Erkekler gırgır geçiyolar problemimle
Yardımcı olmaya çalışanlardan Allah şu mübarek ayda razı olsun
Ama üzülüyorum kalbime söz geçmiyo
1 hafta okla gitmedim ögretmenlerdende çekiniyorum :( Allah bana ve benim gibilere yardım etsin
Intihar etmek falan demissin. Once bir sakin ol. Bazi salak insanlar yuzunden hem bu dunyani hem obur dunyani yakmayi istemezsin heralde. Bak herkesin bir donem yasadigi seyler bunlar. Bazen girdiginiz ortamda yalniz kalabilirsin. Bazen seni cekemeyenler olur arkandan konusanlar olur seni rezil etmek isteyenler olur. Ama unutma bu dunyada ki herkezin bazen yasadigi seyler bunlar. şu an arkadasin olmayabilir. Belki kusurlarin vardir ama telafi edemiceksin diye birsey yok. Sana en basitinden bir soru yonelteyim. Arkadaslarindan herhangi biri kucuk duruma dustugunu rezil oldugunu varsay. Peki bu kac gun surer. Bir ya da iki bilemedin uc gun sonra unutulur kimse hatrlamaz bile. Peki bu nedemek su demek , o kucuk duruma dusen kisi artik arkadaslariyla normal bir sekilde sohbet edebilir gulup eglenebilir. Sen baskalarinin kusurlarini kac gun hatrliyosun ya da kac saat. Insanlar inan senin dusundugun kadar seni dusunmuyorlar. Kimse kimsenin umrunda bile degil. Ve sen şu an herseyi degistirebilirsin. Bu senin elinde. Arkadaslarina sorular sorarak sohbet etmeye baslayarak yapabilirsin bunu ;) guven bana
Dediğin gibi yapmaya çalıstım ama zorla konuşuyolar
Yüzümede bakmıyolar
Benim hatam olabilir dedim ya utangaç ve çekingenim
Çabuk kırılıyorum ince detaylara takılıyorum
Eskiden daha beterdim simdi daha az takmaya çalısıyorum herseyi
Canını sıkma ne olursun. Bu hayatta kimseye bağlanmak zorunda değilsin. Bırak yalnız takıl. İnan bana ben de öyleyim sınıfta 1 veya 2 arkadaşım var yakın olduğum. Üniversiteye geçeceksin zaten bu sene hep ders çalışarak geçecek sorun etme. Yalnızlar daha havalı olurlar buna da emin ol :) Tak kulaklığını boşver onları. Seninle dalga geçebilecek tiplerse zaten boş insanlar oldukları kesin. Kendine zarar vermeyi de düşünme.
Saol. Dişimi sıkıyorum işte
Bu gazete işi beni üzdü
Kimseyi bulamazsam ezik duruma düşücem ama ne yapiyim ben buyum
Kimse beni sevmiyo diye kendimi deyiştirememki
Hayat çok boş geçiyo
Ya dizilere ya da şarkılara dalıp orda yaşıyorum ben ben deyilim sanki dünyam hayal boş
Dinimede sarılmaya çalışıyorum ama ne bileyim işte depresyondayım
"Gece ne kadar karanlıksa, sabaha o kadar yakındır."
Aynı kaderi paylaşıyoruz intare falan kalkışma sakın bende aynen senin gibiyim sınıftakilerlen neyi anlaşamam ama okulda 2-3 kişi var çok samimi olduğum seneye sınıfımı değiştirecem bu sene seçmeli derslerden olmadı maalesef
cok hayalperestsin bu özelliğinden vazgeç evden dışarı çık biraz sosyalleş
Evet çok hayal kurarım
Kimi gerçekleşir kimi kala kalır
bide korkaklık var gibime geldi bu özelliğini yenmeyi çalış hatta sosyalleşmeye başla insanların gerçek yüzlerini görmeye başlayıp korkunu yeniceksin
Korkağım evet ama dövüşürüm
benim eski halim gibisin tahminen huyunda kibar anlsyisli bir kisiligin vardir bu kisiligini degistir biraz macolas
insanlara karsi olan nefretin varsa bunu o an goster yoksa kafana takilir nefretin birikir depresyona girersin nefret birikiminden dolayi kisaca acimamayi ogren
Cevap
5Cevap
Hayattimiz çok benziyor. Bende sinifimdakileri sevmiyorum. Bazilari hata sende diyor. Hayir sende drğil. Sadece karsimiza kendimiz gibi biri cikmadi. Bende bir zamanlar intihari dusunuyordum. Sonra dusundum, kardesim dedigim biri var ayni okulda degiliz ama emin ol o tum siniftakilere deger. Bahsetmistim yapma felan dedi. Sana diyecegim tek sey az cevren olsun sonucta o cevrendeki insanlar degerli. Birak onlari. Senin dostum diyebilecegin biri var ama onlarin belkide hic yok. Biz bu konuda sansliyiz. Sakin intihari felan dusunme.
Hayatta basarilar...
Teşekkürler ;) ama bu gazete olayını ne yapıcam şimdi
Kendım kendı hakkımdamı yazsam acaba
Saol. Zaten başka seçeneğim yok :(
Denerim teşekkür ederim :)
Benim kardeşimde sınıfındakileri hiç sevmez. İki yüzlü falan buluyor arkadaşlarını. Ama kimse ona bir şey söyleyemiyormuş. Sinirli çünkü lafı tıkıyor insanın ağzına. bir erkeğe beynini sökerim senin diyerek daldı gözümün önünde o derece psikopat :D Ama işte insanlar onu cool mu ne buluyormuş, dürüst.. Yani tek farkıınız kimse ona laf edemez, ezemez. Sende öyle ol
Bunu yapacak cesaretim yok
Öyle olamıyorum kuvvetli biri deyilim elimden geldigi kadar dövüşürüm ama dayak yerim yani
Alay etmeyin. ciddiyim ben
tipik ben :)
ben de sevilmezdim çünkü yanlışları pat diye söylerdim affetmezdim. lise sonda tüm sene tek takıldım ama bu 1 sene bana özgüvenimi kazandırdı. üniversiteye gittiğimde çevrem hiç olmadığından fazlaydı hem de hakiki insanlardan oluşuyordu.
yalnız olsan da ki bu insanın canını çok sıkar. takılmayacaksın, kendine güveneceksin ve ben size muhtaç değilim demesini bileceksin.
Tavsiyen için teşekkürler. Ama bu gazete olayını ne yapıcam ben?
gazete derken başkasına mı yptırıyorsunuz anlamadım ki
Her sınıf kendi gazetesini oluşturuyo
Orda herkesin arkadaşı tarafından hazırlanmış sayfası var
Benim arkadaşım olmadığından kaldım öyle iste
senin hakkında mı yazı yazılacak?
Evet. Kimseyi bulamadım bende okula gitmedim bir hafta
çevrende kimse yok mu? onlara yazdır. baban-annen, Türkiye'den arkadaşların falan...
Türkler pek sevilmez sorun sende değil bizim asilliğimizde...
:) sınıftakilerin yazması gerek
bir tek sen yazacaksın o zaman :/
Off başka çaremde yok galiba
Tek üzüldüğüm şey insanların gözünde ezik görünmem
Bu lafa sinir oluyorum ama bana yakışıyo
öyle söyleme... kızlara yaklaş sayfama yazı yazar mısın? de.
ben son sene yalnız takılırken erkekler çok destek olmuştu sağolsunlar.
Biraz muhafazakarım
Kızlarla muhatap olmam pek
Nadir konuşurum
Bu yüzden beni sevmezler
hmm o zaman yapacak bir şey yok :/
Allah seni bekliyor, git ve kapısını çal. Ben geldim Allah'ım de. Benim Sen'den başka kimsem yok de. Allah'tan başka neye ihtiyaç duyar ki insan? Allah ile birlikte olan bir kalp hiç yalnız olur mu?
Hiç güleceğım yoktu :DD
Otur kendi sayfanı kendin yaz. Sırf gönlü kalmasın kimsenin diye oturup 50ye yakın yıllık yazısı yazdım ben zamanında ne öküz sınıfın varmış senin?
Bende bilmiyorum ya imtihan
ya da bende bir sorun var
Tek çarem kendim yazmak umrumda deyil artık kim ne düşünürse düşünsün
kendin ettin kendin buldun :) nıye sınıfındakı ınsanlarla kaynasma yoluna gırmedın
Biraz çekingenim. Sonradan çok uğraştım ama olmadı
Benimle alay edışlerine şahit oldum, daha çok soğudum onlardan
İnşallah deyişirim!!
sen iyi birisin bnce lisede bir donem bana da oyle olmustu kafana dert etme sonradan cook iyi dostlarim oldu sabret o durum icin ne agladigimi bilirim sira arkadasim bile bana zorla gulumsuyodu.
Evet. Neden böyle oluyo
Benim gibi durgun ve çekingen insanları anlamıyolar hep bizden bekliyolar ilk adımı
Bende içime kapandım
Aılem bile istemiyo, anlamıyo beni
Sana bu imlayı ve Türkçe 'yi öğreten Türkçe hocan kadar kötü ya da salak değilsin rahat ol.
Saol, nasıl içim rahatladı bir bilsen.
tavsiye ister miisn
Mantıklıysa evet
Ama rencide edeceksen hiç yazma
hangi bölümde okuyorsun onu bilmem gerek.
Fen
Feni unut. sözele geç türkçeni geliştir. güzel bir üniversite kazan gerisi gelir zaten
Hahaha neden türkçeye ihtiyacım yok
Belçikada yaşıyorum
Bana diyosunda seninde türkçen berbat be dostum
kör yatmak şaşı üçlemesi
Afedersin türkçeni bozdum gardaş
Sen en iyisi git burdan kaç kurtar kendini
Aman tanrım ne yapacağım ben şimdi. hemmmmen uzaklaşıyorum. yoksa mazallah yakında senin gibi olacağım.
:DDD gitti gitti gitti gitti
ben geldimmmmm :)
Biraz yorgunuz belki olsun sarılır dindiririz aşka... Bu sarkı çalıyo şimdi Tv' de
hayırdır la bana ilan-ı aşk mı ediyorsun :)
Tövbe estağfirullah :D
Yok öyle bişey
En sevdigim şarkılardan bir tanesidir
Tanrım dert vermesin başka
hadi bakem az ötede oyna sen
Kaç santim ötede oyniyim
Ben çok iyi Ankara havası oynarım
Sende oryantal takılırsın, olurmu?
he he olur olur. hadi bakiyim
Bide olur diyo
Sen gettüydünya gene get
Karı get get
Anason kokarken sofralar.. Yaşlandırıyor seni aynalar
hatundan da iltifatı kaptın çakal seni :)
Hangi hatundan?
aç oğlum biraz gözünü saf mısın sen )
Biraz daha açık konuş anlamıyorum
Kısa yazıyosun
Bişey anlaşılmıyo
yukarı baaaaaakkk :)
Onlar benle alay ediyo
Farkında deyilsin galiba
en üste baaaaaak
Salaklığımı tatlı bulan kişiden bahsedıyosun eeeh tamam işte
Alay ediyo :DD
dövelim istersen gardas. kimse benim gardasıma yamuk yapamaz
Kızımı dövcen. aferin
Saol sen varsınya artık sırtım yere gelmez gardaş
ben kızı niye döveyim aciz miyim ben :) başka bir kıza dövtürtürüm
Güzelmiş :)
ookulda var bir kaçtane demişsin galiba onlarda pek umursamıyor seni?
Ne bileyim onlara üstünden anlatıyorum
Tavsıye veren var tabiki ama bı işime yaramıyor
Doğrusunu söylemek gerekirse sınıfın tamamı seni istemiyor (anlattıklarına göre)... bu yüzden sınıfta kimseyle muhattap olup onlara yaklaşmaya çalışma çok komık bir duruma düşersin.. bende senin gibi bir okul hayatı geçirdim bu sene kendimden başka kimsem yoktu okulda bile... boşver arkadaşı napıcaksın kazık yemektense kendi basına takıl kafan rahat olsun... birşey yaşadıgında kimseye anlatmak zorunda olmaz kımseye hesap vermezzzsın oh misss... Okul gazetesindeki yerini sen hazırla öğretmenlerin eğer başka bir arkadaşın hazırlayacak sen hazırlayamazsın derse söylersin böyle böyle herkes birbirini buldu kımse benım hakkımda bırsey yazmak ıstemıyor... ve kendı sayfanı en iyi sen oluşturursun seni senden iyi kim bilebilir ki? eğer ımkanın varsa o sayfadada arkadaş ortamına felan ufak tefek iğnelemeler yaparsın:) şunuda unutma kalabalık içinde yanlız olmaktanssa direk yanlız olmak en iyisi..
Tmm. Öyle yapıcam
Zaten birisine sordum komik duruma düstüm
Kimse bana acısın istemiyorum
Dokunsalar ağlıycak duruma geldim.
Takmıyım diyorum ama elde deyil
valllaha bal gibide elinde. yani önceden bayaaaa çevren olup birden boşluga bıraksalar seni anlarım? ama hep yalnız kalmışsın anladıgım kadarıyla bunun içinde alışmıs olman lazım
Ne bileyim boşver
Genede saol ilgilendiğin için
sorun kendinde olabilirmi aceba kendini 360 derece değiştirsen sanki iyi olacak gibi
360 derece değiştirirse yine aynı yöne gider kanka. Sözelcisin galiba :)
Hahahahahaha asdafasasa
Hadi gene iyi toparladın :)
Gidipp konuşmaya çalıştın mı hiç?
Ne için gazete içinmi?
Yok bir kaçına sordum istemediler
Bende sormıycam artık
Kendim yazıcam
Dünyanın sonu deyil ya
Normal konuşmalarda falan seni takıyorlar mı?
Takıyolarmı anlamadım soruyu açarmısın?
Hayır mesela muhattab olmaya çalıştın seni takmadıkları oldu mu
Agiz ucuyla zorla cevap verirler
Bu bazen hepimizin başına gelir hayatımızın belli bir döneminde banada oldu zamanla mezun olunca geçecek büyük ihtimalle seni aramaz sormazlar zaten ırak g, ts, n
salakım dedın cok tatlı oldu ya
:) ne mutlu seni sevindirdiysem
Salakmısın oğlum sen :D
Bilmiyorum. Ama bence sen salaksın
burada bir insan derdini anlatıyo siz gırgır geçiyosunuz. Tebrikler!
Fok balıkları neden yalnız oğlumm :SAd
Ne bileyim baba
Senin yüzünden olmasın
sana sevgili lazım :)
Hahaha yok istemem :)
bu hayatta kimseye bağlanmak zorunda değilsin
Doğru ama yalnız insana hortlak görmüş gibi bakıyolar
Ezmeye kalkıyolar
Hm arkadaş edin azda olsa
ne yapalım yani?
Çay demle !
kahve yapcam hadi git öl şimdi lanet olasıca :)) hahahah yaşasın kötülük
Hahahaha tamam afıyet olsun orucunu ye sen :)
oruç tutmuyorum zorlamı?
Yok deyil
Cehennem zorla ama ;)
hee tamam sen dedin diye cehenneme gidecektim oldu :) ezik
Ben demiyorum Allah diyo
Biraz Kur-an'ı Kerim oku bro ;)
bu konuyu geç senin konuna dönelim sana diyebileceğim tek şey ezilme ez olacaktır
Tek başıma kimi nasıl ezeyim
Ben tekim onlar bir sürü
bundanmı korkuyorsun? hiçmi yalnız gezmiyorlar? sıkıştıramazmısın cesaretin yokmu?
Bizim orda şikayet ederlerse okuldan atılırsın
Dövmek kolay iş deyil
Direktor mahfeder beni
Zaten arkadaş arıyorum
Düşman deyil
Daha çok nefret ederler benden, birbirlerini bana karşı çok koruyolar
wo wohnst du?
In Belgien. Wieso fragst du das?
Wo wohnst du? Kenn ich dich eigentlich?
nein man du kennst mich nicht ich wohne in deutschland
Oh das freut mich, weil ich will geheim sein. Ich hasse es, wenn man von meinen Problemen erfährt
hahaha ok
demek ki hata sende
Saolun, çok içimi rahatlattınız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar