Arkadaşlar Ev Sahibi Ahlaksız Teklifte Bulunup Evden Çıkmamı Söyledi? Ben Ne Yapcam Şimdi? Hiç Mi Vicdan Ahlak Yok Bunda Ya?

Arkadaşlar ben Trans kadınım. 30 yıllık hayatımda belki sizlerin bile yaşamadığı şeyleri yaşadım. 3 ay sokakta kaldım, haksızca işimden atıldım, hiçbir erkeğe yan gözle bakmadım or.. bu damgasını yedim varın siz düşünün. İstanbul tarlabaşında oturuyorum. Oturduğum bina zaten fuhuş yeri arkadaşlar. Ben matematik ve ingilizce dersleri vererek geçinen biriyim aldığım para hiçbir şey değil nereye taşınayım? Hastalık kapıda, taşınacak param yok bu evi de kirası ucuz diye bulmuştum. İşte bugün ev sahibi kapımı çaldı. Halimi hatrımı sordu. Şaşırdım, hiç yapmadığı şeydi. Meğer derdi başkaymış bana ahlaksız teklifte bulundu. Anlamışsınızdır herhalde. Sinirle reddettim. İyi o zaman çık evden dedi gitti. Ben şimdi ne yapcam? Nereden ev bulucam? Bu semtte O kadar hayat kadını, travesti varken neden ben? Ya neden ben? Ona bunu sordum sen ayrısın daha güzelsin dedi. Arkadaşlar bir fikri olan var mı? Ben yapamam bunu.
Arkadaşlar Ev Sahibi Ahlaksız Teklifte Bulunup Evden Çıkmamı Söyledi? Ben Ne Yapcam Şimdi? Hiç Mi Vicdan Ahlak Yok Bunda Ya?