Kaynanam gıcık mı bana karşı sizce?

Kusura bakmayın baya icim dolmuş :D Eşim tam bir ana kuzusu oldu evlendikten sonra, kaynanamın 4 oğlu var en cok benim eşimin üstüne titriyo sanki daha bebekmiş gibi davranıyor. Daha 1 bucuk yıllık evliyiz her hafta her gün yemeğe cagrıyor gelmezsek bile eve yemek gönderiyor. Eşim zaten cok kilo aldı evlendikten sonra 160 kiloya yaklaştı evlenmeden önce 110 kiloydu. Gecen doktor esimle konusu hakkında ciddi ciddi konustu kalbine iner bu yasta kilo ver diye ama takmadı bile hersey anası yüzünden. Gecen kaynanam ile konustum dedimki anne bak oğlun cok yiyo doktor böyle böyle dedi üzülüyorum bişey olcak diye korkuyorum dedim sen konusmaya denesen olmaz mı beni dinlemiyor dedim ve kaynanam resmen dedi ki bosver kendi halinde bırak yesin oğlum üstüne gitme can boğazdan gelir demez mi.. gelde sinir olma. Ben ne zaman diyete başlatsam eşimi bende 59 kilo olmama rağmen onunla birlikte diyet yapıyorum sıkılmasın diye. Kaynanam ne zaman duysa esimin diyet yaptıgını hemen ertesi gün yemeğe cagrıyor bide inadına tabagını agzına kadar koyup yemeği bittiğinde ise bi tabak daha ye oğlum diyo. Heer yolu denedim kesinlikle kilo vermiyor anası aklına girdiği icin. Sinir oldugum bi konu daha var , Ben ailemi 4 haftadır görmüyorum mesela benim icin sıkıntı olmuyor bi kız olarak kaynanama 1 hafta gitmezsek hemen surat yapıyo esim ve sürekli kaynanam üsteliyo gelin gelin diye. Ve sürekli kocama yazıyo bu aksam gelcek misiniz veya yarın teyzengile gidicez gelcek misiniz ya evin hanımı kocam mı? Essek bası mıyım ben? Herşeyi kocama soruyor. Dün mesela kaynanamgil yemeğe cagırdı bizi son yarım saat kala her zamanki gibi bende halsizdim bide hazırlanasım yoktu kaynanama gelmicem ama ogluna bi sorarim belki sizle gelir dedim. Tamam kızım mercimek corbası kalmıştı yollarım sana onu yersn dedi sonra esim yemeğe gitmek istemediğini ögrendi kaynanam bi baktım esimin elinde bir sürü yemek pilav tencerenin agzına kadar fasülye ve kanat corba falan :DD evinde tek yemek olarak mercimek çorbası kalmıştı sanmıştım... anlıyor musunuz ne demek istediğimi. Esim cok yoğun calısıyor hafta ici. Hafta sonu tek bas basa olabiliyoruz ona bile rahat yok bıktım ya kaynanama acık acık diyorum bas basa takılmak istiyoruz diye hala aynı lafı ediyo sürekli napicam bu karı bana gıcık mı oluyo yoksa olay ne bilmiyorum napıcam
Güncellemeler
+1 yıl
...
Kaynanam gıcık mı bana karşı sizce?