sizce islam nedir?
İslam, Kusursuzdur.
İslam, Kusurludur.
İslam, Biraz Kusurludur.
Emin Değilim.
No Comment.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
inan itikat et, bir çok defa beni şüpheye düşüren söylemler duydum. Öyle ki iliklerime kadar beni titreten söylemlerdi. Ama sağdan soldan duydukları kadarıyla islam hakkında yorum yapan hıyarrrların aksine ne zaman beni şüpheye düşüren bir söylem duysam hemen açıp kurandan baktım. Ve şüphemi kökünden silecek şekilde orada cevabı buldum. Bu sürekli böyle oldu. Birileri hazmedilemeyecek şeyler söyledi. Ben hep cevabı kuranda aradım ve buldum! Sonunda anladım ki evet, kuran inkar edilemeyecek şekilde dosdoğru bir kitap. Ve temsil ettiği islam dini kusursuz. Ancak bizim iki satır kitap okumaktan aciz, hele hele kuranı hiç okumayan saftrik insanlarımız bir gerçeği hep gözden kaçırıyor. İslam uymamız gereken bir sistem. Ve sistem mükemmel dizayn edilmiş. Kusurlu olan bu sisteme uymayan insanlar. Ama bizim saftrik insanımız kusurlu insanların hatalarını öne sürüp islamı suçluyor.
Cevap
5Cevap
İnsan onu kusurlu hale getirmiştir, birçok yerde din diye o dinin çıktığı yerdeki halkın kültürü yaşanıyor
emin misin?
islamda kusur yok uygulmada kuusr çok düm dünyasa islama aykır ne varsa islam adına yapılıyor islamda "canlı" katli yasak ama islam adına intiharlarmı , toplu katliamlar mı dersin vahşet bunlar islamda kesinlikle yasak
İslam kusursuz aslında ama zamanla yozlaştı.
emin misin?
Islammı yoksa insanlarmi?
Vaaz verenler islami insanlara anlatmaya çalışanlar kendi çıkarları için kullandı dini. Öyle oldukça yozlaştı. Yoksa islam mükemmel bir din ama hocalar halefiler yozlaştırdı. İnsan necitece itibariyle çıkarları olan bir canlı.
Müslüman değilim hiç samimi gelmiyor bana islam
katılıyorum.
xp2 diyor.
İslam tamamen KUSURLUDUR.
katılıyorum.
Ewet kusursuzdur
emin misin?
eğer İslam; sandığınız kadar kusursuz ve sevgi dolu bir din olsaydı, bunun topluma yansıdığı görebilirdik. ben göremiyorum. siz görebiliyor musunuz?
Bunun islamla ilgisi nedir ? Islamın şartlarını yerine getirmeyen insanlar kusursuz ama islam kusurlu nasıl oluyor bu islami tam anlamıyla yaşasa insanlar zaten herşey normal olacak Ewet göremiyoruz haklısın bu konuda ama bu islamla ilgisi yok insanlarla ilgili bana göre şimdi islam insalara iyi davranmayı söyler ama dediğin gibi kimse kimseye iyi davranmaz ozaman şimdi kusurlu olan islam mı insan mi ?
evet
emin misin?
Evet
Kusursuzdur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?