evinizin icinde nasil bir kollektif yasam var bilmiyorum, sen sikayetinin baslangicinda zaten babanin suclu ve cezalandirilmasi gerektigine karar vermissin, bunun özellikle baba kiz arasinda olmasi biraz tuhaf cunku kizlar genelde babasinin kizi oglanlar ise annesinin olur, babalar genelde kizlarina duskun olur kizlar ise inadina annenin en buyuk savunucusu olur cunku dogal olarak anne ile iliskileri daha iyidir, baban belkide basit seyler icin size kiziyor olabilir, sorunlari olabilir, sende olaylari buyutuyor olabilirsin, yasinin verdigi heyecan ve gururla ona karsi hazir cevap turu seyler yapiyor olabilirsin, unutmaki özellikle kizlar babalarin gözunde hep iki uc yasinda gibidir, ilgi bekler kizlardan, kizinin ona ilgi yerine hazir cevap vermesi onun alistigi anlayisa ters duser ve dogal olarak hem kendi huzurunu hemde karsidakinin huzurunu kacirmayi en iyi cikis yolu bilir, en buyuk sucluyu anneyi göstermeside gayet dogal cunku onun tek rakibi annendir... olaylari cözmek icin yaklasirsan en iyi cözum yolunu bulman fazla zaman almaz, ama tahrik etmeyi bir cikis yolu olarak benimsersen her iki tarafta kaybeder.. bir an icin kendini bir odaya kapat ve kendinin haksiz babanin hakli oldugu olaylari dusun, ve senin hakli babanin haksiz olduklarini, ama bunlari dusunurken babanin baska bir generasyona ait oldugunu unutma..
12 Yorumla- +1 yıl
Ya bu kadar zorlamasaydın babayı haklı çıkarmak için ama valla helal olsun. Ne iğrenç insanlarsınız be siz, bu kız zaten mağdur mağdur. Çaresizlikten artık buraya yazmış belki biri teselli eder veya yardımcı olmaya çalışır diye, sen ne iğrenç bir mahlukatsın ki gelmiş burada 500 satır yorum yapıyorsun babasını haklı çıkarmak için. Rezil insan. Sizin gibilerinin soyu sopu kurusun, ülke kurtulur. Şerefsiz adi k*pekler.
- 9 ay
bu nasıl bir baba güzellemesi kardeşim yok babaya gelince sorunları olabilir kıza gelince büyütüyor olabilirsin hazır cavap olabilirsin bak sen şu işe zaten olaya göre kız tepsiyi bir yanlış anlaşılmadan dolayı almadı diye babanın el kaldırmaları dilini keseceğim sözlerine karşılık kız bide hazır cevap olmayacak mıydı soruyorum sana bu nasıl bir düşünce kardeşim kaç yaşında adamsın babanız sizi konuşturmuyordu herhalde karşısında burdada zorunuza gitti herhalde yani bide o kadar çaktırmadan yapıyorsunki bu güzellemeyi kız kendni sorgulayacak sayende
En İyi Cevaplar
Olur mu? Sen suçlu değilsin tabii ama iyi geçinmeye çalış derim. Ben senin yerinde olsaydım ve çok sıkıldıysam "Allah'tan korkmuyor musun?" gibi şeyler söylerdim. Tabii kibarca ama sözü kibarca söylesen bile çok sinirlenebilir. Dikkatli ol. Ben söylerdim ama sen kızsın. Kızlar kırılgan oluyor. Sonucunda çok üzülebilirsin. Allah'a dua et ve sabret. Geçmiş olsun.
27 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle söylersem kızar..
Soran+1 yılteşekkürler. umarım..
Soran+1 yıltşk.
Soran+1 yılrica
+1 yılBence babanın sizlere söyleyemediği hiç kimseye söyleyemediği bir sorunu var ve bunu da öfkeyle dışarı vuruyor. Yasin daha küçük ve kız olduğun için evde söz hakkın yok ve babana karşı gelmek gibi bir hakkın da yok onların gözünde. Bence sadece Allah'a dua et içten dua her zaman kabul olur. İnşallah düzelir baban. :) Sabırlı ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sağol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım annem 3 ay önce boşandı kurtulduk. Burdan babalar müthiş diye ahkam kesmesi kolay, yaşayan bilir babasının psikolojik davranış bozuklukları olmasının ne demek olduğunu. Bizimki resmen sizi sevmiyorum falan diyordu kurtulduk çok şükür. Sen de kurtulursun umarım
71 Yorumla
Soran+1 yılinşallah..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBu anlatım ve olaya bakış açın ile kullandığın jargon açıkça sorunun sende olduğunu gösteriyor.
Bunu tecrübe ile yazıyorum.
%100 böyledir demiyorum zira kısa bir anlatımdan kişilik analizi yapmayacak yaştayım sadece olayı anlatımından ilk izlenimlerimi yazdım.
Psikolojik bir rahatsızlık ya da makaraya saracak birini arıyorsun.04 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
İş arayan varsa yazdıklarımın mealini yazarak cevaplarımın altına ekleyecek birini arıyorum.
Sıkıldım bu durumdan.
Soran+1 yılBuyur babalık sen yaz?
- +1 yıl
Kes lan trol
Bence psikoloğa görünmesi lazım bu davranışların altında kesinlikle bişeler vardır ama bizim millet hayatta gitmez Allah sabır versin size ne diyim
21 Yorumla
Soran+1 yılevet.
+1 yılkank öncelikle allah yardımcın olsun.
nerede yaşıyorsunuz?(şehir)
ve baban ne işle uğraşıyor (meslek) emekliyse neyle uğraştı
sabretmeye devam et, soruya yazdığın hayalini de gerçekleştirmek için peşinden sonuna kadar koş.
her hangi dertleşme ya da hüznüne ortak olmak için birini ararsan buradayim
güçlü olmaya bak kank.01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
serbest meslek bu kadar.
Ben bir kere direk babamla kavga ettiydim sen bunu yapamassın tabi buna uygun vir çözüm üretmen geekecek
16 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ne?
Soran+1 yılbüyüyünce sporcu olmak istiyorum. sporcu olunca bir şey yapamaz.
Soran+1 yılpardon gazeteci. ayreten de sporcu
Soran+1 yılmalesef..
+1 yılBence baban annenle zorla evlenmis ve sevmemis ve baska kadinlar olabilir hayati boyleler vardir sabret git duzgun unibersite kazan parani kazan ailenin al git uzaklara baban sizi kole gibi kulaniyo sizden bisi olmaz havasinda
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsi istanbula geldikden sonra oldu. nişanlıyken elini soğuk sudan sıcak suya sokmam dermiş. fotoğrafları da var..
- +1 yıl
Buyuk ihtimalle baska kadin var ama kusura bakma dusuncem bu cok kotu bir durum ama napayim ya da gerekli gelir filan elde edemiyuo is hayati kotu sizi fazlalik gore biliuo o yizden ama kurtar kendini
Soran+1 yılanladım teşekkürler.
Allah yardımcın olsun, tabii erkek olaydın. Benim gibi sümsügü suratına yapıştırdın mı susardı. Ama kadınsın, tek yapacağın ''şimdilik'' en azından kendi yaşantını kurana kadar biraz alttan almak onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok gibi.
11 Yorumlasana tek tavsiyem ayakların üzerinde durman o zamana kadarda sabırlı olman... Aksi halde her zaman ezilir büzülürsün önce baba sonra eş.. bunu istemyiorsan eğer okumuyor olsan bile iyi bir iş bul... allah yardımcın olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
peygamber kızlarını başını alırdı severdi bunlar kzııyorlar allah bunların kalplerini taş etmiş. yapaçak bişey yok ama peygamber cocukalrın başını okşasınlar diyor kapleri yumuşar bir cocuk bul yetim olsa daha iyi eve al okşasın başını yumuşar kalp
20 Yorumla
+1 yılAnnenle baban arasinda olan tartışmada çıkan anlaşmazlık size yansıyor hincini sizden çıkarıyor. Anlasamiyor annenle sizide istemiyor gibi hic bir baba kızına bagiramaz bile erkek olsan neyse derim ama kizlar babasinin prensesi bagiramaz cagiramaz akillica hareket etmeye bak okulunu bitirip kendi ayaklarinin üstünde durmaya bak kardeşinide alip kurtulabilirsin bu eziyetten.
00 Yorumla
+1 yılAynısını ben çekiyorum eliniz muhtaçsanız sabret ALLAH herşeyi görüyor bu dünyada olmazsa öbür dünyada elbet herkes hesabını verecek
11 Yorumla
Soran+1 yılevet.
sabret ve o ne diyorsa eksiksiz yap ki bir daha sana bağıramasın. nasıl olsa bir gün kurtulacaksın. sadece sabır.
12 Yorumla
Soran+1 yılinşallah.
İsveçde yaşasaydın böyle olmazdı. Kismet senin değil, yazanın
10 Yorumla
+1 yılBabam hiç kızım demiş değil 20 yaşındayım bu zamana kadar iki veya üç kere duydum duymadım bana karşı hep serttir öfkelidir ona göre huyum iyi değilmiş oysa benim hırçın oluşum bence baba sevgisi görmemeyişimden çocukluğunu burnumdan getirdi hep kardeşlerim el bebek gül bebek büyürken beni hep sevgisinden mahrum etti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle babamı olurmuş lan. Resmen kin besliyor gibi. Sinirlerim oynadı gene babana ayıp olmasa kırardım onun ağzını burnunu da neyse.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaşını bilmiyorum ama taşınmak nereye kadar çözüm olur ve baban yine size karışır mı? Babanı size karşı agresif yapan sebepleri biliyor musunuz? Derdi olabilir. Konuşmayı denediniz mi hiç?
09 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kötü biri ki konuşmaya korkuyoruz. apartmandakiler bile korkuyor..
Soran+1 yılonları dinlemez, amcam dedem zaten hep ondan olurlar büyük ihtimal.
Soran+1 yılhiç bir şey yapamaz. ama işte daha küçüğüm..
Soran+1 yılben o zamana kadar çalışırım ancak o zaman boşanırlar.
Soran+1 yıldaha lise okuyorum 2.
+1 yılDaha öncedendemi böyleydi yoksa son zamanlarda mı değişti? Ayrıca yaşın kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yıllise 2 okuyorum. istanbula gelmeden önce böyle değilmiş.
- +1 yıl
Başka birine tripli olup sizden sinirini çıkarıyor olabilir. Bence karşına al güzelce konuş kardeşim
Soran+1 yılkonuşmaya bile korkuyorum..
Soran+1 yıllise 2
- +1 yıl
O zaman ona ters davranma alttan al inşallah zamanla düzelir
Soran+1 yıltamam tşk.
+1 yılYa bacım biraz sabretmen gerekiyor yapacak pek fazla birşeyin yok şu an için ama sana şunu söyleyim ilerde değişecek durum hep öyle gitmiyor emin olabilirsin.
00 YorumlaÇok abartıyorsun sonuçta eve ekmek getiren adam o tüm günün stresini size boşaltıyor adam sonuçta sabah akşam calışıyor üstüne siz de hata yapınca patlıyor daha az hata yapıp empati kur
02 Yorumla
Soran+1 yılne hatası? cevap verince cevap verme diyor. öleyim mi?
yalnıs bır baba tutumu.. acılen psıkologla gorusmelı..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet.
+1 yılAh canııııım bak sen. Bizim ki yumruğu bir vurdumu yere yatırırdı öyle neden tepsiyi almadın neden yapmadın diyecek bize cevap hakkı verecek hey yavrum heeeey
00 YorumlaKusura Bakma Babandır Ama Boyleleri Sağlam bir Dayağı Hak Etmiyo Değil.
10 Yorumlababan anneni sevmiyor ve sizide onun bir parcası olarak goruyor sankı kendi bişeyler yapmamıs gibi..
10 YorumlaAbartan sensin bence otur haline sukret babası olmayanlar da var
02 Yorumla
Soran+1 yılinan ki böyle baba olmaz olsun diyorum. e tabi bazılarının babaları çok iyi onun için şükret diyorlar ama benim ki öyle değil işte..
oku ya da çalış kurtul para sende olduktan sonra bak bakıyim el kaldırabiliyomu
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen...
Soran+1 yıllise okuyorum.
Soran+1 yılhayır.
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılmeslek edinip, ailemi alıp gitmek istiyorum ben kaçmak değil...
+1 yılÇok sinir bozucu bir durum. Allah yardımcın olsun dostum
03 Yorumla
Soran+1 yılsizi aileniz de böylemi?
- +1 yıl
Benim de babamla aram iyi değil pek. Her şeye muhalefet bir insan kendisi. Takma çok fazla muhatap olmamaya çalış.
Soran+1 yılpeki.
Senin baba baba değil daha doğrusu adam değil bir an önce kurtulursun inşallah sende bir sorun yok
10 Yorumla
+1 yılİnşallah en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan.. Senin bir hatan yok
00 Yorumlabüyüyünce ceza evine kapattırıcam demişsin küçükmüsün ki vede ne olursa olsun babandır öyle düşünmen çok yanlış bence
00 YorumlaYapcak bisey yok sabretcen insan babasini secemez ayrica o babadir namusuna bisey getirmedikten sonra sirf kiziyo diye boyle dusunmen yanlis bence
01 Yorumla- +1 yıl
KAPA ÇENENİ KÖPEK
+1 yılBiraz dayan ilerlereyen zamanlarda taşınırsın. Allah kolaylık versin ayrıca işin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(.
Yapmayın böyle bizimki hala bağırıp çağırıyor babadır o olmasa kimbilir nerde olursun. Kıymetini bil ve idare et kalıcı değilsin yarın evlenir kurtulursun
01 Yorumla- +1 yıl
Kes lan bacım çocupu
+1 yılKadına vuran insanın kafasını allah yaşatmasın
21 Yorumla
Soran+1 yılamin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıcagım şeyi söyliym gizli kamera alırdım bu tarz durumlarda videoya cekerdim sonra üniyi bitirip işe başlayınca dava ederdim çürüsün hapislerde p**evenk
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılbazen ölmesi için beddua bile ediyorsundur.. kendimden biliyorum.
01 Yorumlaannen ile problemi var. agresifliği ondan herkesten çıkarır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın sana hak veriyorum ama her evde bu tür olaylar oluyor takılma fazla sıkma canını. Sevgiline karısıyor mu?
010 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarımla dışarıya çıkmama kızıyor annemin pazara, kardeşine (teyzeme) Bile gitmesine izin vermiyor..
Cevap sahibi+1 yılpsikolojisi bozuk abartmıs o hakkatten
Soran+1 yılevet...
Cevap sahibi+1 yılüzülme olur mu kıyamam sana ben..( Nerde oturuyosun?
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılsnle yakndan tansmk dertlesmk ıstıyorum rica edıorum
Soran+1 yılona da babam izin vermez :/
Cevap sahibi+1 yılfcedn
Soran+1 yılkullanmıyorum face
Soran+1 yılvallahi ona da kızıyor.
çok baskıcıymış ya kötü durum yaşında tam ergen dönemiyse malum çok zoruna gider
04 Yorumla
Soran+1 yılevet.. arkadaşlarımla gezmeme bile izin vermiyor. annemin pazara, kardeşine (teyzeme) Bile gitmesine izin vermiyor..
Soran+1 yılaynen öyle yapacağım..
HEPİNİZ aptalmısınız... böyle basit bir seyiçin millet sıraya girmiş yazmak icin.. Aptalıgın sınırı nedir? :))
01 Yorumla
Soran+1 yılaptallığın sınırı sensin. yol al!
Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı. Bence o baba değil inş kurtulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah.
sem kötü bba görmemişsin :D
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yıluf senin ki de kötüymüş..
Soran+1 yıl:D ASDFGHJKL
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnmde öyle canım bazen. s
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar kötü mü?
Cevap sahibi+1 yılewt
Baban seker hastasi mi
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır..
Soran+1 yılaynen babası da öyle
Soran+1 yılsağolun.
Soran+1 yılevet.
+1 yılbaban ters asabi ve sert birisi anlaşılan
08 Yorumla
Soran+1 yılevet.
- +1 yıl
işiniz zor canım ya :(
Soran+1 yıl:(.
- +1 yıl
üzülme bukadar sen kardeşin falan evlenip gidersiniz olan annene olur :(
Soran+1 yılonu da alırım. :)
- +1 yıl
öyle bir ihtimal varsa bir an önce başla derim
Soran+1 yılteşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim...
babadır dövse bile ses çıkarmam bu yaşıma rağmen
00 YorumlaTaşın kurtul bence
01 Yorumla
Soran+1 yılüniyi bitirince ilk işim taşınmak.
Yok artik kiyamam.
00 YorumlaBende yasiyodum,..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler