Erkekler de böyle birşey yok aksine biz daha çok erkek erkeğe takılmak isteriz öyle daha eğlenceli 💪😋 ( okey tavla batak pes langırt halı saha nargile internet kafe , maça gitmek... ) Bunları kızlarla yapmak hiç de eğlenceli değil
Çok sadık çok iyi arkadaşım ALLAH biliyor ama kızlarla daha çok konuşuyorum erkek ortamım pek yok çok azdır ama sonunda hep kız arkadaşlarım arkamdan iş çevirdi ya da yalan söyleyip kıskandı çok az gerçek arkadaşım var yani bilmiyorum ama doğru insanları da sevemiyorlar. Erkek kanka konusunda daha zarar görmedim inşallah da görmem.
Çünkü erkekler Eski sevgililerinden bahsetmez şu benden hoşlanıyor mu kanka acaba diye darmalamaz Aynı konuyu yüz kere anlatmaz Düz ve sadedir o yüzden erkek kanka candır
Hiçbir erkek giydiğini eleştirmez illaki olur bazıları da kızlar gibi davranır ama erkekler genel olarak kızlara hem sevgililik hem kankalık yapabilir mutsuz olduğunda ilgi gösterebilir dayancak bir omuz olur
Çünkü erkek kanka yeri gelir akıl verir, yeri gelir sevgilin gibi korur, yardımcı olur çıkar gözetmeksizin. Sevgilin olmadığı için kıskançlık triplerine girmez, sana fazla karışmaz ama fikirlerini söyler. O açıdan daha rahat ama o seviyeyi koruyabilen erkek sayısı çok azdır. Çoğu erkek cinselliğe yatkın düşündüğü için sonradan sevgililik ya da f. buddy gibi düşüncelere kapılabilir. O yüzden bu konuma koyulabilecek kişileri dikkatli seçmek gerekir. 🌼
Ders çıkartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum erkekler de bu konuda seçici davranıp kendini anlayacak kızlarla arkadaşlık ederlerse kızın da ona faydası olur. Kız arkadaş edinmesinde ya da karşı cinsle iletişim kurmasında, ya da sorunlarında vs. İki taraf da isterse oluşur bu durum zaten becerebilen de var beceremeyen de kişilere bağlı bir durum.
Kızlar kıskançlar, erkekler öyle değil Kızlar doğruları söylemez, bir hatan olduğunda içten içe sevinir, erkeklerse doğruları yüzüne vurur. En güzeli :)
çünkü evet kızlar sıkıcı kıskanç ve birbirlerinin arkalarından iş çevirmeyi çok seviyorlar erkeklerde bunlar olmadığı için erkeklere yönelebiliyorlar zaman zaman napıcaksın işte :D
Erkek kanka takıntım yok zaten erkek arkadaşım kıskanıyor ama bir zamanlar vardı erkek kanka kız kanka gibi olmuyor içten içe kötülüğünü istemiyor söylediğin en ufak şeye alınıp tavır yapmıyor lanlı lunlu konusuyorduk
Yok farklı şehirlerdeyiz şu an o zaman aynı iş yerindeydik tabi sevgilimden dolayı dısarda görüşmüyorduk ama çok iyi bir çocuktu hala iyi hatırlıyorum kanka ayağı yapmayan erkek kanka iyidir
Ne yani şehir değiştirince kankalık bitiyor mu ya da sevgilisi istedi diye kankasindan vazgecmek , tam kızlara göre bir davranış , neyse yazık olmuş çocuğa 😒
Bizim için öyle değil işte , dostum dediklerimizi yolda bulduklarimiza degismeyiz , onların yeri hep ayrıdır , ama tabi sizden bunu anlamanizi beklemiyoruz zaten 🙄
Bazen karşı cinsinle daha iyi anlaşıyorsun. Aynı cinsiyet aynı düşünür çok büyük farklılıklar beklememek lazım. Fakat karşı cins daimi bir cevher, onun sayesinde bakış açın genişler.
Senin dediğin basit kız modeli. Hayatta idealleri olan kızlar da var. Ben tanıdım o insanları, bunun için arz-talep dengesindeki kişileri sorgulamak lazım...
Dostum sen kadınlara bilenmişsin anlaşılan. Beni kimse kullanmadı, bu biraz senin psikolojik bilinçaltında kalan kırıntılar herhalde. Her insan aynı değil ön yargıya geçit yok.
Burda konu ben değilim sen niye özele indirgedin ki :) sen mutluysan peşlerinde dolanmaya devam biz sana karışmayız ama burda hemcinslerini kandirmanin lüzumu yok bu işi kadınlar yeterince yapıyor zaten
Yanlış yaptıgımda erkek kankam uyarır benim zarar görmemi istemez kıskanmaz ama kız kanka öyle degil içten içe kıskançlık duygusu oldugundan sevgilimden ayrıldım desem içten içe sevinir sinsi
Ben çocukluğumdan beri erkekler ile daha iyi anlaşıyorum , daha çok eğleniyoruz. Mahallede futbol oynardım ben mesela erkekler ile kızlar ile seksek oynamazdım :) Her insanın karakteri sevdikleri farklı oluyor işte :) Bazen “erkek olarak doğsaymışım cuk otururmuşum” demiyor değilim serserilik kanımız da var çıtkırıldımlık sevmiyoruz 😂
Amacımız “erkek kadar” olmak değil zaten sayın kardeşim :) Kadın-Erkek eşittir çünkü :) Ha illa sertlik , güç konusuna değinmeye de devam edeceksen bir sürü kadın sporcularımız var dünya da , sokakta ki milyon tane erkekten daha sert olan :) Zihniyetsizliğe ve eşitsizliğe değinirsen eğer sen en büyük eşitsizliği görürsün !
İşinize gelince mangal da kül bırakıyorsunuz eşitlik diye sorsan kadının yarıştığı parkura bak erkeğin yarıştığı parkura bak , hani eşittik 😒 konuşturma şimdi beni , işinize geldiği gibi eşitiz
100m Kadınlar - 100m Erkekler atletizm yarışlarında ben pistte (senin deyimin ile parkurda) ne bir fazlalık ne bir eksiklik göremiyorum? Veyahut Yüzme yarışları git izle , hem beden eğitimi öğretmeni olan hem de antrenör olan birisine cahillik etme :) Kültürlenip , öğrenmek zor olmasa gerek ha? :)
Göremezsiniz öğretmen hanım , işinize gelmiyor çünkü , ben polislik parkurundan bahsetmiştim ama haberiniz yoktur tabi sizin , biz bireycikler için meslek edinmek daha önemli benim aklıma ilk o geldi pardon
Senin o bahsettiğin polis parkurlarının eğitimini biz veriyoruz hazırlık kursların da :) Ayrıca meslek edinmek erkekler için daha önemli değil “İNSANLAR İÇİN DAHA ÖNEMLİDİR SENİ CİNSİYETÇİ BİREYCİK”
Bunları mensup olduğun toplumun kültürüne anlat , böyle düşünüp hissetmeni sağlayan toplum baskısına anlat. Ve ayrıca çok da şikayetçiysen hayatını bu aptal toplumun kurallarına göre yaşamazsın :)
Sizin taraf yapıyor bunları kime ne anlatayim , elimden geldiği kadar anlatıyorum zaten işinize gelmiyor ki , siz buldunuz tabi EŞİTLİĞİ rahatsiniz bakalım bize ne zaman sıra gelecek 😒
çünkü bir kıza yamuk yaparsan arkandan dedikodu yapar, bir erkeğe yamuk yaparsan senin ben ya goyim deyip ensene şaplağı vurur, erkekler nettir abi kafa raad
çünkü kızlar her ne kadar arkadaşmış gibi davransada birbirini bir çekememezlik kıskançlık fesatlık yapıyorlar o yüzden erkeklerle arkadaş olması daha iyi
Erkek knkların yeri ayrıdır gereksiz yere seni alttan alttan kiskanmazlar sinsilik yapmazlar abi gibi öğüt verirler ve onlarla vakit geçirmek daha eğlencelidir
Açıkçası bende isterim çünkü kendi cinslerimle olmuyor nerde kıskanç fesat ikiyüzlü millet bizim cinslerimiz ama siz erkekler öyle değilsiniz direk yüzünüze söylüyorsunuz o yüzden erkeklerle arkadaş olmak daha iyi
Herkes bişey için ister zaten , kimi dert anlatmsk için ister kimi alışveriş yapmak için ister peki hiç düşündün mü gidip doğru düzgün taşları vura vura tavla oynamak varken , neden çocuk gelip seninle kız tavlasi oynamak istesin ki
Baktim zaten daha çok yermiş gibisin ama bütün kızlar ilgi açlığından erkek kanka edinmiyor. Sadece dertleşmek erkek gözu ile bakılması daha iyi o kadar
Kandıra biliyor olsalar , ortalıkta bu kadar erkek kankanin ne işi , gariblerim bir umut gidiyorlar işte peşlerinden , kızlarda oyalayabildigi kadar oyalıyor , yoksa dediğin gibi bir erkek neden bir kızla kanka olmayı kabul etsin , çok saçma 😒
Yoo saçma değil erkeklerin işi bu zaten hem kanka diye birşey yok zaten ergen replikleri bu kanka olayı o nedenle fazla uzun sürmez bu kanka manka olayları zaten ya sevgili olurlar ya da sevgililer ayırır onları ya da aileleri ayırır çünkü kanka olayı saçma inanmam ben kanka işlerine dedim ya öyle birşey yok ergenlerin çıkarması hep, yoksa bir erkek neden kanka olsun ki?
Niyee. Cevapliyorum, erkekler kizlar gibi haset olmuyor bu bir, ikincisi muhabbeti daha cok sariyor, daha iyi anlasiyorum erkeklerle, burdan soru sorunca bile kizlar gicik cevaplar veriyor, ne bileyim yani genel olarak erkeklerle daha iyi anlasiyor gibiyim, cevremde de oyle, aslinda erkeklerle arkadaslik eden biri degilim normalde ama erkekle kanka olmak daha cool bence 😂