Hiç beklemediğimiz bir zamanda karşımıza çıkıyor o kişiler. Yakın arkadaşlarımın hepsiyle tesadüf eseri karşılaştım ben. İçinde menfaat olmayan karşılaşmalar olması gerek birde. Bu durum bir çok kişi içinde geçerlidir sanırım. O yüzden akışına bırakmak gerekiyor böyle durumları. O kişi karşına çıktığı zaman zaten bunu hissediyorsun.
Her insana şans vererek 👍 çünkü ben misal bazen çok sinirli bazen çok mutlu bazen çok suskun bazen çok azgın. Bazen çok isteksiz kısacası hal hareketler ve duygular değişiklik gösterebilir. Benim bile bazen sevmediğim huyları sergilediği oluyor oanki psikoloji ile Yani bu yüzden karşımdaki insan ilk bıraktığı izlenime göre not vermem bazen hiç beklemediğim birinden mükemmel bir insan çıkıyor
Bu sitede Muhabbeti özele çekmiyorum görüşlerde fikir alışverişi gırgır muhabbetle geçiyor bu şekilde sürdürdüğüm dialoglarım var keyifli hissettiriyor beklentisiz iletişim 🤷♀️
Çocukluk arkadaşım çok fazla. Üniversiteden arkadaşım da çok. Onun dışında spor yaparken ediniyorum genelde, burdan da 1-2 arkadaş edindim gerçeğe taşıdım