2002 ile 2010 arası yaptığı icraatlar güzel. Referandum sonrası tek adam olma hevesi onu yavaş yavaş bitiriyor toplumun gözünde. Önüne gelenle tartışması, bağırıp çağırması ile ilginç bir kişilik. Örneğin babam Müslümanlığı ile bilinen birisi olduğu halde devletin bir kurumunda bir projesine onay vermedi diye işten kovuldu. Karizmatik bir lider olduğunu burada kabul etmeyecek yoktur sanırım. Karizmadan kastım Hitler'in karizması gibi kara bir karizma. şu an tüm muhalefet liderlerini çok rahat domine edebilmesi onu piyasada çok rahat ayakta tutuyor. Devlet Bahçeli bildiğini oynuyor, ona buna kükrüyor, Kemal Kılıçtaroğlu'nu kimse adamdan saymıyor neredeyse artık, BDP cephesi ile arası zaten iyi. Bu şekilde istediği her şeyi yapabiliyor. Bana sorarsanız gördüğüm en iyi tarafı oy toplamak için dahi olsa bugün Kürt sorununun çözülmesine yönelik attığı adımlardır. Ayrıca bir Müslüman olarak bugün televizyonlarda Kitap-namazdan bahsedilebiliyorsa onu da iyi yönlerine eklemek isterim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kötü yanlarını saysak daha etkili olur.
Komşularla sıfır sorun politikası ( şimdi hepsi ile kanlı bıçaklı )
Terörizmi yok edicez ( şimdi hepsi bayrak yakıyor )
Ananıda al git ( Herkesin içine nefreti aşıladı )
Gemi var gemicik var ( Devletin malı deni yemeyen keriz )
Polise emri ben verdim, polisimiz destan yazdı ( Gencecik hayatlar söndü )
Esad benim kardeşimdir ( adamı devirmek için İŞİD i devreye soktu silah verdi )
Paraları sıfırla oğlum vs vs vs
Liste kabarık ama anlayana..45 Yorumla- +1 yıl
Sen kötü yönlerini saysak diyorsunda 2000 karakter yetmez onun için :)
- +1 yıl
Hakikaten doğru :)
- +1 yıl
en iyi cevap :)
- +1 yıl
Demokrasi değil ki onlar
İleri demokrasi :)
Basbakana karsı oyle bır sevdam var ki, sesini duysam gorsem gozlerım doluyor... Her sey nasip, Rabbım onu sevmeyi nasip etti cok sukur. İnsanlar sevmesede sayesinde muslumanlıgımızı rahat yasamaya basladık, sadece hala basortume ocu dıyen Musluman olan ulkemde kıyafetım ve dinimin sartları yuzunden dıslandıgım ınsanlar var.. Olsun bilselerdi yapmazlardı. Basbakanımız bu zamana kadar her dindar Baskanın yapmak istedigini yaptı hamdolsun, bir daha onun gibisi gelmeyecektir. Rabbim omrumden alsın ona versin cunku boyle Dunya Liderine ihtiyacımız var
18 Yorumla- +1 yıl
dünya lideri dediğinin türkiyenin yüzde ellisine liderlik yapabiliyor bu da müslümanları böldüğünü anlatıyor bize. Eskiden müslümanlığını rahat yapamıyordun demişsin. Nasıl böyle bir düşünceye girdin anlamadım Annemde kapalı ve kur'anıda okuyan bir insan Tayyip'ten senin aksine nefret ediyor. Annemin bir kere ben müslümanım diye beni dışladılar dediğini hatırlamıyorum. Müslüman dediğin adam rüşvet veriyor kul hakkı yiyor herşeyi yapıyor bumu müslümanlkık
- +1 yıl
Ben Tayyip kusursuz demiyorum, daha iyisi gelene kadar en iyisi O.. Ben hala girdigim ortamda kıyafetım yuzumden insanlar tarafından kucuk gorulup dalga konusu oluyorum, yolda yururken bırcok laf ısıtıyorum.. Ama sağolsun sayesinde artık bırcok ortama gırebılıyorum. Her kapalı Tayyibi sevecek diye bir durum yok tabıkı saygı duyuyorum
- +1 yıl
1. si daha iyisi gelene kadar en iyisi o diyorsun ama daha iyisinin gelmesi için bunun gitmesi lazım ilk tayyip gitsin sonra bak bakalım gelen nasıl. iyi değilse onuda beraber yollayalım. her kanalı dinliyorum diyorsun ulusal ya da halk tvyi izliyor musun? diğer kanallar zaten tayyip erdoğanın elinde ordan izlediğini yorumlarsan şu an desteklediğinden baska birşey olamazsın.
türkiye doğru dürüst tanınmıyordu tanıttırdı dünyaca ünlü starlar türkiye yi teget geçer başka ülkelerde konser verirlerdi şimdi kuruktalar , küreselleşen ülke olma yolunda ilerliyor türkiye tabi ki eksikliklerimiz olcak amerika değiliz sonuçta ve her ülkedede var eksiklikler,, gelişmişlikliğia artttırdı.. paralellerin açık yüreklikle göstererek göz yummadı çünkü türkiye sevdalısı çünkü o RECEP TAYYİP ERDOĞAN bir daha böylesi gelmez onu kaybedersek çok üzülürüz sevenlerde sevmeyenlerde.. daha saycamda yoruldum :(
323 Yorumla- +1 yıl
allah onun belasını verir inş
- +1 yıl
Türkiye doğru dürüst tanınmıyordu Türkiye'yi dünyaya yobaz bir ülke olarak tanıttı.:) Bahsettiğin starlar insanların batılılaşmasından dolayı ülkemize gelmeye başladı. Paralellerden bahsediyorsun iyi güzel FETO'nın tarikat kurmaktan arabistana girmesi yasakken Türkiye'ye sokan RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR. Şimdi Onlara göz yummadı diyorsun. Kendi ağzıyla söyledi ne isterseniz verdim neden böyle oldu diye. Türkiye sevdalısı olduğu da yok. Eline fırsat geçse Osmanlı Devleti'ni kurar kendisinide padişah ilan eder. Senin gibi gençleri anlamıyorum.
- +1 yıl
sen git yabancı ülkeye sor o zaman türkiyeyi nasıl biliyorsunuz diye ondan sonra konuş. Daha dün sahurda turistlere saldırmış olan yobazlar var.
- +1 yıl
git kapan sokağa cıkma o zaman şeriata uygun yaşa burada ne işin var hayatında kur'an mı okudun burada bana müslümanlıktan konuşuyorsun tayyipinizin istediği bu cünkü bizde böyle birşey yok ister kapanırsın ister acılırsın allahla senin aranda ama bunların zihniyetinde yobazlık yatıyor.
- +1 yıl
""hayatında kur'an mı okudun burada bana müslümanlıktan konuşuyorsun ""bunu açıklarmısın lütfen nerden biliyorsun okuyp okumadıgımı kuranı kerimi.. bunu yazman için benim arakadaşım olman lazımdı. çok saçma konuşmayın konuştukça batıyorsunuz bence.. her açık kuran okuyamazmı bu mu yani? mantıgınıza ben.. çağdaş dindar nesil ancak recep tayyiple olur. olacakta. istediğiniz kadar çırpının son çırpınışlarınız.
- +1 yıl
oruçlu oruçlu insanı dinden imandan çıkarırsınız yemin ederim.
- +1 yıl
sen alıntı yapıyorsun ya sürekli buna da alıntı ben yapayım. "paralellerin açık yüreklikle göstererek göz yummadı " paralelleri türkiye'ye kim soktu.
- +1 yıl
ya sen ne boş konuşuyorsun ya biz seninle sabaha kadar konuşsak anlaşamayız. cünkü bana göre sen birşey bilmiyorsun sana görede ben. Birde alaycı tavrın var zaten saygı denen birşey yok. Bende senin gibi yapmayı biliyorum ama gerek yok. Çok şey bildiğini idda edip aslında hiçbirşey bilmeyen insanlardan da nefret ederim. Malesef ki onlardan da çok var Senin gibi kör cahillere laf anlatacak sabrım yok.
- +1 yıl
otur bu aksam orucunu açtıktan sonra eline kağıt kalem al + yönlerini ve - yönlerini bir kağıda tarafsız bir şekilde yaz bak hangisi sana daha ağır geliyor ona göre haraket et bende sana saygı duyayım. illaki insanlar bir noktada birbirinden ayrılacak bizde şu an bunu yasıyoruz. Ama alaycı tavrından vazgeç derim başkasının yanında da böyle konusursan başına bela alırsın. Tayyip erdoğan gibi rezil bir uslubun var. SAYGI !!!
- +1 yıl
amerikan arkadaşalarım bile recep tayyibe hayranken neyse ya hoşçakal hoş sohbetin için.. uslubumda farklılık olabilir herkes aynı olcak diye bir şey yok aaa doğru bende kimlere bahsediyorum. farklılıklar zorunuza gider hemen sizin yobazlıklara kadar bağlarsınız. anladın sen ;)
- +1 yıl
valla hiçbirşey anlamadım boş konusmaktan baska birşey yaptıgını görmedim.
bir daha yorum yapmazsan mutsuz olacağım yaparsan mutlu olurum ona göre. - +1 yıl
mutsuz olacagımı düşünürsen yorum yapmazsın diye tahmin etmiştimde yine yorum yaptın ne yapacagım ben seninle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben küçükken kitaplarımı hiç tam alamadım. Anneme babama söylemekte istemezdim. Parası yoktu alamazdı. Şimdi çocuklar sıralarından üstünde kitaplarını buluyor ilk gün. Sadece bu bile ne büyük bir kazanım. Küfür etmek yerine bir de yapılanları görün. Eleştiri serbest. Yanlışları yok mu var. Ben bak Gaziosmanpaşa da doğdum. su yoktu su su su. Yaş 26. Bunlar benim bildiklerim. Biraz azıcık vicdan azıcık zeka. Belediyeyi sayma demişsin de su elektrik doğalgaz bunlar yoktu. Bunlarsız bugün yaşayabilir varsa saymayalım
06 Yorumla- +1 yıl
Belediye konusunda cok birşey diyemeyeceğim. Ama Benim olduğum yerdede gece saat 2 de elektrikler kesiliyor bu ara sahur vakti olacak iş değil. Eskiden cocuklar kitaplarını parayla alıyordu evet ama şimdide fakirler arttı. Bankaya borcu olmayan insan parmakla gösteriliyor. Bir yerden ufak iyilik yaptıysa diger yerden misliyle aldı.
+1 yılAdam Namaz kiliyor. Tamam 14 yasindaki cocuga terörist diyor, Irakta kafa kesenlere Terörist diyemiyor.
Tamam Somada 300 kisi öldümü Avrupada 100 sene önce olan seyleri örnek alip bu normal diyor.
Tamam yalan söylüyor, Din üzeri yalan söylüyor, Camide Bira ictiler diyor , basörtülü bacima saldirdilar diyor.
Yolsuzluk yapiyor, paralari götürüyor.
Yapiyor ama adam Namaz kiliyor, basörtüye özgürlük getirdi neden sevmiyorsuuz?
Not: Bu Cevap Ironi icerir.30 YorumlaAile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. Güzel bağırıyor. Arada detone falan oluyor ama neyse. Yol yapti falan. Ihaleleri tanıdıklarina verdigi söyleniyor. Anayasa değiştiriyor. Cani sıkılıyor patttt torba yasa. Kendi menfaatine gore yasa değişimleri yapıyor. Daha var işte burdan yazarsam beni ergenokondan iceri alırlar.
10 YorumlaMüslümanım der din üzerinden güzel prim yapar kömür makarna vererek güzel oy toplar beyefendi güya hiç yalan söylemez hırsızları serbest bırakır.
74 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum, daha neler neler :)
- +1 yıl
rüşvet verir müslamanım der aynen öyle :)
- +1 yıl
Alevi olduğu halde alevi olduğunu söyleyemeyen K. K çok dürüst de mi. Adam kürt, benim için sorun yok olsun sevinirim hatta ama sözcü gazetesi ve avanesi Horasan Türk'ü diyor zekamızla alay eder gibi. Dersim deki katliama katliam diyemeyen sürekli kıvıran sevgili K. K. Bence çok dürüst ;) Diyarbakır a gidip Kürtlere söz veren İstanbul'da faşist sloganlar atan ülkücü selamı veren soldan girip sağ kroşe atan adam doğrucu siz de bunu bilip de bilmiyo numarası yapanlar da zeki
..
+1 yılya allah şu tayyibi koruyanlara akıl dağıtsın ulan adam çalıyor çırpıyor helal olsun diyorlar. atatürke ayyaş diyor görmezden geliyorlar. bide cumhurbaşkanı adayı olmuş şerefsiz ne ingilizce biliyor ne bir bok 6 ay hapis yatmış birisinden cumhurbaşkanımı olur boş boş konuşup tayyibi koruycagınıza gidin bir eklemeleddinle tayyibin arasındaki farka bir bakın!!
20 Yorumlasanki büyülenmiş derecesine etkilediği insanları görünce sadece konuşmasının kazandıran ve iyi yönünün olduğunu düşünüyorum başbakan olmasa kesin avukat olurmuş
20 Yorumlayalan söylemem veya kandırmam gereken bir konu olduğunda açıyorum miting videolarını bakıyorum nasıl yüz ifadesi takınıyor ona göre ben de işimi hallediyorum iyi oluyo valla :)
33 Yorumla- +1 yıl
Onun kadar iyi olacağını tahmin etmiyorum bence boşa uğraşıyorsun :):)
- +1 yıl
benden sana +1 :)
Liderliği , önderliği pozitif yönlerinden , yaptığı işler vs. eleştirilebilir ama liderlik vasfı inkar edilemez...
43 Yorumla- +1 yıl
Evet Lider olduğu kesin ama keşke şerefli bir liderlik yapsaydı o zaman işte bütün halk onu severdi.
- +1 yıl
Düşüncene saygı duyuyorum. Umarım yanılanlar bizizdir.
Anlamadığım nokta sitelerde okuduğum kadarıyla bu adamı seven yok bende dahil ama hayla nasıl kazanıyor :D
12 Yorumla
+1 yılEzanların arapca okunması, düsünce ozgurlukleri, kızların basortuyle okullara gitmeleri, okulların kitapları ucretsiz vermeleri vs vs
39 Yorumla- +1 yıl
Evet evet, ezan Erdogandan önce Türkce okunuyordu... bu AKPliler varya...
- +1 yıl
Bu soruyu hangi sekilde soruyosun bilmiyorum da ezanı arapca okuyo diye kac imam ceza aldı hiç mi haberin yok
- +1 yıl
Ezan zamanında türkçe okutulmuş tabi ama sonra tekrar arapça okunmasını Tayyip yapmamıştır. Düşünce özgürlüğü olsa gazeteciler dışarda olurdu konuşan içeri girmezdi :) Başörtü konusunda haklısın. Kitapların ücretsiz olmasını iyi yönden düşünmüyorum.
- +1 yıl
bir akıllı sizsiniz zaten 😁
- +1 yıl
Öyle demedim zaten ezanların arapca okunmasını sagladı. O gazateci muhabbeti de adama sanaldan her yerden kufurler yagdiriliyo adam dusunce ozgurlugunu kendi getiriyo yapilan muamele bu. Gazetecileri sanki tayyip mi aldı iceri? Bu devletın belli anayasasi belli mahkemeleri var. Tayyip de ne savcı ne hakim. O g, azatecelerin örgüt olduklarını düsünüp cezaevlerinde tutuldu.
İki yüzlü yalancı ve sahtekar çok iyi bir hırsız dır bunlara rağmen konuşmayı çok iyi beceriyor. Ötekiler karikatür gibi bunda his var.
30 Yorumlabelediye işi neemiş sendeki ego patlama yapmış çeki düzen ver kendine :) iyi yönü falan yok net..
10 Yorumla
+1 yıldemekki ülkenin yarısı hayal dünyasında yaşıyo hiç bişey görmüyo
30 YorumlaGüzel kandırıyor insanları ıyı yalan söylüyor tabı bu iyi bir yon değil ;)
30 Yorumla
+1 yılYemini suyunu istememesi bence tek ve en büyük özelliklerinden biri bu türlerin.
00 Yorumla
+1 yılÇekemiyorlar kardeşım adamı adam tek başına mhp yi chp yi bdp yi sıraya dızdı helal olsun valla taktır ettım pek sevmıyorum ama helali var adam lafla icraatla hepsini susturdu.
00 YorumlaHelal olsun valla iki ayak ustunde iyi atip tutuyor.
10 Yorumlabir gün baska diger gün baska konusmuyo tutarlı konusuyo
02 Yorumla- +1 yıl
bu dediğine katılmıyorum. İyotube'a tayyip yalanları dersen ilk videoyu izlemeni tavsiye ediyorum.
+1 yılHayvanlara işkence edenlere iki ila beş yıl arası hapis cezası vermesi dışında bende göremedim.
00 YorumlaAralarındaki en mantıklı düşünen ve insanlara hitap etmesi bence
00 Yorumla
+1 yılIyi yönü yok ki. Sıfır.
70 Yorumlaiyi yönü var mı diye sorsana
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloy kullanmıyorum hiç bir lideri hiç bir partiyi sevmiyorum
cut11 Yorumla- +1 yıl
Paranoyak man :)
+1 yılYaşaması hata o adamın ne iyi yönü
40 Yorumla
+1 yılOlmadigi icin gormemen normal yani problem yok :D
40 YorumlaÇok iyi cilve yapar mesela:D
10 Yorumlaİçinde mükemmel bir Tiyatro yeteneği var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhırsızın katilin neresi iyi olabilir
60 Yorumla
+1 yılYobazlarin beynini iiyi yikar ;))
10 YorumlaKusuru var mı diye sorsana
15 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bir cevap değil ben göremiyorum dedim zaten sen iyi yönünü görüyorsan sen söyleyeceksin.
- +1 yıl
rengini çözemedim.
+1 yılÇok başarılı bir hırsızdır mesela kendisi
10 Yorumla
+1 yıliyi yönü olduğunu sanmıyorum. iğrenç birisi.
21 Yorumla- +1 yıl
agzına sağlık
+1 yılben * seviyorum panpa RTE ile bir alakası yok
00 Yorumla
+1 yılSayıyorum;
1)
2)
3)
...10 Yorumla
+1 yılTicareti iyi yapıyor mesela ülkeyi hemen satıyor
21 YorumlaTek iyi yönü güzel yalan söylemesi.
10 Yorumlabu kadar yalan söyleyip dindar geçinmesi...
10 Yorumlaboyu :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bu da birşey tabi :)
+1 yılHer yönü.
34 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bir cevap değil ben göremiyorum dedim zaten sen iyi yönünü görüyorsan sen söyleyeceksin.
- +1 yıl
O ADAM in bir kotu yonu bile yok. Yani olmadigi icinde iyi yonleri say say bitmez.
- +1 yıl
Ama önyargılılara laf anlatamazsın. Marmaray desen kusur bulurlar. Hızlı tren desen anlamazlar. Milli tank milli savaş gemisi Anka hürkuş desen iflah olmazlar. Adam kafayı kuma sokmuş. Ne diyeceksin. Önyargısının esiri olmuş. Kin ve nefretten düşünecek hali yok. Yazık bu zavallılara
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi rol yapıyor kahrolacısa
20 Yorumla
+1 yılVar mı da :S
10 Yorumla
+1 yıliyi yönü mü O. o
30 Yorumla
+1 yılERROR
11 Yorumlavar mı?
10 Yorumlaiyi kıvırıyor
10 YorumlaYol yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılsen bilmesende olur