Aile & Toplum Arkadaşlar alev atmak ne demek biri açıklayabilir mi? olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doğa üstü yeteneklerim olduğunu falan mı düşünüyor?(Konuşma detayda) Arkadaşlar alev atmak ne demek biri açıklayabilir mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ben buna neden güldüm jahsjajjabsja terbiyesiz burak 0 4 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Galiba beni mantar yiyip güçlenen süper mario sanıyo Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Tikkat et fati sote falan da yapabilir bak :s Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Ben burak birine benzettin galiba Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Ulaaann nshsjajshajhsjs sana çok gülüyorum ya hahah 😀😀😀 Yorumla
Fshsgsh Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl E begenmissin de atmışsın alev bunun başka bi açıklaması yok ki. kizin ogrendigi kotu olmus valla 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alev atmak yani ejderya gibi alev püskürmek suretiyle atmış oluyosun ama dikkat et yangın yakarsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl emoji olarak alev atmışsın yani kıza hot türkçeye çevirirsek seksi demişsin 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mangal yapalım mı demek 1 3 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Ben öyle bisey demedim ama Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl İşte bilmediğin şeyleri atmayacaksın Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Bundan sonra dikkat ederim Yorumla
BeşiktaşlıHatunnn_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Ejder demek istiyo sana 0 2 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Dişisıne kur yapan comodo ejderi gibi mi? Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl Evet aynen o Yorumla
Beyazatabinenhataylı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Senin ölümün olabilir mesela şfğxşxlöx 0 0 Yorumla
Erzincanlıııııı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evlende kurtulak senden sjjsjsjs 0 0 Yorumla
the_StarryNight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Helvanı kavuruyorum ocağın altını aç demek 0 0 Yorumla
gülaltayy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Alev atmak ikinizde ejderhasınız demek. Evet aynen 0 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aduket çekmek karşim 0 2 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Düşer mi oyoe acaba jzks Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Düşer düşer sdfgh Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yanıyosun diyo krall 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben buna neden güldüm jahsjajjabsja terbiyesiz burak
Galiba beni mantar yiyip güçlenen süper mario sanıyo
Tikkat et fati sote falan da yapabilir bak :s
Ben burak birine benzettin galiba
Ulaaann nshsjajshajhsjs sana çok gülüyorum ya hahah 😀😀😀
E begenmissin de atmışsın alev bunun başka bi açıklaması yok ki. kizin ogrendigi kotu olmus valla
Alev atmak yani ejderya gibi alev püskürmek suretiyle atmış oluyosun ama dikkat et yangın yakarsın.
emoji olarak alev atmışsın yani kıza hot türkçeye çevirirsek seksi demişsin
Mangal yapalım mı demek
Ben öyle bisey demedim ama
İşte bilmediğin şeyleri atmayacaksın
Bundan sonra dikkat ederim
Ejder demek istiyo sana
Dişisıne kur yapan comodo ejderi gibi mi?
Evet aynen o
Senin ölümün olabilir mesela şfğxşxlöx
Evlende kurtulak senden sjjsjsjs
Helvanı kavuruyorum ocağın altını aç demek
Sevgilin haklı 😡😡😡😡
Alev atmak ikinizde ejderhasınız demek. Evet aynen
ben ejderhayım demek🔥🔥🐉
Uçabiliyor musun peki
O değilde kız bordo bereli gibi 😄
Aduket çekmek karşim
Düşer mi oyoe acaba jzks
Düşer düşer sdfgh