Yıllardır 2 haftada en az bir kez oluyor. Şansıma da ne zaman yatıya kalsak kesin oluyor. Arada da olsa günde 2 kez olduğu da oluyor Acil bunu önlemem lazım sosyal hayatımı da etkiliyor bu olay. Küreğe asılma olayını da yapamıyorum (olmuyor yani, pisikolijik birsey sanırım) ve ilişkim de yok, dindar da değilim. Islak donla kalkmatan sıkıldım yardım edin!
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şeytan azdirmacasi diyolar genelde sana tavsiyem mast yapman gunde en az iki tane yap 1 hafta devam et ondan sonra olmaycaktir.
Sikintı da yıllardır kaç kez denedim olmuyor yani yapamıyorum sanirsam psikolojik birşey. Ne yazik ki "hangi salak elini sker" kafasina sahip olduğum için yapmak hoşuma gitmiyor
Iste o yüzden oluyor fazla olan penis dışarı çıkmak istiyor
Yapılabilecek bir şey var mı?
Dedigim gibi istesen de istemesen de 1 hafta dayanman lazım bu iş için ve sonra haftada 1 kez olmak şartıyla devam ettirmelisin başka çaresi yok kanka
Yani 1 hafta boyunca hergün kureğe mi asılayım? Tabi ilk basta onu uyandırmak lazım o da baya zor, tavsiyen var mı? Her Kıtadan insanla kojuştum hepsi de " ilk kez sinin gibidini görüyorum diyor"
Kanka prn izleyebilirsin hayal ederek gerçekte varmış gibi yaparak yapabilirsin 1 hafta asıl sonra haftada 1 kez yap
Seni de soru sorarak cok yordum ama; ben yilarrdir prn izlemiyordum yani vmbi dönem izledim ama sonra sıkıcı geldi bıraktım. Ta ki senin gibi bir çok arkadaşım "prn izle ya da hayal et," " olmazsa hntai izle" gibi tavsiyelerde bulndular oyüzden tabiri caizse oyun geri döndüm ama dediğim gibi ne izlemekten zevk alıyorum ne de gerceģi gibi hayal edebiliyorum
Peki yapamıyorum dedin kalkiyor mu peki orda tamam mıyız onu soruyum bende sana
Bi zamanlar kalkıyordu yani izlemeye başladığımda ki bu 2 yıl falan ediyor, sonra lise 2e geçtikten sonra karakterim gereği mantıksız bulup biraktım sonra ilk 1 ay önce denedim ama izlerken kalmıyor. Ama bazen doujin okuyunca kalkıyor ama ne zaman o amda Asılmayı denesem iniyor; resmen benimle oyun oynuyor skdgsnhs
https://youtu.be/yWvewiEa0_A jsjsjsjsjs oyun oynuyor olabilir ama bak mesela benim fetişim bu sende bir fetişini keşfetmelisin bu beni azdiriyor ondan sonra asiliyorum genelde senxe bir fetisini bukup kalktığı anda direk asil zaten bir kere yapimca devamı gelir bence
Yaa sana çok soru sordum kusura bakma tekrardan ama, ben5jm bir fetisim yok yani nasıl bulacam onu? Hem ben yks'e hazırlanıyorum onca stres ile boşumak beni bitiriyor ve bugune kadar bi ikiskim de olmadı. Ayrıca kimse evden gitmiyor ki deneyeyim, kapı çalmadan odaya giriyorlar; kapı çal diyince de "ne o ayip birşey mi yapiyordun? "Ya da ne olacak ben senin babanım annenim" lafları duyuyorum! Odam da yol geçen hani gibi herkes birşey için giriyor. Yardim et ne olursun
O zaman lavaboda yapabilirsin sıvı sabun al bir de prn aç telefondan kaldırmaya çalış sıvı sabun önemli sür o bölgeye oyna işte. Fetiş konusuna gelince onu sen keşif edeceksin mesela bir kızda neresinden hoşlanırsın neresinden azarsin buna bakıp fetisini kesif edeceksin
Banyoda 15 dakadan fazla kalamıyorum çık diye Kapıya vuruyorlar, hem musluk 3 4 dakkadan fazla kapalı durusa duşum bitti zannedip " daha giyinmedin mi" diye kapidan konuşuyorlar. Hem bizim duş açıkken telefon kulanmaya uygun değil telefon kesin telef olur (seni de çok zorladım ama)
Kanka jsjsj bak ozman şöyle yap odanda izle gizlice az ilk önce bi tamam mı sonra hayal et zaten 3 dakikalık bir iş bu fazla vakitli bir iş değil yani
Şimdi de onu kaldırma mevzusu. var tabi. Şu yaşıma kadar (çok gencim ama bu durumun yaşına göre) babamın mesleği yüzüne bi kiz arkadasim olmadı. Dindar olmamakla birlikte Bir kere bile asılmadım, ülkede böyle başka insan var mi acaba sjshsjs
Tabi var yani hic yapmayan 23 yaşına gelmiş arkadaslar tanıyorum ben onlarda böyle hoc yapmadim diyolar ama önemli olan azmak neye azıyorsan onun için yapmalısın yani kafandaki herşeyi sil ilk önce aldığın şeye odaklan bunun günahı yok bence😅
Dedigim gibi dindar değilim, ama kimse gitmiyor ki evden, biri gitse diğeri evde! Hele ki böyle bir dönem de, Allahım insan bunun için hiç aglar mı ya? Ben normal değilim diye? Bir keresinde yapmayı denerken öyle bir sinirlenmiştim ki sinirden " neden olmuyor bu ya şeyi" diye aşırı hızlanıp kanatmıştım sonrada " skerler vazgeçiyorum ya" diye uzun süre yapmadım
Peki bir eskorta gitmeyi dene bi kere bakalım orda olacak mı sorun büyük cünkü
17 yasinda eskorta mi gideyim; diyorum ya daha çok gencim diye sjsjsjdgdj.13 yaşımdan beri oluyor hem ben o tip seyleri etik bulmuyorum; tutku lazım aşk istiyorum. Çok özür dilerim seni de böyle zor durumda bıraktım kardeşim ya
Yok önemli değil de 17 yasındasın daha yeni yeni ergenliğe girmeye başlıyorsun ama olur böyle şeyler daha zevk suyu gibi mi geliyor yoksa koyu mu
Doğrusunun nasıl olduğunu bilmiyorum sjdjssjs ama şeffaf beyaz değil yani, o 15 yaşıma kadar oluyordu sonra farklı görünmeye başladı. Hem 17 olup daha nasıl ergenliğe yeni girmis oluyorum? Ortalama 22 de bilmiyor mu?
Şeffaf sa daha zevk suyu kanka bu sıralar akar o idare edilen artık bizde de aynisi oldu yani o daha koyulasaccak katı beyaz bir şey olucak o zmaan akmaz iste
Yaa abim güzel söylüyon da ben 4 yilldır bu illetle mi yaşıyorum sıkıldım artık hiçbir arkadaşımda böyle birşey yok. Benden büyük olan var küçük olan, avrupalı, asyalı, amerikalı, siyah, beyaz; herkese sordum! yok yok bence benim bir sıkıntım var prn izleyemen ve çekemeyen genç mi olur? Ağlayacam artık, bi yöntem yok mu ya? Allah da benim böyle belamı vermiş zaar. Abim ne olur bana yardım et derslerimi bile etkiliyor ne olur ya
Bir tavsiye daha veriyorum bu boşalman için sadece ama gece yatarken yüz üstü yat tamam mı sonra bir kız düşün hangi tür kızlardan hoşlanıyorsan sonra onunla birlikte olduğunu düşün o seni yapıyor sen onu yapiyorsun falan filan tamam mı yüz üstü yattığın şekilde gel git yaptığını dusun iste kıza tamam mı sonra bunu yatakta yap yani bir nevi yatağı şey yap anlaminda jdjjsjsjs beni yanlış anlama ama bu ise yarar ben de böyle başladım çünkü onun için dedim
Denemeye değer sanırsam teşekkürler
Rica ederim 😊
Yok ya o da işe yaramadı, ama bi nedense bel ağrımı düzetti dkdhdb sağol yine de
6 gündür hiç olmadı mı
Yok olmadı, o yaprak şeysini de denedim ama; şey farkettim birşey izlerken bazen şu love juice dedikleri şey geliyor ama 1 damla bile değil sjshsjs
asılma yapmazsan olur
Ne yazıkkı yıllardır sorunu biliyorum ama çözemedim. Ben yapamıyorum, "hangi aptal kendi eline sker " diye düşünüyorum mantıksız geliyor zevk almıyorum yani. Nasıl yapacağımı da bilmiyorum
derdini