Sevgilimle ayrıldığım dönemde sevgilim baska kızla konusmaya başlamıştı kıza yazdım kızın verdiği cevaplar bunlar sizce doğrumuu?

Bizim okuldan kız sevgilim ben 3ümğz aynı okuldaydık kız sevgılıme takıkmıs benden once herneyse. Lise bitti falan bır ara ayrıldık sevgılımle o donem bu slk ile konusmus kız buna cplak fotolar gondermiş galerisinde değilde depolanan dosyalarda gordum neyse eskı ama yıne de yazmak istedim kıza yazdım kız tamm bir ergen gibi konusuyo rezillik kapalı bir de. konusmuyorum artık dıyor ama yalan gibi geldi bana bır de sevgilisi var onun senı sevmıyo yazmıs nısanım var demiş benım sizce?
Sevgilimle ayrıldığım dönemde sevgilim baska kızla konusmaya başlamıştı kıza yazdım kızın verdiği cevaplar bunlar sizce doğrumuu?