Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi yönleri nelerdir?

Soru basit ben RTE'nin hiçbir iyi yönünü göremedim görenler varsa açıklayabilir mi neden Tayyip?

NOT:Belediye işlerinden bahsetmezsiniz sevinirim bilmediklerinizi bildiğimi düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve yine anladığım kadarıyla herkes olaya kendi çerçevesinden bakıyor. Tayyibin iyi yanlarını sormustum tek iyi yanı üniversiteye başörtülü kızlar giriyor. Devlet okul kitaplarını bedava veriyor. Başkada iyi yönü yok heralde adam akıllı cevap alamadım. Soruyu kötü yönleri olarak sorsam ama daha cok bilgi alacağım kesinmiş. Üzlüyorum açıkcası Türk halkının düştüğü bu duruma. Türk-Kürt çatışması cıkardılar AKPli ve diğer partililer çatışması çıkardılar Futboldan çatışma cıkardılar.
Güncellemeler
+1 yıl
Mezhep çatışması cıkarmaya çalışıyorlar şimdi de. Allah aşkına takım tutar gibi parti tutmayalım. Müslümanlığı dillere düşürmeyelim. Hz. Muhammed efendimiz bile kimsenin dinine karışmazken bizim karışmamız ne kadar doğru. Bu zamanda herhangi bir devlet dairesine girmek için AKP'liyim demen yetiyor. Kul hakkı değil mi bu arkadaşlar diger çalışıp çabalayan insanların hakkını yemek değil mi? Seçim zamanı insanlara kömür dağıtarak oy toplamak rüşvet değil mi?
Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi yönleri nelerdir?