Yorumla esmer kumral sarışın diyede belirtebilirsiniz. amacım erkeklerin hoşlandığı kız tiplemeleri
150-160
160-170
170-180
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla boy 180 üstü ve bana göre 170'den aşağısı kurtarmıyor topukluyu giydiği zaman zorluk çekemeden öpebilmesi lazım öyle düşün.
181 boyum, erkekle kızın arasında 20 cm den fazla fark olmamalı..
görünen köy klavuz istemez sanırım ;)
i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_5684.jpg
Bu abartı ama
A dan hoşlanmasın bir zamet kızı göremez yanii
:D hahah :D
:D:D
Cevap
22Cevap
tüm erkekler mümkün olduğu kadar uzun boylu ve vücudu kıvrımlı kadınlardan hoşlanır böyle bir anketin yapılması saçmalık durup durupken niye 150-160 arası kızdan hoşlansınki? başka sebeplerden dolayı hoşlanabilir hoşlanamaz demiyorum
Ben 1.79m boyundayım, haddimi isterim. En az 1.85m ve üstü ki sevgilim 1.88m. 1.90m herifin, sizi beğeneceğini zannedip mi şık koymuşsun? Davul bile dengi dengine, minyonluğun hiçbir avantajı yok. Bodur gibi, ufacık bacak boyunuz ile direk gibi herifleri kimse isteyemez. En az 1.75m ol, iste ki 1.90m herife o bile az lan.
Hayır yani, ederin kadar. Anladın mı? Eder, eder. Ederiniz kadar konuşacaksınız lan.
sen 179 sunda iyi bokmusun insan ol önce 170im bende ama ne diye bodur filan insanları küçümsüyorsun adam ol defol git şurdan ayıp denen birşey var saygısız
İşte herkes ederi kadar konuşunca seninki gibi iğrenç cevaplar çıkabiliyor..
Burada ki iğrenç cevap senin ki. terbiyeli birşey olsan az geriden konuşursun ya da tercihini yazarsın sizi beğeneyeceğini sanıp şık koyuyorsunuzda dvul bile dengi dengine de ufacık boyunuzla direk gibi herifleri istiyorsunuzda nesin sende böyle konuşabilirsin hiç terbiye bilmiyorsun gercekten fettan iğrenc bir insanın şu an onu anladım allah kımsenın basına vermesın senı
Karışıklık oldu galiba. Ben o yazıyı Supreme1 adlı kullanıcı için yazdım size yazmadım.
Ben sonradan farkettim kız üstüne alınma genede ona gitsin tüm kötü sözcükler :D :))
Böyle tipleri görünce insan sinirleniyor tabi sende haklısın önemli değil :D
Saçmalama ben 155 im erkek arkadaşım hiç rahatsız olmuyordu sen niye oluyorsun
Ona bakılırsa çağatay ulusoy hazal kayayı sevmişti :D :Dtamam vurmayın
Ben 197im ama eşim 170. Gönlüm isterdi ki 1,80 olsun :)
ben 1,80 im
en az 1,67 olsun isterim
gerisini nasıl olsa topuk ile kapatacaktır :)
bir kız 1,65 dediğinde cetvelle ölçmüyon dimi :D
#C şıkkı ikiside ayaktayken erkek kızı kollarının arasına aldığından kızın başının onun göğsüne gelmesi gerekir
187 boyum 175 civarı iyidir.. esmer ve zayıf.. tabi insan olması önceliğim..
180 cm biri olarak. 168-173 bence idealdir diye düşünüyorum.
160-170 arası ama 170 üstü olsa da süper olur :D
Yürürken o asfaltta ben yerde yürümeyim yeter dengeli olsun da:)
C yok mu diyen :D A kısa baya bunlar at gbi işter her yerd diyolar :)
1.80 olarak b diyorum çünkü topuklu giydiği zaman benden uzun olmamalı... Cidden utanç verici bir durum.)
kısa boylu kızdan kım hoşlanmış nasıl bı sorudur bu. ha desenkı kısa boylu kız sevılırmı o başka herkes boyu boyuna huyu huyuna ıster
Kadının uzun boylusu sokakta kısa boylusu yatakda diye bir laf vardır. UNUTMAYALIM
160-170 iyidir kadın dediğin biraz minyon olmalı daha çekici olur genelde milyonlar
1.75-180 arası kumral, saçlı, beyaz tenli kızlardan.
Boyum 1.90 , 1.70 tercihimdir.
davul bile dengi dengine.
boyum uzun ama karşımdakinin boyunu çok önemsemem
170 üstü olması gayet güzel olur
'B' dediniz dimi? Bence de 'b' :)
En az 1.70 olacak kanks ve uzerı ^^
Hoşlantı boya bakmıyor güzelim
B dedim.
Esmer bir başkadır
170-180
b ve kumral
1.70