Bugün 8 Ağustos #DünyaKedilerGünü Bugüne kadar hiç kedi sahiplendin mi?

Selam arkadaşlar.. Herkese güzel bir cumartesi günü ve iyi bir hafta sonu diliyorum.. :)
Her güne bir anlam yüklemek gibi bir moda oluştu son yıllarda ya. Önceden sadece Anneler günü, Babalar günü, bir de Sevgililer günü bilirdik. Oysa şimdi öyle mi?
O günü, bu günü, şu günü, gibi çoğu saçma sapan şeyleri anma günü olarak kutlanmakta. ya da hatırlanmakta desek daha doğru olur..

Ama bugün kutlanan ya da hatırlanan gün ise gerçewkten çok hoş. Çok anlamlı.. Çünkü bugün;

#DünyaKedilerGünü :)
Bu fotoğraftaki tatlılık ise benim kedilerimden biri. 3 kedi ve 1 köpeği olan bir hayvan sever olarak bu günü önemseyerek sizlerle de paylaşmak istedim. Duygu ve düşüncelerinizi bu soru altında yorumlamanızı istedim. Pek çok eziyete, işkenceye ve yazmak istemediğim iğrenç muamelelere maruz kalan tüm can hayvanların hatırına bile bir kaç kelam edin bence.. Hem sevginizi, hem kötü muameleye karşı tavrınızı gösterin canım #kizlarsoruyor üyeleri.

Twitter da bu güzel günü unutmamış ve özellikle kedi severlerin birbirinden güzel twitleri Türkiye gündemindeki yerini almış.. :)

Soru dan önce İşte onlardan bir kaçı;

Peygamber efendimizin de bir kedisi olduğunu biliyor muydunuz?

Uhud seferinde, ordunun önüne yavrularını emziren bir kedi çıkınca, kedinin ezilmemesi için başına bir nöbetçi dikip orduyu o kedinin etrafından dolaştırmıştır. Seferden döndüğünde o nöbetçiden kediyi istemiş ve sahiplenerek adını Müezza (izzet veren, şereflendiren)
koymuştur.

Soruma gelince;
Senin bugüne kadar hiç kedin oldu mu?
Hiç kedi sahiplendin mi?
Yolda veya herhangi bir yerde gördüğün kediye karşı nasıl yaklaşırsın?
#funda :)