Bir taksi şoförü olarak bu soruya en güzel cevabı sanırım ben verebilirim. Normalde taksi şoförünün hoşuna giden yanına oturulmasıdır. Yanında değl arkada oturulsa da bir şekilde onu da dahil etmektir yolculuğa. Onu hariç yani beni hariç tutacaksada aralarında çok yükselmeden konuşmalılar. Hem çok yükselip hem ben yokmuşum gibi davranınca ayarlarım bozulur. Yolcu olarak düşününce bende taksi yolculuğu çok yapıyorum. Ön koltuğa oturmaya yeltenmeden önce kadım tarafından çekilip arka koltukta buluyorum genelde kendimi. Yapacak birşey yok sizler nerede nasıl rahat ediyorsanız orada oturun. Fakat lütfen araç içinde değişik değişik davranıp huzur bozmayın. Özel şeylerinizi özellikle konuşmayın çok itici oluyor. Yatakta yapacaklarını anlatanları bile duyduk. Özel özelde kalsın kimse kimsenin zihnine huzuruna girmesin yeterli. En önemliside araca bindiğinizde gideceğiniz yeri söylemeden önce merhaba diyip devam etmeniz sıcak bir ortam oluşturuyor. Ya ne merhaba diyeceğim derseniz de resmiyetinizle güzel bir hitap ve şuraya gideceğiz diye güzelce söylerseniz kimse kimseyle konuşmak zorunda da değil. Konuşanla konuştum ağzını açmayana ağzımı açmadım. Hiç o kafa ütüleyen taksi şoförü olmadım. Herkese iyi yolculuklar... 😉
içgüdüsel olarak bu kararı veririm çünkü korumacı bir yapım var kız arkadaş ya da sevgili fark etmez. Hatta evlere dağılacaksak önce kızların evine bırakılmasını isterim. Sonrasında ön koltuğa otururum benim eve doğru giderken.
Tabii ki yan yana oturmalıdır, sevgili olunca hele kesinlikle yan yana oturmalıdır. Öne oturması aynı yatakta yatarken sarılmak yerine kişinin arkasını dönüp yatması gibidir. :)
Samimiyete göre değişir ya arkada beraber otururuz ya da ben önde otururum. Ekşın olsun istiyorsak şöföre lastiğin havası yok diyip kontrol etmek için indirip arabayı alıp 500 metre ilerde duradabiliriz. Yaklaştıkça bir 500 metre daha içindeki pislik seviyesine ya da dayağa dayanıklılık seviyene göre değişebilir ☺️
İkiside yanyana oturmalı elbette bu kafada olan kadının elini ağzını bağlar bagaja atarım havalanı ücreti ne ise parasını öder. Bunu havaalanına bırak derdim.
Kiz arkadasiyla arkada otursun derim. Kizin basini erkegin omzuna yaslamasi, sarilmalar arkada fisildasmalar vs. daha yakinlasirlar; ve de 'sen niye one oturdun?' 'ben niye one oturmadim?' gibi can sikici konularin onune gecilir, kafalar rahat olur.
arkaya oturmalı kadını yalnız bırakmamalı eğer şoför kadını dikizliyorsa ki içim fesat değil ama bunlar artık yaşanıyor erken farkedip yanındaki insanı koruyabilirsin en azından ya da direk inecez diyebilirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski sevgilim sürekli öne otururdu açıkçası yanıma oturmasını isterdim ama sorun etmedim hiç. Sinir oluyordum ama içimden. Bence yan yana oturulmalı
Ne bilim çok da önemli bir konu değil ama taksiye biniyosunuz o seni çocuk gibi arkaya oturtup kendi öne geçiyo, şoförle sohbet ediyo. Yazarken bile dışlanmış hissettim ya.