Aile & Toplum Noeli özleyenler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ey hristiyanlar , bayramımız yaklaşıyor ben çok heyacanlıyım :))) Amen , Halelüya :) Siz ne düşünüyorsunuz? ve hayırlı sabahlar Güncellemeler+1 yıl Bu arada biz 3 tanrıya inanmıyoruz:) Güncellemeler+1 yıl Herkese iyi günlerrr ;) Noeli özleyenler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hem noel diyip hemde hayırlı sabahlar demek ne bilim 😅🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı sabahlar diyenler sadece müslümanlar değil dostum :) Arapçada hristiyanlar da öyle der. Dememin sebebi Rab için bugün iyi işler yapalım 🙏 Yorumla
horkuluk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Omrumuzden bir yil daha gitti. 2020 bitti bir model ustu 2021 olursa dunya intahar orani dorde katlanir heral 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahh ahh aynen :( Yorumla
aperatif Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Müslümanım kutlamıyorum. Size iyi bayramlar. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla aperatif +1 yıl Rica ederim. Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kıza bak sanal hristiyan oldu 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanal hristiyan ne? Sadece burada hristiyan dostlarıma bayramımızı hatırlattım. Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Tamam o zaman. Bayramınız kutlu olsun. Ben hoşgörülü bir müslümanım yobaz olanlardan değil 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Ricalar hanfendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hem noel diyip hemde hayırlı sabahlar demek ne bilim 😅🤣
Hayırlı sabahlar diyenler sadece müslümanlar değil dostum :) Arapçada hristiyanlar da öyle der. Dememin sebebi Rab için bugün iyi işler yapalım 🙏
Omrumuzden bir yil daha gitti. 2020 bitti bir model ustu 2021 olursa dunya intahar orani dorde katlanir heral
Ahh ahh aynen :(
Müslümanım kutlamıyorum. Size iyi bayramlar.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim.
Kıza bak sanal hristiyan oldu 😂
Sanal hristiyan ne? Sadece burada hristiyan dostlarıma bayramımızı hatırlattım.
Tamam o zaman. Bayramınız kutlu olsun. Ben hoşgörülü bir müslümanım yobaz olanlardan değil 😂
Teşekkür ederim :)
Ricalar hanfendi
Kim özlemez ki noeli
Hallelujah
Amen🙏