Arkadaşlarımı nasıl evden gönderebilirim? Lütfen acil yardım!!?

Babamlar bizim diğer eve gittiler ve yaz bitene kadar ordalar. ben ders çalışmak için evde tek kalmak istedim. ama tabi arkadaşlarım hemen geldiler ve eve çöktüler. 1 haftadır sürekli sabah akşam bizim evdeler. evde internet var sürekli film indirip film izliyorlar okey oynuyorlar ve tabi onların yanında ister istemez bende kaynıyorum aralarında. sürekli bizim evde yatıp kalkıyorlar. komşular kendi aralarında söyleniyorlar. babam da sesini çıkarmıyor. benim 2 ayım kaldı kpssye ama bu arkadaşlarım yüzünden bütün emeğimin boşa gitmesinden korkuyorum. Ben arkadaşlarıma hayır diyemiyorum ve onlara durumu anlatıyorum ders çalışmam gerekiyor diyorum bana evet haklısın çalışmalısın git şu köşede çalış diyorlar. ben arkadaşlarımı kırmadan nasıl evden gönderebilirim ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. yanlış anlayacaklar diye çekiniyorum da. ama diğer tarafta bütün geleceğim var. ben nasıl bu arkadaşlarımı evden gönderebilirim? Lütfen Yardım Edin!!
Güncellemeler
+1 yıl
bir yere gideceğim zamanda anahtarı istiyorlar ne desem laf buluyorlar. vermek zorunda kalıyorum.
Arkadaşlarımı nasıl evden gönderebilirim? Lütfen acil yardım!!?