Bir sürü mesaj gelmiş, bakıyorum tanımadığım kişilerin resmi, yahu kadın hadi kendini koymuyorsun profile, çocuğunu koy olmadı çiçek böcek bilmem işte başka şeyler koy. Ben mecbur muyum kocanın vesikalık resmini görmeye😏 sildim hepsini, hayret bir şey. Her şeyin de suyunu çıkartmak böyle bir şey, putlaştırmaya doğru gidiyor insanlık, aşkı sevgiyi. Her şeyin ölçülüsü güzel.
Watsap profile kocalarının resmini koyan hanımlar, neyi ima ediyorlar acaba, ya da amaç nedir yani?
Riyadır bunun adı."Bak bak ben mutluyum, bak iyice bak, gör mutluluğumu" İspat etmeye çalışıyordur bunu yapan kişi. Nispet yapmak istiyordur, göze sokmak istiyordur. Yetinemiyordur. Ne gerek var. Öyle gereksiz ki. Neden benim partnerimi herkes görsün, mecbur muyum insanlara mutluluğumu göstermeye. Benim bunu göstermeme gerek yok ki. Zaten herkes görür. Tek tük paylaşılır ama hep hep sürekli böyle şeyler yapan kişiler içten içe mutsuzluk yaşıyordur bence. Gerçekten mutlu olan kişi bunu ispat etmek için uğraşmaz 🌺
Yalnız bunu yapan her kadın mutluyum demeye çalışmıyor. Bunu yapan bir sürü kadın tanıyorum ama mutlu değiller ayrıca riya ile hiç bir alakası yok. Olayın arka yüzünü bilmiyoruz ve her birinin kendine göre sebepleri var. Ama bence koyacak başka bir şeyleri olmadığı içindir. Sadece ön yargılı olmayalım.
bu benim kocam tiktok video temsili kadınlarımızdir 😀bir cok sebebi olabilir ✔whatsap gruplarından kaynaklı başka adamlar yazmasın diye olabilir ✔bakın benim kocam var , evet evet evliyim kıskanın kiskandikca çatlayın anlayışında kadınlardır aslında içlerinde bastirdiklari özlem duygusu vardır bu kadınların eşleriyle birlikte gezmez vakit geçirmezler genelde kocaları odun ruhlu kadınların yaptığı eylemdir birde instagramda Nisan , evlilik, sözleşme, ilk tanışma, evlilik sirf paylasim olsun diye belirli gun ve haftalar listesi gibi b. tan günlerin fotoğrafını (ilk seni seviyorum , ilk hediye , ilk buluşma..) tbt edenler dolu medyasını kusana kadar paylaşanlar var daha düne kadar bebeği olmuyordur tedavi olana kadar aglamis zirlamistir bebek olunca da o zirladiklari günleri unutmuş mutluluğunu ispatlama çabasına sokmuslardir kendilerini nispet üstüne nispet kısacası bu kişiler mutluluğu zor erismistir onu ispatlama gudusundedir ya da hiç mutlu olamamıştır kendisini mutlu göstermeye çalışıyordur anladim mi kuzum?
Kocası çok yakışıklı olduğu içindir. Neden olacak ki? Millete hava atmak istiyordur. Kızların hepsi böyle değil midir? Kendinizi hep premses gibi teşhir etmiyor musunuz? Yoksa bizim gördüğümüz kızlar hayal mi? Kabul edin çoğunuz kıskanç kezbanlardan oluşuyorsunuz. İstisna olabilir onlar da deli oluyor zaten;d
Genelde birçoğu okul gruplarına bağlı olabilir ve farklı tanıdık, tanımadık kişi ve numaralar olduğu için gruplarda eksiriyette de eş baskısı da eklenince böyle bir yol izlrmiş olabilir. Biraz geniş bir perspektiften bakmak gerekir hali ile. İnsanları yargılamamak gerekir.
Bu konuda sana katılıyorum. Mesaj gelmiş bakıyorum pp de bir adam resmi var ve telefonumda whatsapp profillerinde tanımadığım adam resimleri ve bu durumdan hiç hoşnut değilim. Beraber oldukları fotoları profil resmi yapmak varken bunu neden yapıyorlar anlamıyorum. Bir kaç yakın arkadaşımı bu konu ile ilgili uyardım ve bana hak verdiler. Ben çocuklarım bazen kardeslerim tum ailem ile olan fotoları tercih ediyorum❤❤
İnternet & Teknoloji konusunda 8,9b cevap paylaştı.
Bunu eşine emreden kocalar ve eşimi çok seviyorum modunda insanlar gördüm. Hakikaten normal bir şey degil ama maalesef düşünmeden hareket eden bir toplumdan başka birşey beklenemez. Iyyy bunumu aldın kız derseniz harika bir kavga ortamı olabilir :)
Biraz saçmalamışsın. Bu nasıl bir kalıp, nasıl bir düşünce. Kadınlar mini giyip, dekolte giyince kimene, bakmayın o zaman diye hemcinslerinizi savunuyorsunuz. Ancak bir kadın eşinin fotoğrafını profiline koydu diye putlaştırmaktan bahsediyorsunuz. Bunla radikalce düşünceler.
Ölçünün ölçüsüne kim karar verecek? Böyle bir kalıp mı var? İster eşini koyar, ister dağ keçisini... Bu gibi basit ve önemsiz şeylere takılıp kafa yoracak kadar sığ olma bence.
Buradaki düşünce herhalde ben evliyim başımda bir erkek var benden uzak dursunlar diye yapılıyor herhalde başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum bir nevi kendini koruma altına almak düşüncesi ve kızlar genelde bir erkek beklenti içinde olmasın diye kardeşim diyor ya işte bunlar da sanıyorum ki bu mantık çerçevesinde hareket ediyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Koca buldum diye millete hava atıyor işte 🙄 hava atılacak nesi varsa bunun , kendi birey olamamış tek amacı koca bulmak olan kadınların yaptığı bişey , hayır koca bulmakta zor bişey olsa memleket erkek kaynıyor illaki biri kıyar nikahı 😒
Anlayamıyorum yani hocam, insan tanıdığına verir numarasını, yani hani başım bağlı mesajı için ise , tanıyanlar zaten biliyordur😅 anlamıyorum niye. Bbeğeniyor seviyor falan diye düşünsem , kendimden yola çıkarak paylaşmak istemem bana kalsın. Neme lazım dünyanın bintürlü hali var diye düşünürüm😅☺️ yani anlamıyorum , ben bir çok şeyi anlamıyorum. Sanırım gittikce aptallaşıyorum
Bence de çok rahatsız edici bir durum senin eşini görmek zorunda değilim ben yani beraber foto koysalar göze batmıyor ama tek olunca ben de rahatsız oluyorum bu durumdan
Yani sen neden çekemedin? sen de erkek arkadaşını koy, olmadı babanı koy. Anneni koy. Empati yapmadan neyi ima edersin ki kadın sever koyar resmi. Bize ne ki boş boş konu açayım diye sorusunu sormuşsun :))
Kadinalra nisbet erkelerede sahibim var mesaji ama bilmiuorlarki artik kalede kaleci var diye gol atilmamazlik olmuyor. Kadinalra nisbetlikde bir sey yok aslinda ama