Kızlar ve erkekler bir bakın. Görümce sorunsalı?

Erkek arkadaşımın kız kardeşi. Devamlı bana bir laf sokma peşinde. Mevzu çıkmasın diye kızı sallamıyorum pek ama sevgilime söyledim kız kardeşinin derdi ne benle hep laf sokmaya çalışıyo diye, fark etmedim dedi. Kızla başından beri bu hareketletinden dolayı genelde benim bir bahane uydurup goruşmediğimiz zamanlar vardı. Geçen bir şey oldu gitmek durumunda kaldım, yarım saat oturup kalkıcaz sanıyorum. Sabahtan akşama kadar onlarlaydık.
Ve kız devamlı olarak özellikle son zamanlarda bana baskı uyguluyo. Gecen ailenle tanıştırdın mı abimi diye mesaj attı güzel güzel cevap verdim. Neye siniri varsa artık bir anda tepesi attı hanım efendinin. Ben yine saygımı koruyup cevap verdikçe kırmak için ağır şeyler yazdı. Örnek: "Seni insanların kalbinin kırılmasını önemseyecek kadar duyarlı biri sanmıyorum."
Yok anlıyorum abini seviyorsun da evli barklı kadınsın ya. Ulan sanane benim kişiliğimden ya. Neyse bende hafiften laf dokundurdum ona. ama gerçekten hayatımda bu kadar sinirlenip ilk defa sustum. Abisinin iyiliğini düşünebilir ama koca insan abisi yani, kendi kafası yok mu?
Bende bu mesajları sevgilime anlattım. "Senin kardeşin tabiki görüşceksin. Ama bu yaptığıyla kalbimi çok kırdı. Sen git onlara, gitme demiyorum. Ama beni de muhatap etme bu saatten sonra." dedim. O da "Boşver konuşacak bir insanı vardı onu da kaybetmiş." dedi.
Benim kardeşim sevgilime direk böyle laflar etse ki ben bu adamla evlenmeyi düşünüyorum, en azından sen kimsin ediyorsun bu lafları derim. Ki zamanında ufacık şakadan kavga ettiğim bile olmuştur. Onun şu an beni kardeşine karşı korumaması bende "demek ilerde olay olsa dışlanan ben olucam" hissi veriyor. Güvenemiyorum bu konuda ve o yüzden evliliğe soğuk bakıyorum. Ne yapmalıyım sizce, bunu ona nasıl hissettiririm? Kardeşte kardeşliğini bilmeli sonuçta evlendik tartıştık diyelim devamlı araya kardeşi mi girecek?
Yiğeni de hasta devamlı onlara gidiyor, bir şey diyemiyorum. Oraya gidince mesaj atmıyor hiç. Kafayı yicem az kaldı.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada mesajla yazdıkları yenilir yutulur cinsten değildi. Şahsen ben abimin kız arkadaşından nefret etsem bile onları yazmazdım.
Kızlar ve erkekler bir bakın. Görümce sorunsalı?