Ailem ve kıyafet sorunumuz?

Arkadaşlar ailem kıyafetlerime inanılmaz derecede karışıyor. Çok bunaldım. Aşırı tutucular. Annem kapalı ama ben kapalı değilim. Kapanma konusunda zorlamıyorlar ama annem ve abim kıyafetlerime inanilmaz takık. Ki ben açık giyinen bir insan değilim hep tişört kot. Ama tişört yasak. Kısa kol giyip dışarı çıkmaya kalkınca zıvanadan çıktın sen iyice azıttın falan diyorlar kavga kıyamet. Bugün sinirden ağlayacaktım nerdeyse 43 derece sıcakta uzun kollu hırkayla çıktım. Evden ayrıldıktan sonra dayanamadım çıkardım hırkayı, tüm gün kısa kol tişörtle gezdim eve girerken geri giydim. Bunu yapmak çok zoruma gitti ama laf anlatamıyorum. Bu sıcakta baş örtülü olmadığım halde uzun kol giyince herkes tuhaf karşılıyor. Niye bu havada böyle giydin falan diyorlar ozaman daha çok dikkat çekiyor bir dönüp bakıyorlar falan otobüste. Sinirlerim bozuldu çok bugün sıcaktan neredeyse bayılacaktım. Kapri şort askılı falan zaten giymiyorum. Hatta tayt giyip üzerine tunik giysem bile kıyamet kopuyor. Hadi bunları geçtim tişörte karışmasalar yeter bana. Ne yapayım ne edeyim bir fikir verin lütfen. 21 yaşındayım. 1 sene kaldı üniversite bitecek ama hala istediğim gibi giyinemiyorum. Mezuniyete bile gitmek istemiyorum sırf bu kıyafet sorunu yüzünden. Biliyorum çünkü izin vermeyecekler. Uzun elbise olsa kısa kol olsa bile izin vermeyecekler. Burnumdan gelecek biliyorum. Ne yapayım ben nolur bir fikir verin nasıl asabilirim bunu bıktım ağustosun sıcağında uzun kolla gezmekten yanımda hırka taşımaktan. :(
Ailem ve kıyafet sorunumuz?