Arkadaş hayırlı uğurlu olsun, tamam, evlendin, Allah mutlu etsin, en şampiyon sensin. 😁
İyi de düğün olana kadar yüzlerce teraneyi gördük. Düğünden sonra 15 günde tamam. 6 ay olmuş, daha atmaya devam etmesen mi? Hayır artık gönderlerini kısıtladım sonunda.
Yok canım ne kıskanması. 😁Sizinde çevrenizde var mı böyle tipler? Sırf merakımdan soruyorum, neden bu kadar fotoğraf paylaşıyorlar sizce?
Hayattaki tek başarısı evlenmekmiş gibi, sosyal medyada zamansız sürekli düğün fotoğraflarını paylaşan arkadaşların amacı nedir?
Hadi onu anlarım millete kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Ya resmi olarak evlenip sırf düğün yapılmadı diye evlerine gitmeyen insana ne demeli? Şaka gibi ya ben düğün olmasın daha iyi masraf olmaz diyorum bu yok bizim adetler böyle diyo yo hay Allahım ya 😂 Kız gelmiş otuz yaşına gitte hayatını yaşa kocanla amacın ne bacım senin millet eğlensin diye o kadar masrafa değer mi Galiba amaçları senin bu dediğin konu olabilir bol bol fotoğraf paylaşmak 😂
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hayattaki tek başarısı evlenmekmiş gibi, sosyal medyada zamansız sürekli düğün fotoğraflarını paylaşan arkadaşların amacı nedir?