Bu tipe iyi bakın. Bu kişi bir fabrikatörün 6 sabıkası bulunan oğlu Muhammet Enes Uysal. Trafikte yasak olan polis çakarlı aracıyla bir aracı bana nıye yol vermedın dıyerek durdururyor. Adamı bana polis bile dokunamaz sen kimsin diyerek arabadan indiriyor sonra 5 yerinden bıçaklıyor. ve 30000 tlsini ayrıca arabasının anahtarlarını gaspediyor.
Bu veletlere bu özgüveni aşılayanlar utansın.Bu da ilgili haberin videosu. Bıçaklama kamera kapandıktan sonra gerçekleştiği için videoya alınamıyor.
Bu zengin züppesi veletler hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha balkondan yine bir züppe tarafından atılan Duygu'nun kanı kurumadan bu çıktı.
Bu zengin züppeleri gariban halkın çocuklarına daha ne kadar zulüm yapıcak?
Ülkede hak hukuk adalet kalmadı. Bu magandalar "ben istediğimi yaparım, bana kimse bir şey yapamaz" düşüncesiyle istediği gibi davranıyor. Teksas'a döndük resmen. Cinayetler, bıçaklamalar, yaralamalar artık çok sıradanlaştı buna izin vermemeliyiz. Bir iki haber yapılıyor sonra unutuluyor insanların öfke kontrolü yok. Sağ salim evimize ulaşmak artık büyük bir başarı. Bu ülkede akıl sağlığımızı korumak gerçekten çok zor.
Bu ülke de 60 sabıkası olan adamlar dışar da bunların daha 54 canı daha var parayla vatandaşlık satılan bir ülke de bunlar normal şeyler seçmeye devam edin :D