selam arkadaşlar. 18 yaşındayım. muhafazakar bir ailenin çocuğuyum. müslümanım fakat bazı yerlerde yaptığım araştırmalar, izlediğim videolar kendimi hristiyanlığa yakın hissetmeme neden oldu. ettiğim duaların sanki bir boşluğa çarpması vs. gibi nedenler. biraz incil de okudum. ne yapmalıyım? yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhristiyanlığı da islamı da aynı tanrı gönderiyor yalnız. islam bu tanrı tarafından gönderilen en son kitabın dini yani hristiyanlığın tanrısı senden islama geçmeni istiyor bir kere, ayrıca kuranda bu şekilde bahsedilenler inkar edenler ve müslümanlara yıllarca öldürüp eziyet edip işkence yapanlar. ayırıca peygamberimiz onların kötü davranışlarına asla kötü karşılık vermiyor hep güler yüzlü oluyor sadece kuranı değil islam tarihi ve peygamberlerin hayatlarını da okumalısın. islam güzel ahlak dinidir, müslümanlar asla savaş dışında şiddete karşılık vermemiştir.
210 Yorumla- +1 yıl
lütfen karar vermeden önce iyi düşün çünkü Allah hak dinin islam olduğuna karar vermiş.. Bana istediğin soruları sorabilirsin hepsini yanıtlarım, islamda asla şiddet ve kötülük olmadığını anlatmak için. Biraz daha araştır ve internetteki her bilgi doğru değil. Hristiyanlık dininde geçerli olan güzel şeyler (senin dediğin gibi sana kötü davranana asla kötü davranma gibi) aslında islam dini için de geçerli çünkü hristiyanlık da bir zamanlar hak dindi ama yanlış şeyler eklenerek bozuldu, tanrı dinini tekrar bozulmayacak hak bir kitap üzerine gönderdi gerçekten bu tanrıya inanıyorsan ve güveniyorsan yappman gereken basit... ki zaten zamanın hristiyanları ve yahudileri de kuran gelmeden peygamberimiz gelmeden yeni bir hak din geleceğini kendi dinlerinin peygamberleri arayıcılığıyla biliyorlardı ve bu dine geçen bir çok hristiyan oldu, yahudiler ise dinlerinin bozulması nedeniyle kendilerini üstün ırk ilan ettiler ve müslüman olmayı reddettiler..
- +1 yıl
isa mesih, islam'a geçmeyi mi emrediyor?
- +1 yıl
Hz İsa Allah ın peygamberlerinden biridir emirleri Hz. İsa vermez Allah ın emirlerini iletir ve evet tarihe göre kitaplar ve peygamberler araccılığıyla islam dini haber veriliyor, hristiyanlığın ve islamın tanrısı aynı tanrıdır Allah tır. Hz İsa da bir insandır mucizelerini ona Allah vermiştir Allah ın oğlu denilirse Allah a şirk koşulmuş olunur.. Bu bozulma ve uydurmaların en büyüğüdür.
- +1 yıl
islam güzel ahlak dini, şiddeti sevmeyen barış yanlısı bir din.. tamam. o yüzden mi karını dövmeni, ayrı yatakta yatmanı emrediyor. (nisa 34), süslenmek isteyen karınızı boşayın diyor (ahzab 28), dişe diş, kana kan kısastır. kim bu kısası bağışlarsa allah onu affeder (maide 45), ergenlikte ve sonra namazı geçiren kimse, ergenlikten evvel geçiren kimseden daha şiddetli olarak kan çıkıncaya kadar dövülür ve hapsedilir (ahmet bin hanbel, III)
- +1 yıl
nisa suresindeki, kocasını evli olduğu halde aldatan kadınlardan bahsediyor, önce güzelce öğüt verirsin, hem boşanmak istemeyip hem bu yaptığı yanlış işe devam ediyorsa o yönden ilişkinizi kesin, yine de sizi dinlemiyorsa dövün diyor ama buradaki dövmekten kastı eziyet ve işkence biçiminde bir dövme değil tabiki ayrıca kadın isterse bu süreç olmadan da ayrılabilir eşinden.. bir diğeri, islam kadınlara süslenmelerini değil, başka erkekleri cezbetmek için süslenmelerini yasaklıyor. tefsir okumanı öneririm. bir diğeri ise biri size zarar veriyorsa nefsi müdafa yapabilirsiniz yani kendinizi koruyabilirsiniz size eziyet edilmesine göz yummayın diyor çünkü; müslümanlar çok acı verici işkence dönemlerinden geçtiler... bir sürü müslüman şehit oldu bu süreçte.
- +1 yıl
allah'ın oğlu diye de bir şey yok. hristiyanlık inancında tanrı'nın oğlu derken biyolojik oğlu değil tabii ki.
- +1 yıl
hadise yanıt vermeyi unutmuşum.. hadisler her zaman doğru değildir, yanlış olabilirler, kan çıkana kadar dövmek diye bir şey asla olamaz mümkün değil. hadislerin mantığını kullanarak doğruluğunu bulabilirsin. kuranda ise tefsir okuman gerekebilir..
- +1 yıl
biyolojik demiyorum zaten, ama oğlu denmesinin sebebi büyük çoğunlukla mucizeleridir fakat manevi de olsa asla böyle bir tabir kullanılamaz şirk koşmak olur.
- +1 yıl
Çağrı filmini izlemeni öneririm, karışık gelirse animasyon filmi olan Hz. Muhammed filmini de izleyebilirsin. Tabii ki her şeyi anlatmıyor ama bi bak bakalım
- +1 yıl
5 gündür girmiyordum. oğlu denmesinin sebebi, tanrı onu kendi ruhundan üfleyerek dünyaya göndermiştir bu yüzden.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstediğine inan hiç bir din kötü değildir hiç bir inanç git kafa kes, hırsızlık yap diye emretmez.
Ama karar verirken insanlara bakıpta karar verme. İnsanlar uygulamada her şeyi çarpıtıyor.
İncilin ilk emri: sev
Tevratın ilk emri: yaşat
Kuranın ilk emri: oku
Ama insanlar ne yaptı
Sevmedi, öldürdü, cahil kaldı.80 Yorumla
+1 yılEtrafta çok fazla misyoner var İslami bir siteye girsen bile ücretsiz İncil reklamları çıkıyor iyi araştır derim Hristiyanlık her zaman iyi tarafı gösterilen bir din ama çok acımasız bir din mesela kadın regl olduğunda yaptığı yemeği haram sayıyorlar
İyice araştır ve tarafsız ol benim de bir ara ilgimi çekiyordu ama sonra bıraktım17 Yorumla- +1 yıl
bak bunu bilmiyordum, fakat hristiyanlık sevgi dinidir dostum. sana bir tokat atana diğer yanağını çevirmeni emreder. düşmanlarına dua etmeni emreder.
- +1 yıl
hayız dönemindeki kadının pişirdiği yemeğin haram olması hangi nerede yazıyor? kaynak verebilir misin?
- +1 yıl
dediğim gibi bu dinlerde bozulmalar ve yanlışlar var insanlar nedeniye, yoksa hristiyanlık da hak dini ve sevgi dinidir ancak İslam gönderilmiştir ve bozulmayacaktır..
- +1 yıl
Neresinden bakmak istersen onu görürsün mesela Hridtiyanlikta çocuk günahkar doğar İslam'da günahsız sence günahkar doğması saçma değil mi şu an hatırlamıyorum hemen bakıp atacağım sana
- +1 yıl
Onu arastiriken bak ne buldum
1 RAB Musa’ya şöyle dedi: 2 ‹‹İsrail halkına de ki, ‹Bir kadın hamile kalıp erkek çocuk doğurursa, âdet gördüğü günlerde olduğu gibi yedi gün kirli sayılacaktır. 3 Çocuk sekizinci gün sünnet edilmeli. 4 Kadın kanamasından paklanmak için otuz üç gün bekleyecek. Pak sayılması için geçmesi gereken bu günler doluncaya dek kutsal bir şeye dokunmayacak, tapınağa girmeyecek. 5 Ancak, kız çocuk doğurursa, âdet gördüğü günler gibi iki hafta kirli sayılacaktır. Kanamasından paklanmak için altmış altı gün bekleyecektir (Lev. 12, 1-5).
Doğan kız büyünceye kadar babasına boyun eğmek zorundadır, Baba kızını istediği bir şahıs ile evlendirebilir veya kendi borçlarını ödemek için, borçlu olan kişiye satabilirdi.
16 Kalev, ‹‹Kiryat-Sefer halkını yenip orayı ele geçirene kızım Aksa’yı eş olarak vereceğim›› dedi (Yeşu 15:16-1).
- +1 yıl
Kadını borç için satabilir diyorlar
Hristiyanlık çok kusurlu bir din zaten ondan sonra İslam geldi ama Hristiyanlar sürekli güzelliklerini göstererek bizlerin gözünü boyuyor dünyadaki en misyoner dindir para ile kandırıyorlar insanları - +1 yıl
5 gün sonra gördüm kusura bakma yeşu 15:16-1 yazdığın bab o dönemin şartlarına göre normal bir durum. kızını borçlu olduğu kişiye satması nerede yazıyor belirtmemişsiniz.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılbütün dinler (ilahi dinler) birbirinin uzantısıdır dostum. seni o dine bağlayan ne kendi kalbin mi yoksa başka birilerimi?
14 Yorumla- +1 yıl
ikisi de
- +1 yıl
o zaman ikisinide boşver böyle anlarda mantığını kullan:)
- +1 yıl
sana hangi din olursa olsun o dini bak bu dinde böyle böyle şeyler var bak bu böyle değil gibilerinden sevgi pıtırcıklarından da uzak dur nacizane tavsiyem:)
- +1 yıl
bak yerine bırak olcak tı yanlış yazmısım.)
+1 yılİslamda kafana yatmayan nedir?
Hristiyanlıkta kafana yatan nedir?03 Yorumla- +1 yıl
bak oku cevaplarda yazdım
- +1 yıl
Gördüm çok fazla meal okumuş tefsir ya da tevil okumamış, hadislere bakmamışsın. Kadınları dövün, kısasa kısas, dişe diş kana kan demişsin. O zaman ya hristiyan ol, ya da doğrusunu okuduğun meali anlamadıysan tefsirini bul (3 sayfa - 5 sayfa tefsirler var 1-2 tane ayet için), aç onları oku.
- +1 yıl
Konevi'nin yaptığı Fusus Şerhi...

Bu da yuhanna incilinin ilk sayfası
1 Başlangıçta Söz vardı. Söz Tanrı'yla birlikteydi ve Söz Tanrı'ydı. 2 Başlangıçta O, Tanrı'yla birlikteydi. 3 Her şey O'nun aracılığıyla var oldu, var olan hiçbir şey O'nsuz olmadı. 4 Yaşam O'ndaydı ve yaşam insanların ışığıydı. 5 Işık karanlıkta parlar. Karanlık onu alt edemedi.
Bence sen ne incili anladın ne de koneviyi anladın o yüzden neye inandığının çok da bir önemi yok.
+1 yılyol yakınken dön
ama dinler yalan zaten
aşklar gibi01 Yorumla- +1 yıl
dinler yalan mı? JNDFBHJCVGLFDHGJDKJFGBHJJVD gerçekten buna güldüm.
+1 yılNeden müslümanlıktan uzak hissediyorsun?
121 Yorumla- +1 yıl
müslümanlık şiddeti, kindarlığı emrediyor gibi.. kafirlerle dostluk etmeyin, size birisi ne yaparsa aynısını yapın gibi ayetler var.. karınızı dövün, yatağınıza almayın diye ayet var; namaz kılmazsa çocuğunuzu dövün diye hadis var.. köle azadı sevapken, cariyelik hayatı var..
- +1 yıl
Kısasa kısas der islam , eğer ev huzurunu bozar , fitne çıkartırsa karınızı yola getirmek için uğraşın der ( odaya kapatın , yalnız bırakın , çok ileri giderse iz bırakmayacak şekilde dövün yani hafif)
Oda olmazsa boşanırsın.
Çocuğa namaz kıldırın diye bir ayet yok , sadece hayırlı evlat yetiştirin der.
Cariyelik ihtiyaçtan gelir yani kimsesiz , yoksul kadınlar için iş olur ayrıca cariyelik bir süre sonra evlilikte olabilir.
İslam'ın temeli düzgün bir hayat sunmak , kötülükten arınmaktır.
Ayrıca İncil de İslam'ın geleceğini haber verir diye biliyorum. - +1 yıl
“Hani, Allah Peygamberlerden, “Andolsun, size vereceğim her kitap ve hikmetten sonra, elinizdekini doğrulayan bir peygamber geldiğinde, ona mutlaka iman edeceksiniz ve ona mutlaka yardım edeceksiniz” diye söz almış ve “Bunu kabul ettiniz mi, verdiğim bu ağır görevi üstlendiniz mi?” demişti. Onlar, “kabul ettik” demişlerdi. Allah da, “Öyleyse şahit olun, ben de sizinle beraber şahit olanlardanım” demişti.” Al-i İmran su. 81.
- +1 yıl
Onlar, yanlarındaki Tevrat’ta ve İncil’de yazılı buldukları Resul’e, o ümmi peygambere uyan kimselerdir. O, onlara iyiliği emreder, onları kötülükten alıkoyar. Onlara iyi ve temiz şeyleri helal, kötü ve pis şeyleri haram kılar. Üzerlerindeki ağı yükleri ve zincirleri kaldırır. Ona iman edenler, ona saygı gösterenler, ona yardım edenler ve ona indirilen nura (Kur’an’a) uyanlar var ya, işte onlar kurtuluşa erenlerdir.” A’raf su. 157.
- +1 yıl
Saff Sûresi
6. Hani, Meryem oğlu İsa, "Ey İsrailoğulları! Şüphesiz ben, Allah'ın size, benden önce gelen Tevrat'ı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek, Ahmed adında bir peygamberi müjdeleyici (olarak gönderdiği) peygamberiyim" demişti. Fakat (İsa) onlara apaçık mucizeleri getirince, "Bu, apaçık bir sihirdir" dediler.(1)
(1) Bu âyet şu şekilde de tercüme edilebilir: "Fakat İsa'nın müjdelediği peygamber onlara apaçık âyetleri getirince, "Bu apaçık bir sihirdir, dediler."
7. Kim, İslâm'a davet olunduğu hâlde, Allah'a karşı yalan uydurandan daha zalimdir? Allah, zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.
8. Onlar ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.
9. O, kendisine ortak koşanlar hoşlanmasa da, dinini bütün dinlere üstün kılmak için peygamberini hidayet ve hak din ile gönderendir.
10. Ey iman edenler! Sizi elem dolu bir azaptan kurtaracak bir ticaret göstereyim mi size?
11. Allah'a ve peygamberine inanır, mallarınızla ve canlarınızla Allah yolunda cihat edersiniz. Eğer bilirseniz, bu sizin için çok hayırlıdır.
12. (Bunu yapınız ki) Allah, günahlarınızı bağışlasın, sizi içinden ırmaklar akan cennetlere ve Adn cennetlerindeki güzel meskenlere koysun. İşte bu büyük başarıdır.
13. Seveceğiniz başka bir kazanç daha var: Allah'tan bir yardım ve yakın bir fetih (Mekke'nin fethi). (Ey Muhammed!) Mü'minleri müjdele!
14. Ey iman edenler! Allah'ın yardımcıları olun.(2) Nasıl ki Meryem oğlu İsa da havarilere, "Allah'a giden yolda benim yardımcılarım kimdir?" demişti. Havariler de, "Biz Allah'ın yardımcılarıyız" demişlerdi. Bunun üzerine İsrailoğullarından bir kesim inanmış, bir kesim de inkâr etmişti. Nihayet biz inananları, düşmanlarına karşı destekledik. Böylece üstün geldiler.(3) - +1 yıl
yola getirmek dövmekle mi oluyor hocam, kadına el kalkmaz, konuşarak yola gelmiyor mu?
- +1 yıl
çocuğa namaz kıldırın, kılmazsa hafifçe dövün, eğer ergenliğe girmiş veya girdi ise kan çıkana kadar dövün diye hadis var.
- +1 yıl
﴾34﴿
Allah’ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılmasına bağlı olarak ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdırlar. Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür. - +1 yıl
incil'de islamın geleceğini haber verir demişsin, nasıl oluyor yani allah tevrat ve zeburu gönderdi incili gönderdi o da bozulunca kuran'ı kesin koruyayım mı dedi
- +1 yıl
Hadisler insan sözüdür Kuran değildir , hayatımızı Kuran'a göre yaşarız.
En azından ben sadece Kuran ile yaşıyorum. - +1 yıl
@unutulmayanmazi Her ümmet için bir ecel vardır. (Her medeniyet ve devletin belli bir ömrü bulunmaktadır.) Onların ecelleri gelince, ne bir saat ertelenip geri kalır, ne de öne alınır (tam zamanında çöküp dağılır. Adaleti uygulayan ve ilme dayanan devletler ayakta kalır, zulüm yapan ve geri kalan devletler yıkılır.)
- +1 yıl
Araf 34
- +1 yıl
hadisi inkar mı ediyorsun? küfre düşersin yapma
- +1 yıl
ayrıca yazdığım yorumları neden siliyorsun? insanların gözü açılır diye mi korkuyorsun?
- +1 yıl
Benim bildiğim Kuran korunmuştur sadece gerisinide bilmem
- +1 yıl
Hiçbirşey silmedim?
- +1 yıl
Ayrıca silme yetkim dahi yok
- +1 yıl
Bu senin görüşün silme yetkisi sadece sende var
- +1 yıl
Bu senin sorun*
- +1 yıl
sadece kuranın korunma sebebi ne? tevrat, zebur niye korunmuyor?
- +1 yıl
O kitaplar belli bir kavim için belli bir süre ile indirildi.
Kuran ise kıyamete kadar ayakta kalıcaktır , Allah öyle buyurmuş , hikmetinden sual olunmaz.
Bazı hikmetler vardır zeka yetmez...
Ve biz, cehennem memurlarını, meleklerden tayin ettik ve kendilerine kitap verilenlerin iyideniyiye anlayıp inanmaları için ve inananların inancını arttırsın ve kendilerine kitap verilenlerle inananlar, şüpheye düşmesinler ve gönüllerinde hastalık olanlar ve kafirlerse, Allah bununla, bu örnekle neyi kastediyor ki desinler diye sayılarını on dokuz olarak taktir ettik. İşte böylece Allah, bildiğini saptırır ve dilediğini doğru yola sokar ve Rabbinin ordusu ne kadardır, ancak Allah bilir ve bu, insanlara bir öğüttür ancak.
Hristiyanlıkta seni etkileyen şey ne?
03 Yorumla- +1 yıl
sevgi dini olması.
- +1 yıl
müslümanların yaptığı katliamlar nolacak? ermeni kırımı nolacak? emevi döneminde yapılan katliamlar?
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKur'an-ı Kerim'i de oku ve anlamaya çalış...
07 Yorumla- +1 yıl
okudum zaten. aradaki farkları sana söyleyeyim. kuran'da dişe diş, kana kan derken, incil'de sana bir tokat atana diğer yanağını da çevir yazar. kuran'da kafirlerle, gayrimüslimlerle dostluk etmeyin derken, incil'de düşmanlarınız için dua edin yazar.
- +1 yıl
İslam teslimiyet dinidir biliyorsun ki
- +1 yıl
islamiyet de güzel bir din, hristiyanlık ise sevgi üzerine kurulu bir din.
- +1 yıl
Anlayamadım incilin hangi türünü okudunuz Kur'an'ın mealinin hangi hoca tarafından cevrilenini okudunuz
- +1 yıl
@sevilmeyen-insan1999 tür diye birşey yok incil tektir, havarilerin yazıları, mektuplarıdır. bölümlere ayrılır, luka, matta, markos, yuhanna, romalılar, elçiler gibi...
- +1 yıl
Peki Hristiyanlığı bu kadar araştırdığım kadar İslami arastirdin mi benim düşüncem ateizime daha yakın sana İslami savunmak gibi bir gayem yok lakin Hristiyanlık ve İslami kiyaslarsan İslam daha merhametli bir din bunu tarihe bakarakta görebilirsin mesela keplerdi sanırım yanlışsa affınıza sığınırım dünya yuvarlak dedi diye kilise idama çarptırdı
H
- +1 yıl
@sevilmeyen-insan1999 Ben protestan mezhebini sıcak buluyorum, ve bilirsin ki protestanlık, Katolik kilisesinin yaptırımlarına karşı çıkan, parayla cennetten tapu satma olaylarını kaldırmaya çalışan mezheptir. ortodokslar da aynı şekilde katolik kilisesinin yaptırımlarını kabul etmez.
+1 yılHepsi aynı ve yalan dolan
00 Yorumla
+1 yılBirazda Kuranı kerim oku bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocaya danış
01 Yorumla- +1 yıl
hristiyana mı, müslümana mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Müslümanım ama kendimi hristiyanlığa yakın hissediyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım