Bir detay var tarhte israil bm kararı ile filistne saldrıyor 48 te sanırım. ırak iran mısır lübnan suriye libya israile ordularını gönderiyor. israil geri geçildi
Peki neoldu da ta ozmandan buzmana bu ülkelerde tık yok. son güncellemem. iyi geceler
#Araplar petrol zenginliğinden olan bir durumla genel olarak asimile olup rahatına düşkün bir ırk haline gelmiştir Yahudiler ise sürekli kendi fikirlerini hayata geçirmek istiyen çalışkan insanlardır sevmem fakat gerçek bu bir Arap ülkesi diğer Arap hükümetindeki darbecilere 5 milyar dolar gönderiyorsa kendi sorunlarıdır başkaları karışamaz
Burada aşağlık insanlardan gelen aşağlık yorumları okudukça sizinle insanlar arasındaki fark nedir acaba sorusunu sorasım geldi
aleni ırkçılık edenlere...
insan olmamak olabilir mi nedeni? ırkçı bir insanın nedene ihtiyacımı var kendisi benim gözümde hayvandan daha aşağlıktır sözleri dinlenmez ciddiye alınmaz selam dahi verilmeye değmez varlıklar dikkat insanlar veya hayvanlar demiyorum varlıklar diyorum
Hangi düşmanlık fındık kadar beyinleriyle ezberledikleri bir şeyi söylüyorlar yok 1. dünya savaşında araplar bizi satmış? pardon? ne zırvalıyorsun diyesim geliyor yani bizim ülkemiz bağımsızlık mücadelesi verse kahraman başka milletler verse hain? hadi lan ordan
Beyinlerinin yerinde saksı var IQ düzeyi yerlerde ilk okul kitaplarından kalma bilgilerle ilkokul terk zekalarıyla ırkçılık yapıyorlar lakin küçük cevreleri dışında bu tipleri ne ciddiye alan var nede umursayan o yüzden bu tipleri görünce otomatik YOKSAY butonuna basıp görmezden geliyorum
rica...
Yahudilik bir din. Arap ise bir millettir karşılaştırdığın şey ne anlam veremedim?
Dedeleri bir amca cocuklarinin torunlarinin torunlarinin torunlari... Böyle gider
Cevap
13Cevap
Araplar kadar mal bir millet yok.
tr.m.wikipedia.org/.../Alt%C4%B1_G%C3%BCn_Sava%C5%9F%C4%B1 bunedir ya :D
araplar arkadan vurur yahudiler acımadan direk vurur.
farklı ırk farklı din farklı dil
başka aklıma gelmiyo şu anda ama temelde iki tarafta insan sonuçta
yahudi 2 ye ayrilir siyonist ve musevi
siyonist seytana tapar.
arap ise cok cesidi vardir. vahhabi sii sunni vs.
farka gelince insanlar kardestir Allah a karsi takva ya gore derecelendirilir.
İkiside İbrahim a. s ın soyundan fakat araplar İsmail a. s dan gelir yahudiler İshak as dan gelirler
ıkısıde vahşi insan toplulugu ancak yahudiler cok zeki insanlar araplar ise dogmatık yasayan cahıl insanlar
Arapları cozemedım. sevmedıgım bı mıllet nasıl peygamber cıkıyor aklımda almıyor gercı ama yahudıler sankı torpıllı gıbı
araplar aptallıkları ıle meshur ve kopeklık yapmaktan çok ıyı anlarlar yahudıler ıse sozun erıdır
Sorum açık dışında bu fark dinimi siyasimi kişilik mi ne?
kıl tüy gibi ufak detaylar.
Yahudiler arapların anasını ağlatır.
İkiside ayni. okun soyu.
Araplar aptal yahudiler zeki.
Gereksizler.
Fark yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar