Annem homofobik ve ırkçı bir insan üstelik o kadar toxic ve geri kafalı ki babaannem bile ondan daha ileri kafalı?

Ben asosyal bir insanim okulumda hiç kimseyle anlasamiyorum. Ve sanal arkadaşlar edindim kendi yaşlarımda. Beraber görüntülü konuşuyoruz film izliyoruz sabahtan akşama kadar konuşuyoruz. 6 kişiyiz ve baya yakın arkadasiz. Real arkadaşlardan daha samimiyiz hatta. Buna laf atiyo onlara görüntülü konuştuk istersen senlede konuşsunlar diyorum ne konuşayım tanımadığım kişilerle diyo bana laf atiyor. Kim olduğunu nerden biliyorsun insanların diyor diyorum ki sürekli vakit geçiriyoruz kim olduklarını biliyorum diyorum. Yinede laf atıyor. Hep beni tersliyor ne yaparsam yapayım hep laf atıyor. Ve bazen çok kırıcı konuşuyor. Irkçılık yapıyor ateist ya da başka dine mensup arkadaşlarım yok ama olsada ırkçılık yapmadan herkesle arkadaş olurum. Annem ateist ya da başka dinden arkadaşın olamaz olursa seni keserim görürsün sen diyor. Ona yaptığın ırkçılık hangi dine mensup olurlarsa hangi yönelim olursa yargilamam diyorum. Bana ırkçıyim ve sende öyle olacaksın diyor. Ondan sonra lgbtye saygı duymuyor desteklemesine gerek yok ama hiç saygısı yok ve nefret ediyor igreniyor anlayacağıniz homofobikde. Ondan sonra benim herseyime karışıyor saçımi boyatabilirmiyim sadece önlerini diyorum hayır diyor. Arkadaşlarımla eglenmeme bir nefrsti var hatta sanal arkadaş edinmeye başlamadan önce çok yakın bir arkadaşım dostum vardı 5 yıllık annem bir sebep yokken sevmediği için onla görüşmeyeceksn dedi. Ve şu an onla görüşemiyoruz arkadaşımın anneside anneme çok kalbi kırık ama annem umursamıyor. Sonra kıyafetime karışıyor etek giyemezsin şort giyemezsin diyor bana kimse karışamaz istediğim gibi giyinirim diyorum bana hakaret ediyor hayır diyor. Ve sürekli beni tersliyor bana laf atıyor iftira atıyor eve hayvan aldık bunun yüzünden tüm gruplardan çıktı evden gidicem gibi şeyler söyledi ve babaanneme katkat daha kötüsünü anlattı Babaannemle konuşuyolar babaannemle anneme hak veriyor ama babaannemin arkasından konuşuyor Bana dediği sadece birkaç kırıcı laflr
umrumda değilsin , Ben emeklerime aciyorum
Güncellemeler
+1 yıl
"umrumda değilsin.""ben emeklerime acıyorum valla bak.""Sanada afferim bir aile faciasına yol açıyorsun.""Köpeği senden daha çok seviyorum emin ol."
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmam gerekiyor onun yüzünden sürekli ağlıyorum gizli
Annem homofobik ve ırkçı bir insan üstelik o kadar toxic ve geri kafalı ki babaannem bile ondan daha ileri kafalı?