Aptal "insanların" başkalarını sınıflandırmasına, insanları dışlamasına, insanları kendi kuklaları sanmasını çok takma. Toplum standartlarına yaşamak zorunda değiliz. Sosyal Medya'da insanlar tip belirlemeyi çok seviyor. Umursamayın. Kısa boylu, uzun boylu erkek fark etmez. Her şeyden önce herkes insan olmayı öğrenmeli.
İnan kimdeden kısa boylu erkekler için delirin ve ya onlara bitin demiyorum böyle bir hakkım yok. Ve ya kızların neden uzun boylu erkek sevdiğinede karışmam. Benim burda sitem ettiğim nokta SANA NE? HAYIR SANA NE? sevmiyorsan niye onun hakkında yorum yapıyorsun? Niye rencide ediyorsun?
Sakın kafaya takma bunu, bunlar Kendi kișisel gelisimini dahi tamamlayamamis, modernlikten uzak ilkel cagin getirdigi gen ozelligi ile haraket eden dusunen kadınlar.. Inan Bana azicik olgun olan kadın bunları düșünmez, söylemez. Dalga geçmen lazımken alonganlik yapman onlara cesaret verir.
Bunu yazan kızlarda 1.50 aw saçmalık ya neyini sınıflara ayırıyosunuz kafanız uyuştumu yeter boy posu napacan evde basket maçımı yapacaksınız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Iste kadınlardan uzak durmamin sebebide bu.. Kimsenin beni sevmesine gerek yok, neden elimde olmayan sebebten dolayı komplekse sokuyosun ki, laf mı attim? Taciz mı ettim, neden yani? Ilginç varliklar
Bak bunu bir erkek yapmaz Mesela.. Durduk yere nefret Kin beslettiriyolar kendilerine iste
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Küfürbaz Haydo habunları görse varsa... 😂🤣😅😆😁😄
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca Temel 1.70 boyundaymış. Fadime 1.55 boyundaymış. Temel Fadimeye açılmış ancak Fadime erkek dediğin 1.85 den aşağı olmaz demiş ve Temeli reddetmiş. Temel de demiş ki: o zaman sen Köksal Baba ve Küfürbaz Haydo yu kabul edersun. Fadime kızarak demiş ki; "ula ben 1.85 den aşağusuna erkek demem, sen 1.68 sun onlar sendende kisa, biri 1.35 biri yarim metre (50 cm). Onlara nasi erkek diyum" demiş. Bizim Temel de demiş ki; "e tamam. Köksal baba 1.35, Küfürbaz Haydo yarim metre (50 cm). İkisini ust uste koysalar 1.85 eder" demiş. Bunu duyan Fadime "nasiiii" demiş. 😄😁😆😅🤣😂 (Bu fıkrayı kendim yazdım)
Kısa boylu erkekler iticimi? Bence itici. Bir erkek belli noktata uzun boylu olmalı ( en azından 178 den uzun) Ama ONLARA NE? Madem uzun boylu erkekleri seviyorlar onlar hakkında yorum yapsınlar
Hem sevmedikleri söylüyorlar hemde acayip bir şekilde bu konuda yorum yapıyorlar 🤣🤷♂️ Bu sevmemek beğenmemek değil. Bu direk büyük bir kitleni hedef altına almak rencide etmek rahatsız etmek