İskoçya, 1 metrekare arazi alanlara lady ve lord ünvanı veriyor. Arazi fiyatı ise yaklaşık olarak 1100 lira! Bu ünvanı aldıktan sonra, ülkeye giriş izni de almış oluyorsunuz.
Arazi alıp sevgilisine hediye edenler de var. Türkiye’de 52 bin civarında kişi arazi satın almış. Satın aldıktan sonra size, kimlik belgesine benzer belge geliyor.
İskoçya krizde sanırım😄 Ben zaten lord, um bugün mengücekoğlu devam etseydi şehzadeydim😎 Ama İskoçyaya vize iyiymiş👍 @HayatKısaKşlrUçyr sana leydilik unvanı alayım mı belki cadılığı bir kenara bırakırsın😒
Ford fokus kullanıyorum ;) yani lordların bayrak taşıyanıyım yarın bir gün emerikada Mustang kiralar lordların kralı olurum... Dünya tek devlet olsa Türkler asker, fıransızlar hayat kadını ve İskoçlar dolandırıcı olurdu sanırım ;)
Arkadaşım Fırat yapıyor bu organizasyonu talep oldukça fazla olduğunu biliyorum. İskoçya güzel memleket gitmek görmek gerek fakat sırf bir ünvan İçin gereksiz diye düşünüyorum...
Sacma sapan salakca bişey. Bizden toprak alirsan lord olursun bilmem ne olursun... her toprak alan lord olsaydi ohoo. Kendilerini üstün görüyorlar , bizde toprağı olanlar lorddur, bilmem nedir. Pazarlama satış tekniği. baska bişey değil