#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bence bilmediklerini merak edip araştırmayan insanlarla konuşmayı tartışmayı bilmeyen ve herşeyi ben bilirim hep benim dediğim doğru diye düşünen etrafına çevreye yaşadığı ülkeye duyari olmayan insan cahilliğe mahkumdur...
Tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır demişler. Cahil öğrendiğini kullanamayan, duymaması ve girememesi gerekenleri ifşa eden, adamı tanımadan peşine takılan, Arapça bimedigi halde Arapça anadina küfür edildiğinde amin diyen ve lüKS hayat yaşayan sarikivseyranin ayaginioperek cennete gideceğini sanan cahildir.
Okuma yazma bilmeyene dense de, çoğu insan cahil, doktorun da cahili var, çünkü ülkemizde erkeklere sünnet vahşeti uygulanıyor.
Cevap
20Cevap
Her ota boka atlayan herşeyi biliyormus gibi yapan direten kişiye
Hahah bu adam kadar kibirli, nursuz, suratsız birini görmedim. Yalan tarihle kendini bilge sanıyor yazık. Bunun bilgisi, kadir mısıroğlunun bilgisinin zekatı kadar etmez hahaha.
Cahil insan okumamış insan değilkendini geliştirmemiş, yetiştirmemiş insandır. Ne profesörler var cahillik abidesi, ne okur yazarlığı olmayanlar var bilgelik abidesi.
Bencil insana denir bir bok görmemiş insana denir empati yapmayı bilmeyen insana denir saygısız insana denir vb vb
Her konuda bilgisi olduğunu iddia eden, kitap okumaktan aciz kesime.
Saygısız insan cahildir. Cehalet bilgi değil insanlık eksikliğidir.
Okuyupta cahil olan bir kesim var Allah onlardan korusun
Bana göre cahil insan; bilmeyen değil öğrenmek için çabalamayandır.
Bence cahil insan düşünceleri fikirleri oturmamış insanlara denebilir
Covid-19 döneminde maske takmayıp kurallara uymayan
Hasta olmasına karşın rağmen dışarı çıkıp hastalığını başkalarına bulaştıran kişilere aptal cahil denir...
Herşeyi biliyormuş gibi görünüp, aslında hicbir şey bilmeyen...
Bilmediği konu hakkında biliyormuş gibi yorum yapanlara
Bir konu hakkında bilgisi olmayıp, biliyormuş gibi konuşan, yanlışını söylediğinde kabul etmeyen sığ görüşlü insan cahildir.
Ana dilini konuşamayana,
Her çeşit cahil vardır , dediğin gibi
Bilgisi olmayıp fikri olana
Aptal aptal konuşur yerini bilmez
Akpli ve mhplilere denir kısaca
Bilmediği halde biliyormuş gibi yapaan
biri benimi çağırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?