Babam 7 aylık bebek kardeşimi evde bağırarak oynadığı için döveceğini söylüyor?

arkadaşlar yıllar sonra bir şekilde kardeşim oldu. 7 aylık şu an. evde oyun oynarken çığlık atıyor diye ve sürekli ıkınıyor diye şiddet yanlısı babam döveceğini söylüyor. anneme götür şunu elimden bir kaza çıkacak diyor. bağırma lan diye çocuğa bağırıyor masaya vuruyor küçücük bebeğin ödü kopuyor anlamıyor hiçbir şey. daha hiçbir şey bilmiyor çocuk anlamıyor bile, söylediği hiçbir kelime yok daha. yeni yeni 1-2 aydır oturmaya başladı daha ama çok küçük. döverim bu çocuğu elimden alamazsınız elimde kalır diyor, annem ne diyorsun sen ya dediğinde kes sesini diye bağırıyor. çok kötüyüm. ben kardeşimin olacağını öğrendiğimde çok üzüldüm çünkü çok kötü bir babam var. yıllarca şiddet gördük ve bu dedikleri beni öldürüyor. nolur ne yapmam gerek bir söyleyin.
annem babamdan hayatta boşanmaz. zaten yıllarca şiddet gördüğümüz halde bir çocuk daha yaptı. boşansın annen demeyin zaten ben doğduğumdan beri bunları çekiyorum. ve şu an konu 7 aylık bebek kardeşim olunca elim ayağım titriyor. dişi bile çıkmadı daha o kadar küçük. ben karşı koysam beni öldürür, çok ciddiyim manşetlerde 2 gün yayınlanır sadece fotoğraflarımız. midem ağrıyor.
Babam 7 aylık bebek kardeşimi evde bağırarak oynadığı için döveceğini söylüyor?