Anneme uyuz oluyorum?

Gizli olarak paylaşma gereği duymadım utanılacak birşeyde değil benim için neyse başlıyorum. 4 kardeşiz normalde babamla görüşmüyorum şiddet gösterdiği için annem babam ayrı zaten. Neyse ben annemle kalıyorum ilk zamanlar okaydi bir sıkıntı yoktu taki oçun teki gelene kadr. Adam evli (karısıyla resmi olarak boşanmadı) annemle dost hayatı yaşıyorlar. Adam alkoliğin teki bu zamana kadar eve hiçbir katkısı olmadı ben ödedim ben çalıştım. Aradan 2 yıl gecti annem adamdan cocuk doğurdu üvey olsada cok seviyorum şu an 9 aylık buda mühim değil. Adam bana gıcık oluyo ben adama gıcık oluyorum yaptığımz herşey birbirimize batıyo. Nefret ediyorum adam yüzünden annemden de nefret eder oldum. Adam annemi aldattı afetti annem salak gibi hadi onu gectim adam alkol içip sarhoş olup bana sarıyo bana bağırıyo hatta dün birbirimize girdik valizini topladı sabah geri geldi annemde hiçbirşey olmamış gibi konusuyo adamla. Annemde çocuklarından cok bu adama düşkün. Düşkün olmasaydı benim hakkımı savunurdu. İşten dönüyodum açtım bana yemek hazırlrmısın dediğimde başım ağrıyo vs diyor annem. Adam arıyo açım ben bana yemek hazırla geliyorum diyor paat evdve olmayan şeyleri birden sofrada buldum öyle bir sofra yani annemden gittikçe uzaklaşıyorum. Nefret ediyorum. Kaç kere konustum sen böylesin şöylesin yok akıllanmıyo annemde genç yani istese çok daha normal birini bulabilecek insan. Varoşların içinde çürüyorum resmen adam zaten varoş annem iyice ona benzedi ne yapmam lazım konustum ama akıllanmıyo
Anneme uyuz oluyorum?