Macera için ailesinden ayrılmak isteyenler, Aleyna Çakır'ın hikayesini biliyor mu?

Aleyna Çakır henüz 17-18 yaşındayken evinden kaçınca art niyetli insanların eline düşüp konsomatrislik yapmaya başlıyor. Daha sonra baba evine dönmemekte ısrar eden Aleyna, girdiği bu bataklıktan çıkmaya çalışsa da nafile. Ve bu dışı şaşalı, içi pislik olan Dünya Aleyna'nın sonunu getiriyor. Ailesi Müge Anlı'ya çıkıp katilin yakalanması için feryad ederken, Aleyna'nın yayına bağlanan iş arkadaşlarının da hikayeleri hep aynı. 16-17-18 yaşında evinden, ailesinden kaçan kadınlar bu bataklığın içinde, çıkmak isteselerde çıkamıyorlar. Bazen sitede denk geliyoruz, Aleyna gibi hayatı, dışarıyı toz pembe görüp evden kaçmak için soru sorup fikir alanlara Aleyna'nın hikayesi onlara küpe olsun. Ailenizle bazı noktalarda anlaşamayabilir, istediğiniz hayatı yaşamıyor olabilirsin. Ama aileden kaçıp, başka hayatlar kurma fikri hayatınıza mâl olabilir hele ki o yaşlarda. Aleyna'nın hayatı sizlere örnek olsun kardeşlerim.
Macera için ailesinden ayrılmak isteyenler, Aleyna Çakırın hikayesini biliyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 25 yaşındayım ve Ankaralıyım, o pavyon ortamınıda o dünyayıda bilirim. Ben aleynayı yargılamıyorum, başka aleynalar ölmesin, kendilerini oralarda çürütmesinler diye nacizane arkadaş tavsiyesi verdim. Olumsuz, art niyetli yorumları okumuyorum.
Macera için ailesinden ayrılmak isteyenler, Aleyna Çakır'ın hikayesini biliyor mu?