Ya arkadaşlar Islamda niye hep erkeklere cennetde güzel huriler, güzel kadınlar vad ediliyor? Hem de bir değil, bir kaç tane. Ama kadınlara sizi manken erkeklerle, yakışıklı erkeklerle ödüllendiricez denilmiyor. Niye yani? Kadın insan değil mi ya? Kayb etdiyin kocanla cennetde buluşucan deniliyo, ne yapacam ben 100 yaşında ölmüş yaşlı kocamı? bir de huyu kötüyse. O kadar iyiliği hakk etdikden sonra bendekini alıp, yeniden bana veriyor.
Cevabın nedir?
+1 yılCennete kime ne amaçla huri verileceği yanlış anlaşılan bir konu.
Öncelikle evli olanlar orda da evliliklerine devam edecekler. Evli olmayan kadın ve erkekler de orda evlendirilecek.
Huriler cennette erkeklere ve kadınlara hizmet edecek çok guzel bir kadın olarak tarif ediliyor.
Evli kadın her yönden (güzellik de dahil) hurilerden üstün olacak. Hurilere sultanlık yapacak. Cennette herkes Kıskançlık duygusundan arindirilacagi için evli ciftler hurilerin hizmetinden rahatsız olacakları da düşünülemez.
Birde gılman konusu var. Ergen olmadan ölen ve müslüman olmayan çocuklara verilen ad. Bunlar orda da çocuk olarak kalacak ve evli çiftlerin hizmetinde olacak.
Sözün özü eğer sen bekar olarak ölürsen Nuri de var Huri de :))03 Yorumla
Soran+1 yılYok ben nasibi bu dünyada alayım:)
Her zaman nakitden yanayım :)- +1 yıl
Seni gidi kapitalist :)
O zaman acele et. Nuri Alço hala yaşıyor :))
Soran+1 yıl:)))
En İyi Cevaplar
:D Allahım sana uzun ömürler versin iyi mi :) sorunun cevabını bilmiyorum ama çok güldüm hadi kal salıcakla :)
00 Yorumla
harbıden sacmalamıssın ya buraya bunu dertlenecegıne arastırmalıydın ya da
dalga gececek baska bır konu bulsaymıssın
hadı onuda gec ölmüşsn hala koca derdındemısın?02 Yorumla
Soran+1 yılBen kafamdakı sorulara cevap arıyorum. Fikrin varsa bu konuda aydınlat beni
bir kere okuyup arastirsan söyle soru sormazsin. Kimse yuz yasinda falan olmuyor orada. Bize de hizmetimizi edecekler verilecek. Oku derim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
36Cevap
dur bak sana ne anlatacagım ben
adamın bırı dıyormuskı hep karısına'' hatun namaz kıl oruc tut evımıze bereket gelsın huzur gelsın''
kadın zorakı zorakı baslamış yapmaya sevıyor adamı napsın!
gel zaman gıt zaman bunlar hepten olmuşlar gercek dındar.. bırgun bır vaazda ımam anlatıyor cennetı... erkeklere 40 huri hemde nasıl ısterse kımı ısterse adam coşuyor wuuuuuuv!!!
arkadan bırı dıyor ıyıde hocam cennet erkeklerınmı hep? kadınlardan gıdenı napacak ! hoca dıyor onlarada nuriler çok!! adam derhal kalkıyor koşuyor eve, lan karı bundan sonra namaz kılar oruc tutarsan kafanı kırarım senin!! senın gozun hep nurıde!!!
allahın adaletı sasmaz şeri! orada boynuzsuz koç boynuzlu koctan hakkını alacak!02 Yorumla
İçim rahatladı, Nuri ordaymış:)
:DDASDAS bak şimdi dostum erkek herkes öldüğünde cennete giderse 32 yaşında olarak diriliyor herkes istersen 10 yaşında öl neyse sen ve kocan Allah sizi birbirinizi beğenecek şekilde güzelleştiriyor ama diyelim sen kocanı beğenmedin başka bir erkek istiyosun ama kocanda seni istiyo allah senden 1 tane daha yaratıyor o kocana gidiyor sende istediğin erkeğe. ya da kocan seni istemedi ama sen kocanı istiyosun kocan hurilere gitmek istiyo diyelim bu seferde allah kocandan 1 tane daha yaratıp onu sana veriyor kocanda hurilerin yanına gidiyor. Çok güldüm soruna ya ağğağğ şuraya yazmadan önce biraz araştırın
113 Yorumla- +1 yıl
bunları neye dayanarak yazıyorsun
- +1 yıl
bana kurandan cevap ver allah'ın her şeyi açıkladığı, hiç bir şeyi eksik bırakmadığı, koruduğu.
Soran+1 yılHuriler olan ayrleride yaz
- +1 yıl
âyetinin tefsirinde Elmalılı’nın “Cennetlerde tertemiz, pam pak çiftler, eşler, yani erkekler için zevceler, kadınlar için zevcler vardır.” (Elmalılı Hamdi Yazır, Hak Dini Kur’ân Dili, Eser Kitabevi, İstanbul, tsz., I/276.) ifadesi, bazıları tarafından yanlış anlaşılarak erkeklere birden çok kadın (huri) verildiği gibi kadınlara da birden çok erkek (gılman) verileceği şeklinde değerlendirilmiştir.
- +1 yıl
bana 33'ten bahset, bana anllattıklarından bahset, bana allah'ın hükümleriyle gel.
- +1 yıl
Hz. Enes’ten yapılan rivayete göre peygamberimiz şöyle buyurdu: “Cennet halkı kıyamet günü Adem’in suretinde, 33 yaşında, bıyıklı, bedenleri kılsız ve karagözlü bir sima halinde haşr edilirler. Sonra cennette bulunan bir ağacın yanına götürülürler ve ondan elbise giyinirler, artık ne elbiseleri eskir ve ne de gençlikleri kaybolur”(Kenzu’l-ummal, h. No: 39383).
- +1 yıl
Sana şunu soruyorum ben bu rivayete inanmazsam kafir mi olurum?
bacım umarım bu sorduğun basit sorudan dolayı seni küçümseyen olmamıştır, insanlar yeniden dirildiklerinde 33 yaşında ve 33 metre boyunca olucaklardır, ayrıca eğer dünyada mutlu isen ahirettede beraber olmayı isteyebilirsin. ayrıca sizler içinde birşeyler vardır elbette :D ayrıca sen cennet'e güzel erkekler için mi gidiyorsun? :D :D 6 yaşındaki kuzenimin bana sorduğu gibi. Abi cennette istediğimiz kadar bilgisayar oynuyabilir miyiz? :D seninkide bir bakıma ona dönüşüyor. kadında insandır. hem kadınların ayağının altına cennet koyulmuştur var mıdır bundan alaaası? anne hakkı ödenmez ama baba hakkı ödenir :D ayrıca unutma kimsenin hakkı kimsede kalmaz :Dsen cenneti o kadar düşünüyorsun ama söylediklerinden cenneti arzulamadığın belli. cenneti arzuluyorsan çabalıyacaksın ki çabalıyan birisi araştırır öğrenir ve araştırıpta öğrenen birisi bu sorduğun sorunun ne derece kolaylıkta olduğunu bilir :D
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=kGvlw2CzSW8
Şunu Bir Sabırla İzle Bakalım. Ve Unutma (ki evvela kendime söylüyorum) Bana cennet ümidi veya cehennem korkusu ile ibadet edenden daha zalim kim vardır. Ben cenneti, cehennemi yaratmamış olsaydım ibadet edilmeye layık olunmayacakmıydım?’
diyor hadis-i Kudsi de Rabbimiz. Kuran'ı Kerimde Zaten bu tür mükafatların iman edip itaat etmiş kulları olması şartını her zaman dile getiriyor. Ve Merhametli olan o zat, yine bize acıdığı için mükafatlarını öne sürerek teşvik amacı ile bize bildiriyor. içkiyi bize dünyada yasaklıyor, ama sabredip bu günaha düşmezsen ebedi cennet hayatında sana içkiler vadediyor. her insanın isteği arzusu farklı olabiliyor. verdiğim linteki videoda umarım daha iyi anlarsın ben tam anlatamayabilirim. bunu seni bir ablam olarak gördüğüm için yazıyorum. MUTLAK ADALET Sahibidir O Zat.00 YorumlaHuri güzel kadınlar demek değildir... Hizmet eden anlamındadır.. Kur'an da hurililerle cinsel ilişkiye gireceksin felan mı diyor.. Cennette sana hizmet edecek olanlardır huriler... ERGEN Ateler gene mal mal şeyler yazmış.. Ateist sayfa capslerinden öteye gidememişler..
215 Yorumla- +1 yıl
ulan cennette de mi kadın hizmet ediyor? ne zaman rahata kavuşucak bu kadınlar?
Soran+1 yılHahahaha:))))))
Kimnedersedesin ödürdün beni gülmekden:)))- +1 yıl
“Cennetliklerin etrafında, ebedî kılınmış vildân (çocuklar) dolaşıp hizmet ederler.” vakıa suresi 17. ayet
KODUMUN ERGENLERİ.. Ateist sayfa capslerine devam he. d. d. d... Olmayan şeyleri sanki varmış gibi size iyi kekliyorlar he.. Cennette Huri ve Gılman vardır ve Kur'an da bunlar detaylandırılmıyor.. Ama sizin gibi ergenler kandırılmayı seviyorsunuz.. .:D:D - +1 yıl
Huri dişi veya erkek bir kelime değildir.. Kodumun ergenleri hala ateist sayfa capslerine inanıyorlar... Huri güzel , tertemiz demektir... Kur'an da cennette cinsellikten bahsetmez.. Kur'an da insanlara dünyada yaptıklarının karşılığının cennette verileceği söylenir ve hizmet edici olarakta huri ve gılman hizmetkarlardan söz edilir...
KODUMUN ERGENLERİ.. - +1 yıl
kodumun ergenleri ne len sen muslumansin kufur edemezsin beyin fukarasi. cennet diye bir yer yok olum ne sacmaliyon sen kurana inanmayan birine kurandan alıntı yapiyon :D
- +1 yıl
olmayan seylere varmis gibi inanmaya devam eden sensin ne cennet ne cehennem yok
- +1 yıl
bak sen su ise cennette köle ticareti yapiyolar öylemi 😁😨
- +1 yıl
kimnedersedesin seninle arkadaş olmak isterdim
- +1 yıl
Kur'an'a inanmayan biri Kur'an da geçen kelimeleri kullanıyor.. Ben ona Kur'an dan ayet gösterince mi yanlış oluyor... İslamdaki doğruyu öğrettim ben ona.. Tabi Ateist sayfa capslerine devam kodumun ergenleri... GERİZEKALI DAHA OKUDUĞUNU ANLAYAMIYORSUN... Tartışacağım adama bak sorulan sorudan bir haber..
Soran+1 yılSen kime yazıyorsun bunları?
Soran+1 yılTamam:)
Kadinlara da nuriler var. Ayrica herkes orda en guzel sekilde en guzel cagindaki gonumundeki gibi olacak derler. Yani herkes guzelmis
Benim anlamadigim sey zinaya gunah diyenler cennette bu kadar huriyi nuriyi nasil kabul ediyor.. ya huri varsa zina niye gunah... bir yerlerde birseyleri degistirmisler mi?06 Yorumla- +1 yıl
Senin yazidign soruda yaziyorum: haksizlik degil mi neden yakisikli erkeklerle odullendirilcek yazilmiyor?
100 yasinda ölmus yasli koca mi?
Bilmem kimin bilgisi eksik.
Ayrica konuya cinsellik olarak bakma cok eslilik olarak degerlendirerek zinayi ornek verdim. Zina gunah denir ama cennette huriler var denir. Oysa bir esin bir esle olan iliskileri normaldir. Bu taa ilk esten beridir boyledir. burada belli bir hizmet yoktur hersey iki kisi arasindadir. kadin hizmeti erkek hizmetide sadece kendilerinedir. Bir cok huri ve nuriler dusunuldugunde tam bir celiski yaratiyor.
Zaten bilsen en yukardaki soruyu sormazdin
Soran+1 yılSen bu cevabı bana mı, Aşağıda sana yorum yapan Ciguliye mi verdin? Yanı burada
Soran+1 yılAnladım:)
- Kadınlara da mutlaka bir ödül vardır. :D
- Erkekler sanırım 20'li yaşlarına geri dönecekler, öyle biliyorum. 100 yaşında dede olarak yaşamıyacaz.
- Huyu kötüyse cennette de işi olmaz zaten, ayrıca sırf 'cennete gitmek için' erdemli yaşayanlarında kolay kolay cenete gidebileceğini düşünmüyorum.
''akılı arife ettin hediye
ya şu cahilleri yarattın niye
cennet-ül alanda huri var diye
ahmaklara namaz kıldırıyorsun''22 Yorumla
+1 yılyaradanın ve ibadetin ne olduğunu bilemeyiz ama ne olmadığını biliyoruz.. vatanım dünya, dinim insanlık.. Saygılar;
https://www.youtube.com/watch?v=lH7zv6AlXNI04 Yorumla
Soran+1 yılÇoook teşekkür ederim
- +1 yıl
yapımı izlede sonra teşekkür edersin
Soran+1 yılİzleyecem. Sadece şu an kntrm az telde. Ama izleyecem. Gönderdiğin için çoook teşekkür :)
- +1 yıl
tamam bakalım izledikten sonra yorumunu bekliyorum öyleyse..
bak öncelikle konuya açıklık getirelim eğer bir eş öldükden sonra cennete giderse birbirini dünya sevmedikleri kadar çok çok sevecekler bunlara huri verilmeyecek ve orada 100 yaşında olmayacaksın herkes 28 ile 33 yaş arasında bir yaş da olacak.. bir kadına da huri verilecek sadece erkeklere değil burada yanlış anlaşılma olmasın mesela sen hiç evlenmedin ya da eşin cehenneme gitti falan vs. o zaman sana da bir huri verilecek ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılOk. Şöyle diyeyim birisi evlenmiş kocası çok iyi ve trafik kazasında ölüyor ve cennete gidiyor. Karısı da 2-3 yıl sonra yeniden evleniyor. Yeni evlendiyide iyi ve öldükten sonra o da cennete gidiyor. Şimdi kadına hangi kocası kismet olacak cennette? Ikiside genc yakışıklılarşısına koşuyor karıcım diye
- +1 yıl
şimdi realist olarak bakalım olaya bunların hepsi cennete mi gidecek bir ikincisi bir erkek kendisi de daha önce evlenmediyse dul bir kadını kolay kolay evlenmez ve burada çok farklı şartlar çıkabilir ortaya.. ama kesin bir bilgi yok elimde ama ilk evlendiği kişidir diye düşünüyorum
Soran+1 yılKadının hangisini isterse olmalı, adalete göre
Soran+1 yılDünyanın kuralı dostum iki kişi birini severse, seçim o bir kişiye kalıyor. Mesele benim hoşlandığım biri vardı. Onu başka bir kızda seviyordu. Ikimiz de onu seviyorduk. Sonuçta seçim erkeğe kaldı ve oda öbür kızı seçti. Yani bu bir seçim hakkı, kendime haksızlık oldu diye değerlendirmiyorum
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çünkü kuran erkekler tarafından yazılmış erkeklere uygun bir kitaptır. Hiç bir tanrı böyle dünyevi zevkler vaad etmez. Bu tamamen abaza arabın aklından çıkmış...
15 Yorumla
Soran+1 yılTahkir etmeyelim lütfen. Sayğı duymak en büyük adalet. Sorgulamakta sorun yok
+1 yılİslam tezatlarla doludur, bu durum ya islamı anlatanlardan kaynaklınıyor, ya da yaşayanlardan, o sebeple inananlar tam teslimiyet gösterir. Eğer sorgularsan bu tip sonuçlara varırsın çünkü bunun nedenini hiç birimiz bilmiyoruz
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hahahaha :D O iş öyle değil. İstediğiniz kadar karı kız alacaksınız gibi bir durum yok :) Millet çarpıtıyor. Genel ev sanki yahu. Herkes muhakkak istediği gibi ödüllendirilir. Ama bilmiyoruz tabi sallamakta olmaz.
00 Yorumlaİşte buna güldüm. Cennete gidelim de. Orasını düşünmek kalsın. Hem her istediğin olacak denildiğine göre sende kocandan başkasını da isteyebilirsin. Ya evde kalmışsa kadın? O zaman neyi vercekler. Düşene bir tekme de onlar vurmuş gibi :))
00 Yorumlainsanlar ahirete belii bir yaşta doğucaz 21 miydi öyle birşey 100 yaşında değil yani ayrıca kadınlarada öyle birşey vardie biliyorum
00 YorumlaCübbeli Ahmet Hoca yı bir dinle derim. Cennette erkeklere huriler kadınlara da nuriler var demişti. :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHahaha:))
Onu dinlemiştim bir aralar :)
Soran+1 yılAllah o zaman o dünyada vereceğini bu dünyada versin bana. Verirse inanmıyorum o güzellikleri bırakıp, kötü yola saptanayım
Soran+1 yılCennette vad etdiklerini istiyorum, her gün dua ediyorum. Dün biri girdi rüyama dedi ki, def ol git İsveç vatandaşı ol, Allah'ı oyalama böyle küçük şeylerle. Cennet Avrupa'nın insan haklarında ve coğrafisinde. Kör gibi dolaşma. Bu gün gözlerim açıldı:)
Soran+1 yılNeyi söyledin anlamadım
+1 yılIssız bucaksız Arap çöllerindeki bir çobanın cennet hayali, kerhane misali olurdu öyle değil mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılSayğısızlık etmiyorum. Sadece kafamdakı soruları aydınlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
İslam, erkeğin üstüne dayalı bir dindir ablacığım.
Zaten İskandinavya'da yaşıyorsun, hiç girmene gerek yok böyle şeylere.
Sen zaten mevcut durumda sarı sarı "Nuri"lerin ile berabersin, ne işin var Arap dini ile. - +1 yıl
@greeneyes,
Burada saygısızlık belirten kelime hangisidir?
Soran+1 yılSarı Nuriyle beraber deme, millet yanlış anlayacak:))
- +1 yıl
Hahaha, yaşadığın yerden dolayı ablacığım.
Nordic erkekleri:))))
Soran+1 yılBildim de, ama beraber deme yani, beraberliğim felan yok:)
- +1 yıl
Sen nasıl istersen ablacığım.
Beni mazur gör lütfen.
+1 yılCiddi ciddi huriler mi karsilayacak bizi oooo yasadik desene :DD hem biz erkegiz siz kadinsiniz sus ayip gunah :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bende çok sormuştum yakınımdakilere. Sonra bana sapık damgası vurdular -.-
10 YorumlaHangi akıl hangi mantık bukadar cahilliğin dibine vurabilir.. hayretler içerisindeyim..
00 YorumlaErkeğe huri kadına da nuri var cennette sonuçta cennet erkekler için dizayn edilmedi :)
00 YorumlaKocanın yanında zina mı yapacaksın aaaa hurilerin zoruna gider valla 😄😄
00 YorumlaKadınlarında emrinde gılmanları olacak. Yakışıklı mı yakışıklı, alımlı mı alımlı :-) istediğin kadar verirsin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara gılman denilen erkekler verilecek.
Ayrica herkes 33 yaşında olacak orada20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde erkekler kadınlar dan daha çok zina yaptıgı için zina yapmaması için önlem alınmış. sende zaten 100 yaşında olmayacan yanlış bilmiyorsam herkez 36 yaşında dirilecek
00 Yorumla
+1 yılCennet diye bisey yok. insanların piskolojik olarak rahatlamaları için uydurulmuş bir hayal
00 Yorumla100 yaşındaki hali değil ki orada herkes en sıhatli en diri olduğu yaşında orda olacak erkek 30 falan sanırım
00 YorumlaÇok şanslıyız lan (y) Hemde 1 huri değil 2 huri değil 3 huri değil kaç huri vercekler harbi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte burada erkekler yapınca neden milli oluyorda kızlar o... pu oluyoru çıkarabiliriz D:
10 Yorumla
+1 yılsonunda bunu sorgulucak yürekli bir deist kardeşimiz cıktı not ateistim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüldürdünüz :) bildiğim kadarıyla bayanlarada gılman verilcek deniyor
00 Yorumlabiraz daha araştırma yapman lazım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcennete gittinde o kaldı...
11 Yorumla
Soran+1 yılVadesi böyleyse sen git ben istemem
dua et cehenneme girme... o yeter...
01 Yorumla
Soran+1 yılYaradana inanıyorum. Beni sistemin bir parçası olarak yaratdığınada. Ne olacaksa onun programına uyğun, benim hayat şartlarıma hesaplanmış şekilde olacak. Onun için sadece yaşıyorum
Sexin pazarlığını yapan müminler görüyorum
10 YorumlaKız olsaydım bende böyle düşünürdüm heralde.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın , ama allah işte. d
00 Yorumla
+1 yılcennette yaşllık yok herkes 33 yaşında
20 Yorumla
+1 yılsen hangi kafayı yaşıyorsun ya :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ahirette 33 yasında olacakmısız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenci mi istiyosun hayrdr?
02 Yorumla
Soran+1 yılHer milletden 7 huri.
Ne o rahatsız mı oldun yoksa? ;)
Cevap sahibi+1 yılZencilere bir antipatim var doğrudur..:)
+1 yılanlaşılan birileri kıskanmış :D
00 Yorumlasen bekarsın galiba
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet nerden bildin? :)
Soran+1 yılBunun cevabını senin kadar biliyorum
Soran+1 yılBizde öyle görücü felan yok
Soran+1 yılBilmiyorum yok işte
+1 yılBencede haksızlık :D
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz