Annem son bir kaç aydır babamı aldatıyor bunu fark ediyodum ama elimde delil yoktu şimdi hepsi var hatta adamın numarasını bile aldım telefonundan akşamları arkdaşıma diye çıkıp gidiyor sizce ne yapabilirim lütfen cevap yazın çok karışığım :((
Cevabın nedir?
+1 yılBir taraftan durum kötü, bir taraftan mantıklı. Neden biliyor musun? Şeker hastalarında seks hayatı bitiyor.
Annende sanırım içten gelen istek ve arzularına yenik düşmüş durumda.
Çok zor bir durum, en akıllıcası babana söylemeden annenle konuşmak. Git babana söyle diyenleri SAKIN DİNLEME. Adamı kalp krizinden öldürürsün.
Bir erkek için fazlası ile ağır bir durum bu çünkü. En güzeli annenle konuşman "sakince"...
Sen konuşunca utanıp bir daha denemeyecektir. Seks iteği yoğun ise ve babanda rahatsızlığından dolayı çözüm üretemiyorsa ona vibratör tavsiye et.39 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür edrim çok mantıklı..
- +1 yıl
Rica ederim, bence bu işin en doğrusu bu.
Soran+1 yılkesinlikle..
- +1 yıl
EİC için teşekkür ederim. Özel mesaj ile bir şey yazdım onada bir bak ve o mesajda söz ettiğim şeye ne zaman ihtiyaç duyarsan buradayım
Üzülme, herşey güzel olacak :) - +1 yıl
hacı o değilde babasının şeker hastası olduğu nerden yazıyo ben onu göremedim?
- +1 yıl
gördüm tamamdıır :)
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim gömlek.
Yorumda yazıyordu erkekgüzinabla. - +1 yıl
Bigün başına gelirse aynı durum, o vibratörü alır kendine sokarsın umarım! Karakteri senden mi öğreneceğiz? 18 yaşında kızın neyle yüzleştiğini görmüyor musun adam bozuntusu!
En İyi Cevaplar
Sana şu kadar söyleyeyim. O ilişkinin sonu gelmiş. Bitme zamanı gelmiş, geciktirmek acı verir. Eğer zamanı gelmeseydi şu şekilde yapanlar bile var; kadın kocasıyla konuşur, aralarında su götürmez bir anlayış vardır, adam ona izin verir çünkü kadının ihtiyaçlarını anlar ya da bir şekilde o giderir. Gidermese bile bilir. Karısının sorununu anlayamıyorsa, zamanı gelmiştir. Ne annen babana önem veriyor, ne de baban annene. Ayrılmak istemezlerse sadece tembellikten olur.
02 Yorumla
Soran+1 yıltembellik değil arada biz varız diye ama anneme söylicem böyle devam etmez bu
Babana direkt söyleme, erkeklerin gözü dönünce olan şeyler sağlıklı değil. Annen ile konuş ve babama söylemeyeceğim ama ondan ayrılacaksın de, yoksa sadece babama değil tüm aileye anlatırım de. Seni takmazsa cidden anlat babana ama. İlk yol annenle konuşmak olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de en mantiklisi bu soran arkadaş bu yaziyi oku ve yap
Soran+1 yılbabama söyleyemem şeker hastası yani bu riski göze alamam ama annemle konuşup hatta ağır konuşup halledicem
+1 yılne yapardım bilemedim, annenle paylaşmak ister miydin?
vazgeçirmek, ya da en yakın sürede babanı üzmeden ayrılmaları...
sonuçta burada aldatılan biri var, ve o kişinin de bilmeye hakkı var...01 Yorumla
Soran+1 yılbabama anlatamam şeker hastası :( anneme söylersem ağır konuşurum :((
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
32Cevap
+1 yılAnneni bir gün takip et ve adamla eğer dışarda buluşursan fotolarını çek. Şimdi elinde nasıl kanıt var bilmiyorum. Hatta evine giderse. Aldatıyorsa çünkü şeyde yapıyordur. Evini bas ondan sonra zaten herşey kendiliğince devam eder akışını bulur. Olması gerekenler olur. Bence kesin kanıtların varsa babana bunu söylemelisin hatta babanla takip edip gözlerinle teyit etmelisin annenin aldattığını.
Ben böyle aldatanları anlamıyorum özellikle evliyken yani öldüresim geliyor tüm dünyayı yıkasım geliyor başlarına.17 Yorumla
Soran+1 yılBabama bu durumu anlatamm
- +1 yıl
Ben babanın yerinde olsam öğrenmek isterdim. Bunun saklı olduğu her an öğrendiğinde daha fazla büyük etkiyle geri dönüşü olucaktır. Bunca zaman nasıl haberim olmaz nasıl salak yerine konulurum. Nasıl bu zamana kadar aldatan karımla yaşadım vs. gibi düşünür. Yaşı kaç? Sağlıda şeker dışında bir sorunu yoksa söyle yani ama ilk önce gözlerinle gör kendi gözlerine kanıtla. Tam %100 emin ol. Elinde sonunda öğrenicektir geç öğrenirse öfkesi nefreti çok daha fazla olur. Tabi yine sen bilirsin.
Soran+1 yılyaşıda var işte ondan çekiniyorum ilaç kullanmak zorunda. Annemle konuşma fırsatım olmadı hiç ama bulur bulmaz çok ağır konuşucam tabiri caizse ağzına sıçıcam bırakıcam
- +1 yıl
Ağzına sıçıp bırakmaz az kalır. Artık karar senin yaşıda var diyosun ya alıştıra alıştıra söyle hatta hastane yakınlarında söyleki bir durum olursa hızlı müdahale edilebilsin. Yani ben söylemen taraftarıyım. Erkek olarak bilmesini düşünüyorum.
Soran+1 yılOffffff. böyle şeyler başımıza gelmez sanıyoruz da olmuyo işte şimdi hangi sözü söylesem hangi lafı anlatsam az gliyo anne demeye utanır oldum her şeyi batar oldu gözüme
- +1 yıl
Evet çok kötü bir durum Sana babana sabır versin anne'ne ne desem az ona varya yazık ya.
Soran+1 yılteşekkür ederim..
Babalar sinirlidir unutma. İşin zor baban öğrenirse bu durum hiç iyi olmaz.. Diyebileceğim bir şey yok herşey iş işten geçmiş aldatmak demek çok farklı boytuta sürüklemek demektir. Onunla buluşuyorsa herşey bitmiş demektir. Ya ömür boyu kabulleniceksin ya da bir çaresini kendi bilincin için de hareket ediceksin.
00 Yorumla
+1 yılannene şantaj yapıp sürekli para kopar bol bol para al kendine emeklilik fonu falan açtır bir köşeye koy para ilerde lazım olacak. çünkü çok yakında baban farkeder ve ayrılırlar ama bunun sebebi sen olma bence o yüzden bişi deme. ayrılıkla beraber maddi sıkıntılarda üst üste gelebilir. he baban farketmezse annen de zaten bir süre sonra ya diğer adamdan sıkılır bırakır aldatmayı ya da yine boşanır babandan. Sonuçta sen taraf seçmek zorunda kalabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
Soran+1 yılinanın maddiyat umurumda değil
+1 yılAllah yardıncın olsun. Düğünce düşün öyle ne yapıcağına karar ver. Çünkü yapıcağın şey ailenin geleceğini belirliyicek durumda. Ben senin yerinde olsam önce annemi karşıma alır düzgünce konuşurdum. Eğer devam ederse o adam kimse onunla konuşurdum
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamla konuşmam sonuçta bunu yapan benm annem en güvendiğim insan ve gidipte tanımadığım bir adama annemden uzaak dur diyemem kendisi isyo zorlayan yok dese ağzımı açamam
+1 yılÜzücü bişey Allah yardımcın olsun tabıkı dıyeceksın acık acık tehdıt et babama derım dıye o adamla gorusursen herseyı anlatırım de daha anlamıosa babana dıyeceksın bu kadar basıt o kadınada anne demeyeceksın bıdaha.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne demem o kolay ama babam şeker hastası ve ben bunu ona söyleyemem
- +1 yıl
Baban ona yetmemıs cehennemde hesabını verecek, sen demesende elbet çıkacak ortaya bı başkası duyacak görecek o dıyecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle sağlam kanıtlar varsa babana ver boşansın yüklü miktarda da tazminat isteyin bir anne kocasını düşünmez aldatır la ona bile eyvallahta ama bir anne cocugunu düşünmeden gidip elalemin erkeği ile yatıp kalkıyorsa ona ben anne demem. yapacağın belli karışık olma. . KARARLI ol ki babanı sende gizlediğin ile aldatma... Düşünsene o adam namusu ile para kazanıyor sizi beslemek icin. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılama benm babam şeker hastası ve işin kötü tarafı annem hayatım boyunca tanıdığım en iyi anne hani kim olursa olsun ben annem gibi ilgilenenini görmedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman direk babanı mezara koyun rahat takılın. Yazık harbi yazık. Rabbim doğru yolu buldurur inş. Önce annene sonra sana...
+1 yılÇok kötü bir durum. Ailene bunu açıklarsan ailen parçalanır. Ama açıklamasan ayrı dert. Allah yardım etsin. Fikir veremiyorum bile çok duyarlıyım bu konularda pek tavsiyem olmuyor o yüzden.
10 YorumlaMerhaba durum gerçekten çok ciddi benimde annem babamı aldatıyor bende adamın numarasını almıştım ama noldu biliyor musun? Bir gün anneme çok kötü bir şekilde herşeyi anlattım neden yaptın diye sordum tartışmaya başladık annem dedi ki o kanıtları silersen bende numarayı silerim dedi bende tamam dedim sildim annemde numarayı sildi engelledi ama birkaç gün sonra onunlan konuştuğunu duydum kanıtlarımı kaybettim napıcam bilmiyorum sadece numarasının son 2 hanesini hatırlıyorum 09 :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenle konuş biliyorum ne yaptığını de heves bilmem ne derse söyleme babana bir şey ama ciddiyse ayrılmasını söyle. Biliyorum zor ama sen bunları gördükten sonra daha zaten hiçbi şey esksii gibi olmıycak. Kardeşin var mı küçük?
03 Yorumla
Soran+1 yılvar o da anlamış hatta bu konuyu o açtı bana ve o ailemle kalıyo ben okyyorum o kız bu sene sınava girdi ve sırf bu durumlaı takip etmekten düşük bir puan aldı ama ağzını açıp bişey diyemiyo
Cevap sahibi+1 yılBabanla sakın konuşma işler iyice büyür o zaman annenle düzgün bir dille konuşmayı dene
Soran+1 yılböyle yapmaktan başka bir şansım kalmıyo
zor kötü bir durum üzüldüm. önce otur normal şekilde bir konuş neden falan filan diye sor vazgeçirmeye çalış olmuyorsa babanı al karşına önce alıştıra alıştıra başla mevzuyu anlat
00 Yorumla
+1 yılAnnenler otur konuş ve yaptigini açıkça ispatlayacağım diye tehdit et kendine gelsin. Belki biraz korkar ve titrer
00 Yorumla
+1 yılbence annenne söleöğrendiğini bii güzel fırçala ondan sonra da bidaha yapmaması şartıylla babana bişe söleme gözün üstünde olsun yazık bozuzlmasın yuvann
12 Yorumla
Soran+1 yılben şu anda ünideyim eve gidince konuşmayı düşünüyorum ama inkar ederse ne dicem
- +1 yıl
gördünü söle delillerini dök ortaya
Gizli Üye(36-45)+1 yıl% 95 Babanda anneni aldatiyordur.
Sen babani salak mi saniyorsun? Oda biliyordur ne haltlar yedigini ama alan memnun veren memnunsa sorun yok bence...05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyor işte babam öyle değil öyle biri olsa zaten bırakırım kendi hallerine ne bok yerlerse yesinler derim ama babam çok saf.
Cevap sahibi+1 yılBen bu yasima kadar hic bir erkegin saf oldugunu gormedim. Genelde safligin ardinda cok sey gizleyenler vardir. Sen kesin eminsen git baban ile konus dueumu anlat. Ne olacaksa olsun.
- +1 yıl
Saf erkek vardır bundan eminim.
Soran+1 yılşeker hastası bunu ben kendim halledicem
- +1 yıl
Saf erkek çok kanıtı işte aldatılanlar ruhu duymuyor adamların, Allah ıslah etsin
+1 yılBerbat bir durum. Aldatan kadim erkek kimseye yakismaz. Allah belasini versin her kim yaparsa. insanda güven birakmiyorlar kimseye guvenemiyoruz. tek uzuldugum sen ve baban :'(
00 YorumlaEski topraklara bak sen ya bixi gectiler ha baban anlayisliysa efendi ise yol verir ugrasmaz annede sizi dusunmuyo demek boyle bir sey varsa isin zor orta cocuklar kalcak
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam işinde gücünde ve şeker hastası bu durum ona ağır gelir ve asla kabullenemez anneme gelince konuşup ağzına sıçıcam artık kaç zamandır içimde
Napacaksın güzelim annen yetişkin insan sonuçta. Evet yaptığı çok yanlış bişey ama içine atmaktan başka elden ne gelir. Babana söylemen demek hem babana hem annene yazık etmen demek.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle konuşucam
Annen ile konuşmalı... Yok hayır gidip ağzına zıçmalısın
00 YorumlaBoyle birsey gercekten varsa anneni cek kenara konus. Durumun farkinda oldugunu vazgecmezse rezillik cikacagini soyle ona
00 Yorumlasağlam delilin varsa de babana. ne suçu var babanında aldatıyor annen yani babana üzül bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenle konuş empati urmasını sağla, babam sana yapsaydı hoşuna gider miydi, de
00 Yorumla annene bildigini bir daha yaparsa babana anlatacagını söyle
00 YorumlaSakın baban söyleme
Annenle konuş
İşlemezse
O adamı ara konuş rahatsız etme falan00 Yorumla
+1 yılbabanla konuş ve ona direk bunu söyleme. içinde bir şüphe uyandırmasını sağla ve o kendi anlasın aldatıldığını
00 Yorumla
+1 yılyav varya bunların topunun ALLAH belasını versin diyecem olmayacak..
10 Yorumlatek kelime ayır baban nası biri bilmiyorum babanın yerine kendini koy bence o karısını seviyosa o kadın o adamı haketmiyo
00 Yorumla
+1 yılne yapicaksin anneni takip edip rendice ediceksin adami da... Yazık ya utandım ben bile. Sen kendine dikkat et kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Sen milletin lafiyla babanin karsinina oturma kalp kirizi falan geçirir belki anneni öldürür olurmu olurrr sen aranızda halledin o bahattin ustune de git ki bıraksın annenin peşini...
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. baban mantıklı biriyse bunu babana anlat o kadından kurtulsun
00 Yorumlaİlk önce annenle konuş durumu.. Baktın düzelmiyor iyi bir dille babana söylemelisin..
00 Yorumla
+1 yılK bakma güzelim sen babana söyle sonuç ne olacaksa olsun namus elden gitmiş sen ne düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılannen ile konuş. devam ederse baban ile konuş.
00 YorumlaSalak kadin niye boylesiniz ya lanet olsun
25 Yorumla- +1 yıl
muhabbetinizi ilgiyle takip edeceğim :D
Nasıl fark ettin bunu ne kadar eminsin?
05 Yorumla
Soran+1 yılbenm annem makyaj yapmazdı giyimine kuşamına o kadar özen göstermezdi her gün çıkmazdı ve telefon o telefon elinden düşmüyo mesajlaşıyo konuşuyo ve siliyo mesajları ben veya kardeşimistediği zaman vermiyo konuştuğu numarayı buldum ama aramaya cesaret edemedim
Soran+1 yıleve gidince edicem
Soran+1 yılteşekkür ederim
Annenle bir konuş önce
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılBence ayrilmalarini sağla babana belli etmeden
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olucak o :(
- +1 yıl
Evde kavga gürültü yok mu
Babana farkettır soyleme en ıyısı
02 Yorumla
Soran+1 yılçok üzülür şeker hastası :(
aldatan asla afedilmemeli söyle gitsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılkonuş babanla allah kimsenin başına vermesin
12 Yorumla
Soran+1 yılşeker hastası :((
- +1 yıl
elden bişey gelse yapmak isterdim yok mu kızım çevren
+1 yılbabana söyle namusunu temizlesin
00 YorumlaAnnenle konuş ilk önce. Olayın aslını öğren
00 YorumlaOtur konus
2 tokat at
Sen npiyosun kadın de00 Yorumla
+1 yıl:(( söyle babana
03 Yorumla
Soran+1 yılyapamam zaten hasta biter bende biterim :((
- +1 yıl
tamamda böyle devam etmemesi lazım :(
Soran+1 yılbilmiyorumm :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılannene şantaj yap
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbabana söylemekle tehdit et anneni, birdaha görüşmeyeceksin onla yoksa yakarım seni de
sen nerden anladın
00 YorumlaSöyle kurtul.
00 Yorumla
+1 yılannenı öldür
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem babamı aldatıyor ve bi̇ldi̇gi̇mi̇ bi̇lmı̇yor ne yapabi̇li̇rim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler