapılması Gerekenler Nelerdir?
Shifting, bir meditasyona dayalı olduğundan önce ortam ve zihin hazırlanmalıdır. Öncelikle dış ortam hazırlanmalıdır. Belki mum ve tütsü ile meditasyon yapmaya uygun hale gelebilir. Sonra vücudunuzu hazırlayın. Duş almak, krem sürmek gibi kişisel bakımlarınızı tamamlayabilirsiniz. Dikkat dağıtıcıları kaldırın, telefon sessizde olsun, etrafta ses olmasın. Daha sonra, dikkatinizi toplayın ve odağınızı uzun süre bu uygulamada tutmaya gayret edin.
Shifting Methodları Nelerdir?
- Kuzgun Metodu: Bu method, en ünlü methodlardan biridir. Raven methodu da denir. Kişi, yarı uykulu bir şekilde, deniz yıldızı şeklinde yatakta uzanır. 1’den 100’e doğru sayar ve sayarken de gitmek istediği yeri ve ora ile ilgili detayları düşünür.
- Alice Harikalar Diyarında Metodu: Meditasyon yaptıktan sonra sırt üstü uzanmalısınız. Hayal ettiğiniz gerçeklikten biri koşarak yanınızdan geçene kadar ağacın dibinde oturmuş bir şekilde kendinizi hayal edin. Biri geçtikten sonra, onu kovalamaya başlayacaksınız. O karakter ile birlikte tavşan deliğinden düştüğünüzde, diğer evrene geçmiş olacaksınız.
- Yastık Metodu: En kolay methodlardan biridir. Bir kağıda olumlamalar yazıp, yatmadan önce de bu kağıdı yastığın altına koymalısınız. Daha sonra uyumaya çalışacaksınız ama uyumaya çalışırken bir yandan da gitmek istediğiniz gerçekliği düşünmelisiniz.
- Kalp Atışı Yöntemi: Bir diğer adı “heartbeat shifting methodu” olan method, kalp atışı sesini dinlemeniz ve dinlerken de hayal ettiğiniz gerçeklikten bir karakterin göğsüne yattığınızı düşünmeniz şeklinde gerçekleşir. Ses durunca o kişi size gitmek ister misin diye sorduğunu ve bir kapıya götürüp kapıyı açmasını hayal etmelisiniz.
- Tren Metodu: hayal ettiğiniz gerçekliğe giden bir trende olduğunuzu hayal edin. Varış noktasında gözünüzü açtığınızda o gerçeklikte olacaksınız.
- Merdiven Yöntemi: Uzun bir merdivenin dibinde olduğunuzu ve tepeye ulaşmaya çalıştığınızı hayal edin. Parlak bir ışık ile içeri girecek ve diğer gerçekliğe geçeceksiniz.
- Çift Taraflı Merdiven Yöntemi: Uzun bir merdivenin altından yukarı doğru çıktığınızı hayal edin. En tepede bir ayna olacak ve burada kendinize bakacaksınız. Daha sonra arkanızda bir kapı olacak ve yeni merdivene açılacak. Bundan aşağı inince hayal ettiğiniz gerçeklikteki biri sizi bekliyor olacak. Size gitmeye hazır mısın dediğinde başka bir kapıya götürecek ve hayal ettiğiniz gerçekliğe gideceksiniz.
- Asansör Methodu: Kendinizi asansörde hayal edin ve her katta enerjinizin daha da arttığını düşünün. Enerjiniz yeterli miktara eriştiğinde kapılar hayal ettiğiniz gerçekliğe açılacaktır.
Shifting'in Yararları Nelerdir?
Shifting, yapan kişiye sonsuz bir dünya oluşturma fırsatı sunmaktadır. Hayal dünyası ne kadar genişse kişinin o kadar çok seçeneği olur. Kişi ne yapmak isterse onu gerçekleştirebileceği bir evren oluşturur. Ayrıca, bunu deneyimleyen kişilerin belirttiklerine göre, shifting esnasında kişiler kendilerini çok uç noktada mutlu hisseder ve güzel bir şey olacak hissine kapılarak heyecan duyarlar.
Shifting'in Zararları Nelerdir?
Shifting esnasında kişilerin geri dönememe, o evrende kalma gibi korkularının olması kişilere zarar verebilmektedir. Ama asıl zarar, kişilerin Shifting’e kendini çok fazla kaptırması, gerçeklikle bağını koparmaya başlaması ve bu durumu takıntı yapması aşamasında başlamaktadır. Psikolojik bir rahatsızlığa kadar gidecek şekilde insanları etkileyebilir.
Shifting Reality Neden Popüler Oldu?
Shifting, pandemi döneminde insanların başka bir gerçekliğe gitme istekleri ve aynı zamanda TikTok uygulamasının yükselmesi ile birlikte bir anda popüler hale gelmiştir. Birçok kişi başka bir evrene geçiş yaptığını iddia etmiştir ve böylece de Shifting yayılmaya başlamıştır.
Shifting Bilimsel Olarak Kanıtlandı mı?
Shifting, bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Bu, bilimsel bir deneyim olduğundan dolayı varlığı ispatlanamaz ve doğrulanamaz. Bilimsel kriterlerden test edilebilirlik ve yanlışlanabilirlik seçeneklerini sağlayamadığı için sahtebilim türü olarak geçmektedir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
shifting'in anlamını bilmeyenler için kısaca anlatayım
shifting; gerçeklik değiştirerek istediğiniz gerçekliğe/evrene gitmeniz demektir.
Lucid rüya, astral seyahat değildir.
Tamamıyla düşünce gücünüze bağlı olarak gitmek istediğiniz gerçekliğe gidebilirsiniz.
mesela Hogwwarts'a, Marvel bir anime ya da istediğiniz herhangi bir gerçekliğe zihin gücünüz ile gidebilirsiniz.
SCRİPT NEDİR?
Script; gitmek istediğiniz gerçeklikteki sizi anlatan yazıdır. bunu kağıda ya da telefonunuzdaki notlar bölümüne yazabilirsiniz.
Script yaomak için adınızı, boyunuzu, kilonuzu, yaşınızı ve cinsiyetinizi yazmak zorundasınız.
Daha sonra fiziksel, karakteristik özelliklerinizi yazmalısınız.
Kendinizi şu anki boyunuzdan 5 cm daha az veya daha fazla, daha zayıf veya daha kilolu yapabilirsiniz.
Script'inize kişisel bilgilerinizi yazdıktan sonra hobilerinizi yazabilirsiniz.
Script'te ki en önemli şey oradayken yaşayacağınız şeylere vereceğiniz tepkilerdir.
Script'inize ''travma geçirmeyeceğim, acıyı az/hiç hissetmeyeceğim, ölmeyeceğim'' tarzı şeyler yazmanız gerekiyor.
Çünkü orada yaşayacağınız şeyler ne kadar güzel olsa da buraya geri döndüğünüzde travma yaşamanıza sebep olabilir.
Script'inize siz gerçeklikteyken klonunuzun ne yapacağını yazmanız gerekiyor
Örneğin, ''klonum bir konuşma veya temas halinde benim gibi davranacak, kitap okuyacak, arkadaşlarımla sohbet edecek'' gibi şeyler yazabilirsiniz.
ve geri dönmek istediğinizde sizi geri getirecek bir cümle veya hareket yazmanız gerekli
örneğin, ''ayağımı yere 2 kere vurunca geri döneceğim ya da geri dönmek istiyorum dediğimde geri döneceğim'' gibi
KLON NEDİR?
klon; siz istediğiniz gerçeklikteyken burada kalacak olan bedeninize denir.
tamamiyle sizin gibi davranır ve sanılanın aksine ruhsuz bir şekilde görülmez.
Script'inize yazarak klonunuza ne yapacağını talimat olarak verebilirsiniz.
ayrıca gittiğiniz gerçekliğe klonunuzu bırakamazsınız.
benden bu kadar kopyala yapıştır yapılmıyordu bu yüzden tek tek yazdım ve bu kadarının yeterli olduğunu düşünüyorum. bir de gitmek için farklı farklı metotları var bunların. yazarken yoruldum o yüzden yazım hataları olabilir özür dilerim şimdiden.222 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Arkadaşlar denemeyin yapmayın orda bir tramva yaşarsanız yazmayı unutursanız afedersiniz ama boku yersiniz büyük etki bırakır kısaca gece hiç denemeyin gitceğiniz yeri gündüz düşünün geceleri ürkütücü oluyo ve diceğim şu geri dönüşü unutmayın sakın az daha tahtalı köyü buluyodum yapmayın kısaca bence yani
62 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Öyle bir şey yok
- Aslan1 yıl
@EceButTiredVers bencede
shifting: bilinç altınla istediğin evrene gitmektir, önce gitmek istediğin evreni seç sonra scriptini hazırla , script yapmasanda olur ama ben script hazırlamanı tavsiye ederim, gün içinde bolca su iç, meditasyon yap, 6hz frekansları dinle ve hazır olduğun zaman metodlara başla
01 Yorumla- Balık1 yıl
gerçek olmadıktan sonra suni şeyler
- +1 yıl
Elinin altında internet var
Google arama çubuğuna yazıp arasan şimdiye öğrenmiştin80 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Vardiya değil miydi yaa ingilizcede bunun anlamı ksdkjasdksajdksa
20 Yorumla - +1 yıl
bişi sorabilir miyim hani klon dedin ya ben diyelim öğlen yapıyorum klon benim yerime evde gerçek gerçek dolaşıyor mu?
11 Yorumla- Başak+1 yıl
evet senin yerine geçiyor scripte klonum benim gibi davranacak/kendine zarar vermeyecek ya da uyuyacak (isteğe bağlı) yazman gerekir
- 1 yıl
shifting nedir ve nasıl yapılır öğrenmek isterseniz buyrun:
11 Yorumla- Akrep1 yıl
bana detaylı bir şekilde anlatır mısın yapmak istiyorum
- +1 yıl
😂 ciddi ciddi yazdın yani
14 Yorumla- Akrep+1 yıl
Sana yazmadım. ya aşağıda arkadaş uzun uzun yazmış ona yazayım. dedim de buraya yazdım yanlışlıkla sonrada üşendim düzeltmeye 😂
- Akrep+1 yıl
😂😊
Shiftin nasıl yapılır bilmiyom xğer için geldim
00 Yorumla- +1 yıl
o ney ki
00 Yorumla - +1 yıl
Shifting ile oyunlara gidilebilir mi?
01 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Evet
yapılıyor ya
00 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyoruz malasef :(