Küçükten büyüğe herkesin birşeyleri değiştirme gereği hissetmesi aslında dünya düzenin ne kadar da bozuk oluğunun bir göstergesi değil mi?

yaşanan o kadar çok üzücü olay var ki hangi birini değiştirsek, eve dediğin gibi dünyanın düzeni bozuk ve daha da bozuluyor.
ben artık sadece hayvanlara yönelik bir şeyler yapıyorum.. insanların çoğundan vazgeçtim.
Baba ların hep umutlu olması için, her babanın iş sahibi ve insan gibi yaşam hakkı verirdim.
Fahişelere Devlet onur madalyası verirdim, ne tür pisliklere dayanıyorlar diye. Ve erkeklerin ne pisliklerine sabrediyorlar diye.
Davaların çok hızlı ve adaletli sonuçlanmasını isterdim.
Her insanın ücretsiz sağlık ve eğitim hakkı olmasını sağlardım.
Cook var aklıma. gelmeyende bir sürüuu şey.
Mesale sigara yok ederdim. Guclunun haklı olmadigi bir dünya , adil adaletli dünya olsun isterdim. Kadın erkek eşit olsun isterdim. Top tabanca tüfek silah olmasın. Kin nefret nifak tohumları olmamalı...
Kadınlara bakış açısını degistirirdim
Teşekkür ederim
Cevap
26Cevap
Her şeyi değiştirirdim. kötü insanları yok ederdim, nüfusu azaltırdım. yeşil alanların daha çok olmasını isterdim.
Sanırım erkeklerin huylanirini değiştirir taciz şiddet ve tecavüz gibi birçok olayı degistirirdim
Erkeğin huyuyla alakası yok karakterle ilgili
@takıntısızadam birçok erkek de böyle ama
Karakterle ilgili
@takıntısızadam peki sensin
Estağfurullah dnjdjd
Bir şeyi değil, bir çok şeyi değiştirmek isterdim..
En başında "Adalet"..
Irk, din, mezhep ve renk gözetmeksizin herkesin Adilce yaşayabildiği bir dünya..
Dürüst insanlara zarar veren bütün suç işlemeyi meslek edinmiş ve doğaya bilerek zarar veren bütün insanları imha ederdim.
Bir kısım parasızlık yokluk içinde sürünür iken Bir kısım da ( ünlüler gibi ülkenin kaymağını kesin istemem herkes eşit olsun isterdim.
İllüminatiyi, yahudileri ve siyonizmi yok ederdim çünkü dünyadaki kötülüklerin asıl kaynağı bu 3 lüdür.
Bulutları Gökkuşağı rengine boyamak güzel fikir gibi geldi 🤩💫
Hiç bir şeyi değiştirmem. Böyle yaratıldıysa en doğrusu budur.
Dünya da gereksiz harcanılan paraların hepsinin bilime yatırılmasını isterim.
Küresel ısınma kıyametimiz olacak. Ama adalet demek istiyorum küresel ısınmayı başkası değiştirsin.
Dengeyi değiştirirdim.
Canlılar arasında kurulan dengeleri tersine çevirirdim.
Bitkilerin hayvanların konuşmasını isterdim. Beton yığınlarından kurtulmayi
Yerçekimini kaldırırdım😂ve herkes havaya uçup ölürdü. kimseninde bue derdi kalmazdi
Dünyayı tekrar yemyeşil yapmak isterdim o beton yığınlarından arındırmak
Evet bütün insanların içerisine bolca sevgi doldururdum dünya değişirdi lakin nasıl değişirdi
Herkesin esit olmasini Ten, irk, din fark etmeden Her insanin yasama hakki olmasi gerektigini
Var zaten
Farklı diller olmazdı tüm canlılar aynı dili konuşurdu
Komple sil baştan değişmesi lazımki bir işe yarasın.
İnsanların kötü zihniyetlerini
Ülkeler arasındaki üstünlük olayı
İnsanların sadece doğruyu söylemesini isterdim.
Ayrımcılığin olmadığı bir dünya
Çocuklar ölmesin, savaşlar olmasın
Dünya da değilde uzayda yasamaydı tercih ederdim.
Bitkiler ve hayvanların konuşabilmesi.
İnsanlığı...
Hayvaların konuşabilmesi
Dünyayla mars arasında ışınlanma yapardım
Hastalıklar olmasın. Çocuklar ölmesin.
Adaletli getiririm her şeye gelirleri düzeltirim
savaşlar olmasın isterdim..
Her tarafını
Kendimi
Açlık.
Adaletli bir dünya olmasini sağlardim
Dünyayı değil insanların yarısını yok ederdim