Babam yüzüme tükürdu?

Hayatta en nefret ettiğim şey yüzüme tukurulmesi bunu babam 2. Kez yapti sebebi hicbir sey yapmadım konu şu biriyle konusuyodu telefonu kapattı iceri girdi kimle konustugunu sordum ablanla dedi digerleri aramiyo dedi benim dedigim sadece su kelime digerleri arayamaz sadece bunu dedim sonra zaten saka dedim disari cikti niye arayamazmis diye devam etti seni ariyolar beni niye aramasinlar falan dedi bende tekrar sakaydi oylesine dedigimi soyledim dedim durdu yuzume tukurdu bende cok sinirlendim sen nasil benim yuzume tukurursun dedim yok arayamazlar edemezler niye diyosun diyo bende saka soyledigimi soylemistim dedim ben yuzume tukurulcek birimiyim diyorum hala kendini haklı görüyo disarida kendi kendine homurdaniyo ben 20 yasimdayim ablalarim cok aramaz cunku o kendisi de soyluyo kizlara oglu kadar deger vermedigini oglu ne yaptı? Evli 3 cocuklu henuz bosanmamis bir kadin ile kacti birlikte oldu bende sen git oglunun yuzune tukur dedim kalktı birdaha tukurdu karsimdaydi sinirle pencerenin sinekligine yumruk attım hala soyleniyo çok sinirlerim bozuk ben ne bir erkegin elini tuttum nede evlenmek istedim gerci ben erkeklerin hepsini babam gibi saniyorum belkide daha beterler sizin yorumlariniz nelerdir?
Babam yüzüme tükürdu?