ben bi alman fransiz kadin gibi ozgur olmak. istiyorum insan gibi yasamak istiyorun ben arap kadinlari gibi ulkemde erkege muhtac olmak. istemiyorum arabistanda kadinlari insan yerine bile koymuyolar Kadinlar markete bile gidemiyo yaninda erkek olmadan belki o yanimdaki erkek bana zarar vercek ben neden almanyada fransadaki gibi tep basima bi birey olarak yasamam bu yobaz lari ataturk dusmanlarini rahatsiz ediyor benim diyelim evlenmedim babamda oldu gitti hen. napicam ot gibimi yasicam boyle yobazlara Yallah arabistana diyorum
Yobazlar İstanbul sozlesmesine neden karsi Ve Ataturke dusmanlar?
Çünkü orangutan kadar zekalı yok. Bunları açıklamaktan bıktım ben, bu cahil solucanlar araştırmayı öğrenmedi hala. Türk tarihi 1000 yıllık bir tarih değil, yazılı tarihe göre en az 5 bin yıllık bir tarih. Çoğu araştırmacılar bunu 8 bin yıla kadar olduğunu belirtiyorlar. Atatürk Türk'ü Türk yaptı bunu anlayacak beyinleri yok işte bunların.
Kadın ve Kadınlara Önem veren Değerlileştiren tek LİDER Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK idi sonrasında hepsi bundan dolayı düşman oldular ATAMA maalesef ama İstanbul Sözleşmesi yapılması gerekir
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben arab kadinlari gibi bi erkege muhtac olmak. istemiyorum ben fransiz alman ingiliz. kadinlari gibi kendi ayaklarimin ustunde durmak. istiyorum kizlar. okuyunca erkekler es bulamicak. diyen zaatlardan. ne beklersin🙁
Hak veriyorum sonuna kadar da arkanızdayım destekçi olurum bu konuda ATATÜRKÇÜ Olmak onu ATATÜRKÜ görmek gibi değil ATATÜRK gibi düşünebiliyor fikirlerin de öyleyse O zaman ATATÜRKÇÜ olabilirsin Kadınlarımız ve Gençlerimiz YARINLARIMIZDIR Geleceğimizdir