İskoçya, 1 metrekare arazi alanlara lady ve lord ünvanı veriyor. Arazi fiyatı ise yaklaşık olarak 1100 lira! Bu ünvanı aldıktan sonra, ülkeye giriş izni de almış oluyorsunuz.
Arazi alıp sevgilisine hediye edenler de var. Türkiye’de 52 bin civarında kişi arazi satın almış. Satın aldıktan sonra size, kimlik belgesine benzer belge geliyor.
İskoçya krizde sanırım😄 Ben zaten lord, um bugün mengücekoğlu devam etseydi şehzadeydim😎 Ama İskoçyaya vize iyiymiş👍 @HayatKısaKşlrUçyr sana leydilik unvanı alayım mı belki cadılığı bir kenara bırakırsın😒
Sacma sapan salakca bişey. Bizden toprak alirsan lord olursun bilmem ne olursun... her toprak alan lord olsaydi ohoo. Kendilerini üstün görüyorlar , bizde toprağı olanlar lorddur, bilmem nedir. Pazarlama satış tekniği. baska bişey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
70Görüş
Ben zaten Lady yim.. :) Yanlış anlamayın lütfen. Kendimi öyle hissediyorum.. Bunu resmileştirmek için almak isterdim tabi ki.. :)
Desene ne arazisi olum ben zaten kralın kızıyım nöbetciler tez kellesini vurun bu şaklabanların
ahaha :D
Aman eksik kalsın lady olsam ne olmasam ne ben beni bildikten sonra😂😂
O ünvanı almasam da olur. O ünvanı almak için o parayı vereceğime ihtiyaç sahibi olana vermek daha anlamlı benim için.
Helal olsun millet özenti gösteriş budalası
Gerek var mı?
Layd olunca ne oluyor ölümsüz mü oluyorum?
İskoçya krizde sanırım😄
Ben zaten lord, um bugün mengücekoğlu devam etseydi şehzadeydim😎
Ama İskoçyaya vize iyiymiş👍
@HayatKısaKşlrUçyr sana leydilik unvanı alayım mı belki cadılığı bir kenara bırakırsın😒
Yoo gerek yok ben cadi olaraktan mutluyum 😒
@HayatKısaKşlrUçyr tek dişi kalmış sevimli kahraman hugo, bun hışmına gelesin inşallah😒
Tolga abi yardimima yetişir merak etme :|
@HayatKısaKşlrUçyr tolga abi hugo, hugolina ve çocukların safında niye sana yardım etsin.
İlk o dürmesinde defterini😄
Tolga abiyi bilmem de ben senin defterini durucem az kaldi😒
@HayatKısaKşlrUçyr tolga abi imdadıma yetişir merak etme😄
Tolga abine de sana da...😒😒
@HayatKısaKşlrUçyr tolga abi al bunu buradan😒
Ne haddine😒
@HayatKısaKşlrUçyr çünkü o tolga abi iyilerin, mazlumların kurtarıcısı zalimlerin kötülerin can düşmanı😏
Tamam uzatma😒
@HayatKısaKşlrUçyr 😒
A ne güzel 🤣 kendime sevgilime bir de kızıma alalım yarın öbür gün lazım olur🙃neyimiz eksik lordlardan ladylerden. İskoçya asil görsün 🤣🤣
Ben alirdim 1 metre karede olsa, en azindan kendime ait birseyim var diyyip kendimi daha mutlu hiss ederdim sanirim. Ban ait hicbirseyim olmadi
Sacma sapan salakca bişey. Bizden toprak alirsan lord olursun bilmem ne olursun... her toprak alan lord olsaydi ohoo. Kendilerini üstün görüyorlar , bizde toprağı olanlar lorddur, bilmem nedir. Pazarlama satış tekniği. baska bişey değil
iskoçya soğuk yer bosver😂 işin şakası ama iskoçyanın o meşhur donmuş tundra topraklarındaysa almam 1100 lira değmez bence :d
Leydi olacak kızım biz alır kiraya vermeye kalkarız o yüzden hiç bulasmayalim buz gibi memlekette yaşanır mı sırf leydi olacağız diye 😀
Ben bir lady im. Bir lady ye 1 mertekare arazi alırsan lady olacaksın denmesi hakaret olarak kabul edilir. Duymamış olayım bunu. 😎😎
Lady ve Lord olunca ne değişecek ki?
Bakkal hayri ayağımızın altına kırmızı halı sermeyecek..
Çarşı pazar da yine kuyruğa gireceğiz 😂
türkiyede agaç olmayan bır yere agac dıkıp bu senın ıcın hatun demeyı yeglerım.. yemısım ıskocunuda lordlugunuda:)
Zaten içimde bir yerlerde bir "Lord" un gizli olduğunu biliyordum. Çıkmak için 1100 tl ye ihtiyaç varmış demek ki.
Lord olmak bir yana ilerde çok değerlenecek der yine alırdım
Bizim Türklere vermeselerdi oranın da içine ederler
hepsi yalan yaw hani 10 bin vereyim sana git al bakayım.
Lord veya lady unvani olacagina , insan olmak, karakterli olmak lazim.
Kolaysa hemen alalım şöyle bir 1000 metre kare 🙄🙄 ama herkese vermezler öyle kolay kolay.
Bu biraz kandırmaca sanki, bir metrekare iskoçyadan yer alıp lord osman olarak ingiltereye gideni hiç duymadım 😆