Güncellemeler
+1 yıl
Uygun diyenler olmuş. En ucuz fast food markalardan burger kingden dominostan örnek vereyim normal bir insan big king yese ancak doyar big king menü fiyatı 28 tl. Dominos pizza orta boy 27 lira sadece pizza yanında kola vs yok. Düşünün diğer markalardan örnek versem kim bilir ne kadar tutarı var uygun mu ortalamanın 2000 lira maaş aldığı ülkede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
amerikadaki adam 1 ögun hamburger menu için 1 saat çalisiyo turkiyedeki adam ayni menu için 3 saat xd
enflasyonu 18 küsur olan bir ülkeden ne bekliyorsun
Untwoin var cadde de çok uygun ve burger mc den çok daha iyi ve ucuz
Uygulama kullanıldığı zaman baya ucuza denk geliyor
Çok ucuz. Sen bir Azerbaycana gel, 70 liraya orta boy pizza yersen kırıntısını bile telef etmezsin
Fast food'u reklamlarda falan görüyorum sadece. Hamburger nedir hiç yemedim mesela. Güzel mi?
Evet. Evde de mi yapıpı yemedin
Ben ailemle yaşıyorum, mutfak işleriyle pek ilgilenmem. İlgilensem bile malzemesi olmaz, fakiriz :D
İnternet nereden?
Şu hayattaki tek masrafım internet zaten. İnternet olmasa evde canım sıkılacağı için dışarı çıkmam gerekecek. Bu sefer daha fazla masraf olacak. Öyle düşün. O uygun diyenler zengin zaten. (normal de ben normalin altında olduğum için benden zengin olmuş oluyorlar :D) Ben bir ara pizzacıda 1 hafta çalışmıştım. Pizzayı orda yemiştim sadece. Yoksa sipariş vermek benim aklıma gelmez.
Üzüldüm ama benimde durumum iyi değil. Ailenin mesleği ne acaba
Bu arada istersen gizle yorumunu
Profilin açık hali bile gizli. Ne gerek var :D Babam memur, aldığı maaş yetmiyor, bir de borçlar falan var.
Kaç kardeşsin? Bu hayata rağmen nasıl gülüyosun sürekli
0 kardeş. Normal bir hayatım mı var yoksa şanssız mıyım bilmiyorum ama eğer şanssızsam ben bu duruma alışkınım, belki ondan gülüyorumdur. Hayatımda aksiyon olacak kötü şeyler olmuyor ama güzel şeyler de olmuyor :D Mesela "şu gün şunu yapmıştım, çok eğlenceliydi" dediğim pek bir şey yok. Evde bilgisayarda takılıyorum maksimum.
Sıkıcı bir hayatın var
Öyledir, sıkıcı olmamanın yolunu bulamadım hiç. Şu an üniversite çağındayım. Acaba üniversiteye gitsem daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum ama kesin beni orda da yerlerdi.
22 yaşındaysan üniversiteden mezun olman lazımdı
Yok yaş 20. Açık liseye gidiyorum. 2-3 yıl sonra anca biter. Açık lise bittikten sonra gitmeye değer mi bilmem. Oraya para veriliyor muydu acaba :D
Veriliyor
Eee ben gitsem nasıl gidecem :D
Çalışmayı düşünüyorum ama 6 gün de çalışılmaz bence ya. Millet nasıl yaşıyor hiç anlamadım.
Boşver sen oyun oynamaya devam et
Keşke oyun oynayabilsem. Bilgisayar oyunu da kaldırmıyor.
Yurt dışından gelmediğin sürece Türkiye ülke içindekilerine oldukça pahalı.
Ne uzun ki dediğinizi duyar gibiyim
Bu ülkede Don bile pahalı😁
😂😂😂
Öyle yani 😁onuda dolarla alıyorlar çünkü ne hale düştük allahım yardım et😂
Walla ya pazarda bile 2 tanesi 10 tl altın iplikle dikiyorlar sanki😂
😁onu bile alamayabiliriz yakında en çok korktuğum bu
Atletini kesip dikersin al sana don ahanaj
😁😂aklımdaydı zaten
Allah o durumlara düşürmesin😂
Amin 🙏😏
Pahalı ama ondan zoyade zararli
Türkiye de ucuz olan birşey söyler misin?
Türkiye'de ucuz olan ne var ki
Değil aslında hemen hemen aynı tabi 3 dolar diyince ucuz geliyor
ulan ülkede ucuz olan bişeymi var
yeme ben yemiyorum zararlı sonuçta
Türkiyede pahalı olmayan bir sey var mı ki
Ucuz olan ne var ki?
türkiye'de her şey aşırı pahalı. sevgiler.
Katılıyor um
ideal bence
Pahalı
Uygun bence ya
Hayır uygun
Yok be değil