arkadaşlar yıllar sonra bir şekilde kardeşim oldu. 7 aylık şu an. evde oyun oynarken çığlık atıyor diye ve sürekli ıkınıyor diye şiddet yanlısı babam döveceğini söylüyor. anneme götür şunu elimden bir kaza çıkacak diyor. bağırma lan diye çocuğa bağırıyor masaya vuruyor küçücük bebeğin ödü kopuyor anlamıyor hiçbir şey. daha hiçbir şey bilmiyor çocuk anlamıyor bile, söylediği hiçbir kelime yok daha. yeni yeni 1-2 aydır oturmaya başladı daha ama çok küçük. döverim bu çocuğu elimden alamazsınız elimde kalır diyor, annem ne diyorsun sen ya dediğinde kes sesini diye bağırıyor. çok kötüyüm. ben kardeşimin olacağını öğrendiğimde çok üzüldüm çünkü çok kötü bir babam var. yıllarca şiddet gördük ve bu dedikleri beni öldürüyor. nolur ne yapmam gerek bir söyleyin.
annem babamdan hayatta boşanmaz. zaten yıllarca şiddet gördüğümüz halde bir çocuk daha yaptı. boşansın annen demeyin zaten ben doğduğumdan beri bunları çekiyorum. ve şu an konu 7 aylık bebek kardeşim olunca elim ayağım titriyor. dişi bile çıkmadı daha o kadar küçük. ben karşı koysam beni öldürür, çok ciddiyim manşetlerde 2 gün yayınlanır sadece fotoğraflarımız. midem ağrıyor.
annem babamdan hayatta boşanmaz. zaten yıllarca şiddet gördüğümüz halde bir çocuk daha yaptı. boşansın annen demeyin zaten ben doğduğumdan beri bunları çekiyorum. ve şu an konu 7 aylık bebek kardeşim olunca elim ayağım titriyor. dişi bile çıkmadı daha o kadar küçük. ben karşı koysam beni öldürür, çok ciddiyim manşetlerde 2 gün yayınlanır sadece fotoğraflarımız. midem ağrıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşin ile ayrı bir oda da otur bence
Elinden geldikçe başka odaya götür çocuğu
öyle zaten ama yemek yerken yanımıza koyduğumuzda orada da ıkınarak oyun oynuyor sofrayı yıkacaktı az daha
Yaa yazık yavrum benim
Uyutmaya çalışın o saatte ya da annen yemek yiyene kadar sen oyala sonra annen alsın eline
183'ü ara ve bildir durumu baban kardesine sözel veya fiziksel siddet uygularsa ileride kardesinin ciddi psikolojik sorunlari olur cocuk sevg ister cocuk dunyayi merak eder.
ya onun daha canı ne ki. o kadar ufak ki küçücük bebek şu an. bir kelime bile bildiği yok bütün gün etrafı seyrediyor kendi kendine. güvenemiyorum kimseye ararsam 183'ü bir şeyler değişecek mi gerçekten? polisine de hakimine de kimseye güvenmiyorum. polis gelir 2 dakika evde durur onlar gittikten sonra saatlerce bütün binada bize öldüresiye işkence eder. öldürür. ciddiyim öldürür. benim yaşım da küçük arasam beni ciddiye alırlar mı? ararsam bir şeyler değişir mi yoksa her şey daha mı mahvolur?
Ses kaydı al gizlice 183 ü ara ve bu ses kaydini at ilgilenirler onlara durumu anlat siz gittikten sonra bize iskence eder de
Baban ruh hastası Allah evdeki herkese sabır versin. Kardeşini o adamla yalnız bırakma hiç
183 ara bence. Böyle baba herşeyi hakediyor. Eğer ben bu halde olsa idim kardeşimi alır giderdim bir akrabaya bir dosta arkadaşa güvendiğim birine...
lisedeyim. yakınlarda akraba komşu kimse yok. ararsam her şey daha kötü olur mu? onlar iki dakika gelir ama gittikten sonra bize öldüresiye işkence eder. bir işe yarar mı gerçekten? içim acıyor
Yarar polise durumu anlat senide yurda verirler belki annei düşünme annen zatwn bu hayata alışmış. Sen kendini kardşeini düşün. Evden uzaklaşma kararı çıkacaktır korkudan yaklaşamaz bile
Bir bana yazarmisin acaba
Yardımcı olabilirim fikir veririm bu konu hakkında?
gizlilikten çıkarsan yazarın
Tm cıktimm
? Ordamisiniz
Çocuğu yaparken annende ıkinmıştır anneni de mı dövdü
ne diyorsun
Benim babamda aynı şekil hepimiz ondan nefret ediyoruz ve bunu cok iyi biliyor o da bizden nefret ediyor sanırım evde hiç muhatap olmamaya çalısıyor uz inş ölür
çok mutsuzum. çok kötüyüm. bir gün öldürüldüğümüz için haberlere çıkıp boy boy fotoğraflarım gösterilsin istemiyorum. can sağlığımız yok.
Valla bir çaren varsa bana da de benim babam tsk de çalısıyor 2 tane felan da silahı var evde korkuyoruz sesimizi yükseltmeye deli çünkü her an öldürebilir
ben lisedeyim. sen kaç yaşındasın?
Lise bitti benim abilerim ablalarım hepsi büyük evliler felan allahın cezası ölmüyor kurtulalım
Babaniz hasta
allah belasını versin onun. yakamıza yapıştı.
183 ara.
güvenmiyorum kimseye. ne polise ne derneklere. polis gelir 2 dakika evde durur onlar gittikten sonra evde bize işkence eder saatlerce. gerekirse öldürür. çok ciddiyim öldürür
Hayır öyle olmaz. Sen ara bir konuş.