Memleket hasreti, aile hasreti derken yeni bir ev kurma hayali de oluyor. Peki bu hayalleri bir öğrenci nasıl gerçekleştirmeli?Bana dağınık diyorlarmış dötümün kenarları :D
Öğrenci evinde fazla birşey olmaz. Salonda iki çekyat bir sehpa tamamdır. Buzdolabı, set üstü ocak, çamaşır makinesi tamamdır. Yatak ve iki kapılı dolap ev hazırdır. Tabii hepsi ikinci el oluyor. Bu arada gorseldeki ev için 5 6 çöp poseti yeter her seyi çöp poşetine doldurup çöpe at arkasından vileda ile sil tertemiz 😂😂 pasaklı herif yaaa😜
Görseldeki sen misin? Olmasa olmaz olan kocaman bir çöp poşetidir ortalıkta ne varsa hepsini doldurup çöpe at sil süpür tamamdır öğrenci evini döşemeye gerek yok ki öğrenci apartları var onlarda zaten eşyalı olur odada bir yatak bir dolap çalışma masası kitaplık salon ve mutftak bir olur salon bölümünde bir köşe takımı ya da koltuk küçük bir TV mutfak kısmındaysa beyaz eşyalar (buzdolabı çamaşır makinesi Ocak fırın) olur gerisini de ihtiyaçlarına göre sen temin edersin
1+1 ev ideal. Salona bir tane köşe koltuk, televizyon ünitesi ve televizyon yeterli. Yatak odasına yatak, gardrop, çalışma masası. Banyoya birkaç temizlik malzemesi, mutfağa kap çanak. Beyaz eşyaları da ucuz yollu getirdik mi tamam. Olmazsa olmaz tost makinesi var bir de.
Bana lazım olan büyük siyah bir çöp poşeti kirli temeiz demem her şeyi toplar çöpe atarım bu ortamda beş dakka ya tertemiz olur bura. Ne bilim çok eşya alınmamalı heralde
😂😂😂Eee tahmin ettik çay tarzı bişey içtiğini başka bir şey sanmadımki 😬😬🤦♀️🤦♀️zıkkımın kökü deyince ben yemek yemediğim zaman annem bana taşın kökünü ye derdi 🤦♀️🤦♀️😬😬😂🤭o geldi aklıma 😂😂
Tecrübeli ve iyi bir alışveriş uzmanından yardım alarak internet alisverisiyle. İkinci el satan mağazalar kazıklarlar. İkinci el urunu sahibinden. com ya let go dan alınmalı. Ya da sıfır ürünler seçilmeli. Ama internet alisverisiyle.