Merhaba arkadaşlar ben daha önce bir kac ay 250 cc chopper motor kullandım sorun yaşamadım şimdi r25 almak istiyorum acaba alırsam çok zorlanir mıyım ne önerirsiniz arkadaşım al bir kac gün pratik yaparsin boş yolda alışırsın rahatlikla diyor çok rahat motor falan dedi tipide hoşuma gitti açıkçası ne önerirsiniz
Merhaba şu anda kullanıcısı olduğum R25 motoru açıklayayım. Seri bir motor olması ve çabuk hızlanması kullanımı bir tık zorlaştırıcı bir etken elbette. Bu motorun da gücü 250 CC fakat bu seni yanıltmasın çünkü çift silindirli. Hacim/beyin oranında son derece verimli bir dizilim olduğundan oldukça güçlü bir motordur. Benim azami gördüğüm hız 184 daha fazlasını zorlamadım açıkçası. Motorun seri hızlanması ve gücüne nazaran frenleri tırt yani kullanırken dikkatli ol derim. Süspansiyon olarak iyi durumda rahatsızlık vermez. Lastikler bu motorun en kronik sorunudur. Şanzıman ve aerodinamisi son derece iyi. Viraj kabiliyeti senin sürüş becerinle de alakalı bir durum elbette ama gayet başarılı. Yakıt olarak pek verimli değil ama son derece sürmesi keyifli bir motor. Sınıfına göre çok iyi performansı var. + Yönleri: +Performans. +Titreşimi az. +Malzemeleri kaliteli. +Kolay arıza vermiyor. +Seri bir motor. - Yönleri: - Yakıt tüketimi fazla. - Fiyatı son zamanlarda çok yükseldi. - Yedek parçaları pahalı. - lastik ve fren donanımı yetersiz.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel açıkladın 1.75 boyundayim sıkıntı olmaz dimi gaz tepkimesini bir iki kullanimdan sonra alışırım diye tahmin ediyorum seninki hangi renk peki?
https://hizliresim.com/kQG2TP Benim motor bu yani mavi. Boyundan yana sorun olmaz alışırsın zaten motor süren birisisin ama ekonomik olarak iyi düşünmen gereken bir motor onu söyleyim.