bir kızın veya bir erkeğin bedduasını aldınız mı?hissettiniz mi?
ne yaptınız?
ne yaptınız?
benim bi arkadasım cogu kızın beduasını aldgı için 2 sene önce vefat etti maalesef.. ben hepsinin bedduaya ve duygularla oynanmasına baglyrm.yasadgmz sehırde sevglisi varken,mersnde bi bayanla kaza yaptılar ikiside vefat etti..etme bulma dunyası..
Sanırım bırı beddua ettı ama kım oldgunu bır bulsam ah ah :D
Haksız beddualar döner dolaşır edeni bulur o yüzden pehhh diyorum :D
Dipnot: Soran sana demiyorum yanlış anlama da inançlıyım diye geçinenler büyü,basiret bağlama,beddua gibi yaratana şart koşan eylemlere neden daha çok inanır acep :)
Şükürler olsun şimdiye kadar hiç kimsenin bedduasını almadım :) Çünkü gerektirecek bir şey yapmadım. İnşallah böyle devam eder :)
Cevap
12Cevap
bundan 3 sene önce birisinin kalbini kirdim, allahindan bul dedi.
birgün sigara icerken cakmagim düstü ve patladi, bir anda kafam alev aldi saclar falan cizzzttt diyo kül oldu. aceba beddua yürürlülüge mi girdi diye düsünürken, nekadanda sacma lahn benzinle yikanmadim ki nasil alev alabilirim? yandaki kezbana ''ben alev mi aldim'' diye sordum ''hayir'' dedi.
dedi naber dedim iyidir.
Sus :)
almadım yani beddua alınacak bir durumum olmadı öyle büyük olayda yaşamadım. zaten pekde işlemez onları bedduası doner dolaşır ona gidermiş derler. anne-baba bedduası tutar ama çok şükür onlardanda almadım.
hayır ben almadım ama arkadaşım aldı. arkadaşım sevgilisini çok süründürdü. sevmeden çıktı ve ayrıldı.çocukta çok beddua etti. iki ay sonra arkadaşım başka biriyle çıkmaya başladı. ve şimdi eski sevgilisine yaptıklarının aynısı yaşıyor. abartısız.
aldım bişe hissetmedim duasıyla yaşamıyorum beddusıylada ölmem herhal
Çok şükür kızın almadım ama çok erkeğin bedduasını almışımdır.Artık yok ama bitirm ayakları
aldigimi düsünmüyorum hem alsam ne olur onlarin bedduasi tutmaz önemli olan baba bedduasi almamak ;)
aldım. bana yaşattıklarını sende yaşa dedi yaşıyormuyum evet bazen.. demekki tutmuş olsun napalım:/
yüzüme olumlu konuşan güzel şeyler söyleyen oldu ama aradan neler konuşuluyorsa ölünce onuda bir gün öğrenirim :)
duasıyla gelmedigimize göre bedduasıyla ölecek degiliz
aldım günahını da hala çekiyorum,2 ay için 6 senedir azap çekiyorum.
Muhtemelen birisi büyü yaptı bana yoksa bu kadar yalnız kalmazdım herhalde.
bedduasını aldım kısmetim kapandı evlenemiyorum.benimle çıkan kızlar nedense ayrıldıktan sonra hemen evleniyorlar
almışımdır arkamda sövmüştür eminim hissetmedim aksine onlayken ölüymüşüm haberim yokmuş
aynen kuzum=)
Aldım galiba birinin ama hiç gerek yok öyle şeylere, soğudum direkt.
Almadım ama etmiştim. O da çok şaşırmış ve üzülmüştü.
2 kısı beddua etmıstır...
ooo cok. bu yuzden acisi toptan cikti ya.
abi hala yaşadığına şükret :)
Aldım ki ne aldım. Başıma gelmeyen kalmadı.
hissettim,ve bedduaları kabul oldu,
Almadigimi dusunuyorum..
sanmıyorum almamışımdır
duasını almışımdır belki ama beddua sanmıyorum.
Aldıysam bile tutmadı
İstedikleri kadar ediyolarda işlemiyor ; )
Almışımdır kesin.
almadım galibaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar