elinizde şık görünümlü bir dolma kalem var, onu bana nasıl satarsınız?
not:The Wolf of Wall Street (para avcısı) kopyala yapıştır yaptım :D
not:The Wolf of Wall Street (para avcısı) kopyala yapıştır yaptım :D
Abiiiciim bak cenifir lopez benden aldi hatta bana imza verdi ama kagidi kaybettiğim icin yazdigi kalemi satiyorum sana (kalemi 20ye aldiysam 40 derim karsimdaki 30 der abi 30 bana gelisi derim 10 lira kalacak bana derim her turlu karliyiz) olmadi 60 liradan 40a düştü falan diye pankart asarim ajsjdjsjw
Bu kalem sadece bitane ve çok kişi şu fiyata istiyor vermiyorum sende şu fiyatı verirsen sana satmak isterim çok değerlidir zaten şık tasarımındanda anlaşılıyor.. Bundan bitane daha yokta buna benzer almaya çalışsan söylediğim miktarın 2 katına alamazsın yani gel kaçırma sana satayım abi :)
Bana bir iyilik yapsana. Oradaki peçeteye adını yazsana.
-Kalemim yok. Kesinlikle. Arz – talep dostum. Demek istediğimi anladınız mı?
Kaçınılmazlık yaratıyor. Bu hisseyi almak için seni zorluyor. İhtiyaçları olan bir şeymiş gibi gösteriyor.
- Anlıyor musun?
herkeste seyretmiş filmi ya
Kendi geleceğini yazabileceğin bu kalemi sana satabilmem için inanabileceğim bir sebep söyle, derdim.
bir benzeri
-sizi işe neden alalım
+ben size neden gireyim
Pazarlama akıl ve merak uyandıracak kelimeler ister. O filmi seyretmiştim, güzeldi
Cevap
8Cevap
bana ismini yazarmısın - kişiye satmak istediğin şeyi ihtiyaç haline getiriyorsun bu arada harika filmdi
bu kalem 'aleksandro domingezo diego feurioniş'in kalemi dersem alırsın.
kardeşler dolma kalem :))
esnaf kizi degill memur kiziyimm genetigimde memurluk var oylede oldu zatenn o yuzdenn bulasmayayim o islere
aklımdan sen geciyodun ve soru paylastığın gördum hayretler icersindeyim
ne yapıyordun la beni aklında
kottu bisey yok sadece aklıma gelmistin
Benimle tanışma fırsatı yakaladın desem sende yesen zamanım yok elime num yaz desem kalemim yok desen sana benden hatıra kalcak bir kalem satabilirim felan işte. .
İhtiyacın varsa her türlü iyi paraya satarım zaten, ama eğer ihtiyacın yoksa satmam için aptal olman yeterli, yoksa satamam
cayırt
kızlarla ilgili gercekler
Acim dolma kalemi alir misin bobrekleri mi okutayim
Sana satmam ki kendim kullanırım oğlak burcu erkeği :))))
uyumadınmı sen
Gecelerin kadınıyım ben :))
satmam ben kullanırım^^
adını o kagıda yaz :D
Bana bir imza verirmisn?
hacı nasıl filim izlemeye değermi izleyemmi*
10/8,5 verdim harika film
Şıksa vermem kendim kullanırım
Al şu kağıdı.
Uzun süre bitmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar