Full göbeği açık giyinen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz anormal mi normal mi sizce böyle giyinmek?

Bugün bir kız gördüm kimsenin kıyafeti beni ilgilendirmez ama fazla abartı buldum bunu ben sadece göğüs kısmını kapatıcak kadar kısalıkta bluz onun altında baya düşük bel mini şort giymişti bir kadın olarak benim bile dikkatimi çekti hani altındaki şort yüksek bel olsa yine o kadar abartı durmayacak ama şortda düşük bel full göbeği açıktı. Belki abarttığımı düşünebilirsiniz diye kızın üstündeki kıyafetin tarzında fotoğraf koydum aynen böyleydi. Tatil yerinde ya da instagramda anormal durmaz giyilebilir ama şehir içinde fazla abartı buldum ben siz böyle giyinen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz anormal mi normal mi sizce böyle giyinmek
Full göbeği açık giyinen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz anormal mi normal mi sizce böyle giyinmek?
Güncellemeler
+1 yıl
bir arkadaş kıskandın mı göbeğin kat kat giyemiyorsun falan yazmışta boyum 172 kilomsa 48 ki bende dekolte giyen biriyim ancak bu kadar değil bir dengesi var herşeyin.