Bildiğiniz güzel fıkra var mı?
Cevabın nedir?
> Arabanın lastiği tam tımarhanenin önünde patlar. Adam arabayı kenara
> zor yanaştırır. Sonraki işlem malum...
> Kriko, stepne, bijon anahtarı ve tekeri söker. Ama söktüğü 4 adet
> bijon, yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer. Mazgal açılır gibi değil,
> Bijonlar görünmüyor bile. Adam bir sağına bakar, bir soluna bakar,
> çaresiz kaldırıma çöker.
> Olayı en başından beri tımarhanenin demir parmaklıklı penceresinden
> izleyen bir deli, seslenir;
> - Ula salaaak! Sen ne yapıyorsun orda öyle?
> - Sorma birader, lastik patladı ve değiştirirken bijonları mazgala düşürdüm.
> - Düşündüğün şeye bak! Diğer lastiklerden birer tane bijon çıkar.
> Hepsi 3 bijonlu olsun. Seni, lastikçiye kadar idare eder.
> Adam hemern denileni yapar.
> Ve akıl hastanesindeki deliye seslenir:
> - Senin ne işin var tımarhanede? Cevap müthiştir...
> - Biz burada delilik'ten yatıyoruz kardeşim, salaklık'tan değil!!!21 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 tane rahibe varmış bir tanesi tüm kararlarını mantığına göre diğeri ise tüm kararlarını duygularına göre alıyormuş bunlar akşam cıkmışlar kiliseden evlerine gidiyorlarmış sonra arkalarına bir sapıgın takıldıgının farkına varmışlar bunlar hızlanıyormus adam hızlanıyormus bunlar yavaşlıyormus adamda yavaslıyormus bunlar sağa dönüyor oda dönüyor sola dönüyor oda dönüyor sonra en sonunda mantığıyla hareket eden rahibe demiş bak bu yol ayrımında ayrılalım bari birimiz kurtulsun demiş diğeride kabul etmiş biri sağ diğeri sola dönmüş sapık ise sağdan yani mantıgıyla hareket eden rahibenin arkasına düşmüş sonra evde buluşmuşlar ne oldu bir şey oldumu demiş duygularıyla hareket eden. sonra mantığıyla hareket eden acıklamaya başlamış ben koştum o koştu ben yavaşladım oda yavaşladı ben eteğimi kaldırdım oda pantolonunu indirdi. Mantıksal olarak eteği kalkık bir rahibe pantolonu inir bir sapıktan daha hızlı koşar demiş :)
12 Yorumla
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
temelle dursun karlı havada ormanda mahsur kalmışlar
dursun temele ula donacağız demış bışeyler yapmak lazım temelde napabılırız ki dıye sormuş
o an dursunun aklına gelmış gel bırbırımıze sürtelım o zaman ısınırız
temelın aklına yatmış ıl dursun sürtmeye başlamış
temel ula dursun bak ısınıyorsan sorun yok ama mıkıyorsan ayıp edıyorsun.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Temel ile dursun yolda giderken arabasi bozulmus bir kadin gorurler ve yardim etmek icin kadinin yanina giderler kadin yardim ister temelle dursun da bir kere verirsen arabani yapariz demisler kadin da tamam demis neyse arabayi yapmislar sira oteki ise gelmis temel tam ise giriscekken kadin cantasindan prezervatif cikarip temele uzatmis bunu hic cikarmayacaksin yoksa hamile kalirim hic ama hic tamam mi demis temelde tamam demis is olmus bitmis sonra dursuna da aynisini demis ve herkes olay yerinden ayrilmis.
5 sene sonra kahvede otururken temel dursuna ula dursun artik ben bunu cikarcam o kari da hamile kalirsa kalsin yeter da 5 senedir durdugu demis.11 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Temel bir kızdan hoşlanır kiza açılır
kız : ben lezbiyenim
Temel : o ne ki daa
Kiz : kizlardan hoşlanırim
Temel : hee anladim oni o zaman bende lezbiyenim :D30 Yorumla - +1 yıl
bir adam varmış ölmüş -_-
01 Yorumla yok yok ve yine yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi