Anneme bağırır. Milletin arkasından konurur yüzüne güler. Büyüklerine karşı hiç saygısı yok. Mesela bir örnek verim. Balkonumuzu merdivenlerimizi yıkayınca anneme bağırır laf eder. Ama kendisi bugün aşağıyı yıkadı annem dedi ki fazla suyu harcama diyince bağırarak söylenmeye başladı. Abim gille ve ablam gille aynı anneden değiliz ama aynı babadanız. Abimin yanında çok sesli konuşur güler. Ayıp edep nedir bilmez. Yiğenim 2-3 yaşlarındayken sırf ağladı diye hani çocuklar için küçük davullar varya onun değneyiyle vurmuşluğu bile var. Ben ayırdım. Abimle ilk evlendiğinde böyle değildi. Babam öldükten sonra çok değişti. Cidden insanın çok zoruna gidiyor. Babam varken en azından çekinirdi. Ben sadece bir kaç tane örnek verdim. Daha neler var neler... 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya ne korkucaksın benimde abim var anneme ters davrandığında kendimi değil annemi düşünüyorum geçen sefer anneme bağırdı diye ona neler yaptım.
Annenizin kıymetini bilin kaybedince değerini Anlarsınız.
Canım abinden korkma anneni düşün anneni ezdirme kimselere beni döver korkusuyla düşünüp durursan annen bu yengen yüzünden çok çeker.
Bir anne yavrusu için nasıl kükrüyorsa sende annen için kükriyceksin ne ablan nede abin umrunda olmasın sen anneni ezdirtme kimselere şu an ben sinirlendim😡
Abin ve ablan üvey olduğu için anneni önemsemezler belki abin karını ve çocuklarını düşünür.
Ya sen yıllar sonra sustuğun için pişman olmıycakmısın.
Babam annemi dövmeye kalktığında abim orda durup izlerken önüne ben geçtim süt abim babamı engelledi yumruk yüzüme sağlamıştı öz abim değil aynı süten içtiğim benden 4 yaş büyük öz amcam elini tutu kimselere boyun eğme bide o yengene söylesene canım onun annesine böyle davranılırsa hoşuna gidermi.12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. O insan değil ne laftan anlıyor ne başka bir şeyden. Çok iki yüzlü.
- +1 yıl
Canım sana tek diyebileceğim annene bağırmalarına izin verme.
Hiç kimsenin hakkı yok annene bağırmaya
Ve o yengen olacak kadına ezdirtme anneni eğer sen karşı çıkmazsan başka birgün de aynı şeyler sana olucak
belki sana iftiralar atılacak güçlü ol ve bu yamyamlara boyun eğme kendin ol sana el kaldırdıklarında napıcağını iyi biliyorsun bunu sana söylememe gerek yok baban yoksa artık annen için sen varsın 🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılTepkini göster haddini bilsin ,, ne olursa olsun annene bağıramaz ne olursa olsun,,, baktin sana ters yaptı alaycı bir tavırla annen seni böyle yetiştirmiş sen e haklısın cahile ne desen boş de ,, yine de sonuna uyar annene bağırmasın,, bak ben kayinvalidem ile çok problem yasadım bir kere sesimi yukseltmedim,, esim benim için dahi ona bisey dediğinde eşime patladım,, anasına hayri olmayanin bana hiç olmaz diye vs vb.. bizim gelin anama öyle bağıracak kardesimide onu da alırım ayağımın altına,, ki ikisini de evden kovmuşlugum var ,, hayatta kaldiramam asla hadsizlik bu başka bisey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Kız ben görümcelerimi bile mahvettim annelerine bağırdıkları için sen nasıl dayanıyorsun hayret ettim
+1 yılYol yordam bilmeyen insanlara bunu öğretmek biraz zordur ve zaman alır. Bu konuda aynı üslupla karşılık vermek yerine abinin eşini uyarması gerekir. Güzellikle uyarılması işe yaramıyorsa tepki vermesi gerekebilir. Annen de kendisine yüksek sesle konuşmasına izin vermemeli. Herkes haddini hududunu bilecek, bilmiyorlarsa öğretmekten çekinmeyiniz.
10 Yorumla
+1 yılSaçından tut o merdivenlerden süre süre indir. Annene bağırmaya bak birdaha cesaret ediyor mu? Hiç kavga etmem bu tarz şeylere çok karşıyım ama bazılarına da çok yakışıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Anneme sesini yükselttiğinde aşırı sinirleniyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen oyle bir yengem var üstelik o kadar çok iftira atiyor ki anneme babama, işine gelince yardim istiyor işine gelince bağırıp çağırıp saygısızlık yapıyor ne annem ne babam bişey diyemiyor çok ben gecen ay bağırdım boyle yapmana hakkin yok diye abime saygisizlik olmasin diye de fazla uzerine gitmedim ama çok ağarıma gidiyo evleri hemen uzerikizdeki kat oraya da gidemiyorum yeğenlerimi ozledim 7 aylik yeğenimi elime aldim gekip kucagimdan hemen aldi abime laf yapti niye veriyosun kucagina onun diye zaten onun yüzünden evlenmekten vazgectim onceden bu da oyle degildi noldu bilmiyorum insani evlilikten sogutuyorlar
28 Yorumla
Soran+1 yılBirde ailesi hırsız. Akrabanın kızı olunca daha da kıymete bindi...
Soran+1 yılBıktım valla böyle insanlardan. Baba tarafıda hep böyle. Kin de tutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBizde hırsızlık mevzusu yok ama ailesindeki kiz kardesleri falan hep ayniymiş kendi burda ama kardesleri hep köyde koyluler nefret ediyorlar dedikodu fitne fesatliklarindan
Soran+1 yılAllah sana da sabır versin...
Cevap sahibi+1 yılAmin yav on yıldır yurtlarda falan yasiyodum ailemle değildim pandemiden beridir ailemleyim tum hayatimi etkiledi evlilikten nefret ediyorum, ha bu arada sacma sapan goruslerde bulunanlar var okudum onlari da inan bana baslarina gelince anliycaklar canını sıkma
Soran+1 yılAyn. İnsanlar başına gelmediği şeyle dalga geçiyorlar. Başlarına gelince de sızlanıyorlar. Kimsede empati kalmamış...
Cevap sahibi+1 yılSorma ya Allah sabir versin sana da ailene de annenin de ellerinden operim kendi annemden biliyorum ondan dedim yanlış anlama😊
Soran+1 yılAmin sağol 🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbini annen mi büyüttü gerçi buyutmese bile büyüğe saygiyi bilmesi lazım. Abinin takmadigi birini elin kızı hiç takmaz. Annenden muhattap olmasın sende dahil kendi hallerine bırakın bagirirsa da agzinin payını ver
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama çok emeği geçti annemin. Babamın önceki evliliğinden 7 kız 4 oğlu vardı. Bazıları annemin elinde büyüdü
Soran+1 yılAnnemden de ben ve küçük erkek kardeşim var.
+1 yılNasıl 2,3 yaşlarındaki yiğenine küçük davulun değneğiyle vurabilir, kendi çocuğu yengenin demi. Seninde yiğenin. Allah yardımcınız olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi çocuğu. Ruh hastası işte. Çocuk ağlıyor yaramazlık yapıyor sinirini çocuklardan çıkarıyor. Bu manyaklığa da sözde terbiye vermek diyor. Annem beni bugüne kadar dövmedi ben onlardan daha terbiyeli ve saygılıyım.
Soran+1 yılÇocuk bu ağlıyacak da yaramazlık da yapacak
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılProblem abinde karşına alıpta konuşsun sanırım yengen sizle yaşıyo ondan da yapabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvi aşağıda
+1 yılAbin biliyor mu annene bu şekilde bağırdığını sanırım senin annen abinin annesi olmuyor değil mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Aynı anneden değiliz. Sadece babamız aynı.
Soran+1 yılBabamın önceki evliliğinden 7 kız 4 oğlan var. Annemde de ben ve küçük erkek kardeşim var
- +1 yıl
Bence annene bu şekilde davranmalarına izin verme tepkini koy. Annen de eminim çok üzülüyordur sen üzmelerine izin verme. Benim düşüncem annen abinin öz annesi değil diye bukadar rahat ve saygısızca davranıyor abin de bu yüzden tepki vermiyor. Güzelce konuş önce ikisiyle de özellikle yengenle rahatsızlığını dile getir baktın olmuyor dişini göster annene bağırdığında karşısına sen geç engel ol
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılonun annene saygisi yoksa senin de ona olmasin. annen yazik mazlum biri demek ki, o da bunu kullanip hakimiyet kurmus. abin zaten biraz onemsese boyle birseye goz yummaz. onlar sizi onemsemiyorsa siz niye onemsiyorsunuz?
10 Yorumla Ailenizin içine alana kadar tanımadınız mı peki bu kadını? Neden evlenmelerine izin verildi o zaman
15 Yorumla
Soran+1 yılÖz annesi değil kii... Yengem akrabanın kızı
Soran+1 yılHemde nasıl...
- +1 yıl
İki şey yapabilirsin; birincisi ya hiç takmayıp kimin ne hali varsa görsün diyip sadece kendi hayatını düşüneceksin ikincisi ise sizin tarafa yapılan en ufak saygısızlığa aynı şekilde cevap vereceksin. Sonuçta oda insan sende insansın, bu devirde kötüye kötü olmazsan her zaman ezilen taraf olursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzın yok mu kardeşim, sen ne hakla bağırıyorsun desene, ben orda şahsen büyük kavga çıkartırım, sen kim köpek bağırmak hee desene yar o bağırıyor siz yarrabi şükür mü diyorsunuz Allah ağız vermiş konuş sen de bağır çağır daha üstün çıkmaya çalış tehdit et aklını başına alacak şeyler söyle...
10 Yorumla
+1 yılBence eviniz yakında ya da beraber yaşıyorsanız uzaklaşın birbirinizden
20 YorumlaYenge dediğim anneme bagırcak kocasıyla bersber gortladıgını sıkarım ikisininde
10 YorumlaAnneme bağıracak ben onu tefe koyarım cevabini veremedin mi
10 Yorumla
+1 yıldurulmaz o cinnıh baksana deliler hastanesine kapatacan..😅
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bunu önce kendisyle, daha sonra abinle konuşmalısınız. Olmadı dışlarsınız.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi birbirlerinden uzak dursunlar ayni evde mi yaşıyor sunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılEv iki katlı. Yukarıda biz otuyoruz. Aşağıda onlar
- +1 yıl
Abinle aralari nasil? Abin sen benim anneme boyle davranamazsin diye kizmiyor mu?
Soran+1 yıl1-2 defa kızmışlığı var. Hatta abim bir keresinde yengemi döverken yengem onu benden çok seviyorsun diye bağırıyordu. Annem duymuş. Ama işte bunun gibi yaratığa 1-2 defa döverek anlatamazsın
Soran+1 yılDöverek yazmışım KB
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun arkadaş umarım bir an önce o evden ayrılırsın
10 Yorumla
+1 yılçirkeflik, Allah boyle insanlarin şerrinden korusun.
20 Yorumla
+1 yılBenim öyle yengem olsa kafes dövüşüne çağırırım. Sen kimsin de benim anneme dil uzatacaksın şıllık
10 YorumlaTut saçından sürükle hele haspam görümcelik damarım kabardı şu an
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabadan çekinmiş annen de onlar için üvey olunca takmamış. Kadın terbiyesiz edepsiz belli. Sen dişini göster sessiz kalma.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir keresinde ona bağırdım abimi aradı hemen geldi korkuyorum. Keşke annem babamla evlenmeseydi. Böyle insanların içine düşmezdik.
Cevap sahibi+1 yılMuhatap olmayın o zaman. Sen de annen de konuşmasın onlarla. Bu seviyesizligi çekmek zorunda değilsiniz.
- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılKonu anneyse böyle davranamaz. Abine söyle uyarsın. Ben olsam direk döverdim herhalde
00 Yorumla Abine söyle konuşsun onunla
15 Yorumla
Soran+1 yılAbim iyice kılıbık olmuş... Laf bile edemiyor. Ona cevap vermeye çalışsam abimden korkuyorum.. Abimle aynı anneden değiliz
Soran+1 yılBen yıllardır onların evine gitmiyorum. Hatta bayramlaşmaya bile gitmiyorum ama annem zorluyor. Abinin ablalarının bayramını kutla diye. Annem de çok saf çok iyi niyetli 😔
Soran+1 yılAmin 😣
sen de ona saygısız ol
14 Yorumla
Soran+1 yılAbimin korkusundan ağzımı bile açamıyorum...
Soran+1 yılNeyi soramıyorsun?
+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de başımda var öyle
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar olmasa bile benzerlerini yapar. Sinsidir, alttan alttan yapar. Çaktırmadan yani
+1 yılAbinin pısırıklıgı benim sahsen karım isterse 40 yıllık olsun anneme bagırırsa yakarım köprüyü
10 Yorumla
+1 yılAğzına biber sürerim ben öyle karının anneneme bağırtmam kaç yaşındasın
11 Yorumla- +1 yıl
Abindende korkmanı gerektircek birşey yok abin sana kızarsa senin yapamadığım erkekliği yapıyorum dersin onun öz annesi olmasa bile sesini çıkartması lazım
+1 yılbiri benim anneme bagiricak bende susucam oyle mi? git o yengene saygi ogret biraz. allah sabir versin size.. bağırmasina izin verme o bagirinca sende ona bagir.
00 Yorumla
+1 yılYapıştır ağzına bir tane
20 Yorumla
+1 yılYakında boşanır zaten bu kadın kurtulursunuz
10 Yorumla
+1 yılAy bu yengeler hep mi ayni
10 Yorumla
+1 yılAbin kılıbık mı?
21 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla :(
+1 yılSende ona karşılık ver en nefret ettiğim insan türü resmen
00 YorumlaValla anneme saygısızlık yapanı yaşatmazdım herhalde
00 YorumlaBenim anneme kimse bağıramaz hele yengem bağırsın büyük müyük demem pişman ederim bağırdığına
00 YorumlaBence sen evlen anneni yanına al bide öyle gör hayatı. Derde bak ya
00 YorumlaAğzının payını ver. Şuana kadar vermediğin hata
15 Yorumla
Soran+1 yılAbim de benim ağzımı yüzümü kırsın... 😐
Soran+1 yılCidden onu çok pis rezil etmek istiyorum ama abimden çok korkuyorum. Abim bütün bunları biliyor birşey demiyor. Annem onların gerçek annesi değil. Biz haklı olsak bile yengemin tarafındalar. Ama birbirlerin kuyularını kazıyorlar sürekli...
Soran+1 yılBen okuyorum. Babamdan kalan emekli maaşıyla geçiniyoruz. Benden küçük bir erkek kardeşim var. Allah onlara muhtaç etmesin..
+1 yılBosasin abin
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 tane çocuk var. Abim iyice kılıbık olmuş... Laf bile edemiyor. Ona cevap vermeye çalışsam abimden korkuyorum.. Abimle aynı anneden değiliz
+1 yılAbi ne de
15 Yorumla
Soran+1 yılAbim biliyor. Desem bile ne değişecek ki? Kılıbık olmuş. Yengem napar eder onun aklını yine çeler. Ağzı çok iyi laf yapıyor...
- +1 yıl
Abine demek ki sadece agzı diil
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
Neyse boşver sabır dilerim
Soran+1 yılAmin...
+1 yılOnu gelin diye alanın mnk
07 Yorumla
Soran+1 yılValla boşansınlar diye çok dua ediyorum
- +1 yıl
kimin karısı bu yello-z
Soran+1 yılAbimin
- +1 yıl
abinin mnk adam olsun g-t
Soran+1 yılBaba tarafından nefret ediyorum.
- +1 yıl
annen de hatalı ilk geldiği gibi ağzına sıçsa bugün bunlar olmazdı
Soran+1 yılAyn ama babamla evlendiğinden beri kadına gün yüzü göstermediler. Bu yüzden annem hep düşük ediyordu. Bende ölecektim.
Ayri eve cikmasini sagla onalrn
10 Yorumla
+1 yılmesafe koymalısınız..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılposta koy agzını yırt
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbine söyle iyi bir sevsin akşam 😂
10 Yorumla
+1 yılBu ne ya annen neden konusuyr hala
00 YorumlaKafasına vur kafasına.
00 Yorumla
+1 yılKibarca uyarıp uzak durun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Abinin ona dur demesi lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem onun öz annesi olduğu için takmıyor
Soran+1 yılOlmadığı için *
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. evini ayır ne diye aynı evde oturuyorsunuz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılİki katlı evimiz var. Yukarıda biz aşağıda onlar oturuyor
Soran+1 yılAnneme diyorum ama çok saf
Soran+1 yılVe iyi niyetli
+1 yılSenin agzin yok mu? Sende bagirdana ona?
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer görüşlere verdiğim cevapları okur musun?
- +1 yıl
Abinede bagir kilibikmisin diye? Annemin agzina siciyor sen agzini acmiyorsu de bir abine birde ona bagir.
Abn bir şey yapmıyor mu
20 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam ağzının payını verirdim
20 YorumlaAllah sabır versin
10 Yorumla
+1 yılAbin ne diyor görmüyor mu saygısızlığı
10 Yorumla
+1 yılNe hakla bağırıyor
10 Yorumla
+1 yılİlişkinizi kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepkini koy
11 Yorumla
Soran+1 yılCidden onu çok pis rezil etmek istiyorum ama abimden çok korkuyorum. Abim bütün bunları biliyor birşey demiyor. Annem onların gerçek annesi değil. Biz haklı olsak bile yengemin tarafındalar. Ama birbirlerin kuyularını kazıyorlar sürekli...
Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. Annen neden katlanıyor bu saygisiza
00 YorumlaÇay yap içsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi? Ben burda sinirden stresten elim ayağım titriyor sen oradan dalga geçme peşindesin. Cidden ayıp yahu...
+1 yılannen bir sk diyemiyosa onun sorunu
10 YorumlaEvleri ayirin
10 Yorumla
+1 yılOna saygıyı öğretin
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!