Ödenmeyen nafaka için yapılması gereken adımlar nelerdir?

Maaş haczi var, şirket uygulamıyor. Hesap bloke uygulandı güya hesapta o tarihte para yokmuş yine işe yaramadı. Ceza davası açıldı, açılan aylar ödendiği için, dava düşermiş. Yeni dava açmam gerekiyormus ama bunun dışında yapılacak birşey var mı? Yine birikti ödemiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bilip bilmeden konuşmaya ne kadar meraklısınız. Adam
Havuzlu lüks sitede yaşıyor kirası yok, altında araba tabi üstüne değil, en az 5000 maaşı var, asgari gösteriyor ve bizim çocukların 1000tl yi ödeyemiyor öyle mi. Ve ben çocuklarıma sahip çıkmalıyım o yapmıyor bunu. Çalışacak durumda değilim ki zaten iş yok. Hemde bu çocukların hiç mi hakkı yok onda. Kendime bişy istemiyorum. Ona bu çocukların vebali yeter ama ilahi adalet geç işiyor beklemek boşuna
Güncellemeler
+1 yıl
Türk kadınlarıni Allah sizin gibilere düşürmesin. Cahil yobazlar. Kadınlar sizde okuyun yorumlari da evlilik sözleşmesinin ne kadar gerekli ve şart olduğunu görün. Adaletin kadının yanında filan olduğu hikaye. Yok öyle birşey. Ben 5 yıldır çözemedim ve birşey de elde edemedim sadece çocuklarım için. Kendime birşey istediğim zaten yok. Aslında kadınlar evliliğe tövbe etmeli ki siz de gidip erkek erkeğe ne haliniz varsa görün pislikler
Ödenmeyen nafaka için yapılması gereken adımlar nelerdir?